2 yıl önce kavga çıkartıp terkettiğim sevgilimle şimdi barışmak istiyorum ama beni whatsapptan engelledi sizce ona nasıl geri dönebilirim ne yapmalıyım ne demeliyim
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı. Sen şu anda sadece ayrılık sonrası "kal-git sendromu" yaşıyorsun (birkaç yıl sürebilen ruhsal bir çöküntü ve çıkıntıdır)
Yorumlara verdiğin cevapları okuduğum kadarıyla, ayrılma nedenleriniz; o sana çok kaba davranıyormuş, seninle dalga geçiyormuş, eziyormuş, seninle dalga geçiyormuş, sana eski bir şeyi yeni gibi paketleyip hediye vermiş.!
Ayrıca, ayrıldıktan sonraki 2 gün içinde onu başka bir kız ile cafede flörtöz olarak görmüşsün ve yanına gidip engellediğini dillendirmişsin ve o da sana "bundan sonra böyle" demiş ve gülmüş..
Anlamakta zorluk çektiğim şey şu: 2 yıl geçmesine rağmen, insan ayrıldığı birine dönmeyi düşünmesi için o kişiyle çok güzel bir aşk yaşamış ve kendilerinden kaynaklanmayan bazı nedenlerden dolayı "severek ayrılmış" olması gerekir.! Ama senin ayrılma nedenlerine baktığımızda, ne büyülü bir aşk ne de onun sana meleği gibi davrandığı bir durum yokmuş 🙄
Aynı zamanda siz ayrıldıktan 2 gün sonra başka bir kız ile çıkmaya başlaması zaten SENİ HİÇ AMA HİÇ SEVMEMİŞ OLDUĞUNU KANITLIYOR (ki zaten ilişkiniz süresince sana yaptığı olumsuz davranışların hepsi, sana karşı hem sevgisiz ve saygısız olduğunu hem de hiç değer vermediğini gösteriyor)
Senin sevgini hiç haketmemiş, tek taraflı ve boş bir ilişkiyi 2 yıl önce gördüğün bir rüyadaki kötü bir kabus olarak geçmişe gömerek, seni gerçekten sevecek ve değer verecek birini bulup sevmek yerine, o kabusu tekrar yaşamayı istemen çok tuhaf...53 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim bende 2saattir bunu anlatıyorum ama anlamıyor
- +1 yıl
Güzel söz
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. bu 2 yıl içinde senden başka biri olmasaydı dönmen doğru olabilirdi lakin artık doğru değil çünkü seni sevişeydi oturur beklerdi araya birini almazdı.
bu saaten sonra seninle ciddi bir ilişkiye gireceğini nasıl düşünüyorsun ki? nasıl emin olacaksın? vaz geçmek en iyi tercih.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıl geçmiş aradan hem de terk eden senmişsin. Büyük ihtimal geri dönmeni kabul etse bile bu sefer senden sırf intikam almak için barışmayı kabul edecek, yaşadığının aynısını da yaşatıp çekip gidecektir. Erkekler bu tarz konularda oldukça kinci ve gururludur.
21 Yorumla
Soran+1 yılAma o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim bana dediki bundan sonra böyle kendi kendine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı ben 2 yıldır bu nedenle onu arayamadım hiç
Denenmişi tekrar denemeye kalkışırsan bu sefer o seni, senin oyununa getirir 2 yıl önce yaşattığının aynısını sana yapar ve ortada bırakır. Yani kaşındığını anlarsa işler fena karışır. Israrcı olma, işine ve hayatına bak!..
014 Yorumla
Soran+1 yılAma o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim bana dediki bundan sonra böyle kendi kendine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı ben 2 yıldır bu nedenle onu arayamadım hiç
- +1 yıl
Nispet yapmış aklınca ilişki de karşılıklı hatalar muhakkak olur fakat hiç kimseyi bıraktığın gibi bekleme zaman ya insanı daha kötü birine dönüştürür ya da daha sevgisiz birine bu ihtimalleri göz önünde bulundur ve anlamsız bir çaba içerisine girme.. Üzülürsün tatlım sen beni dinle
Soran+1 yılYani onunla iletişim kurmaya çalışsam benimle barışma ihtimali olmaz mı
Soran+1 yılBen bir bahaneyle onu arıyım mı mesela arkamdan neden kötü konuşuyısun gibi bir bahane uydurup
Soran+1 yılHayatımda onu istiyorum çünkü ben zaten seviyordum onu yani sadece saçma davranışları yüzünden artık sinirlerim çok bozuldu ve çok kırıldığım için ayrıldım sonra onu başka kızla görünce de bidaha aramadım ama barışmak istiyorum gene de
Soran+1 yılWhatsapptan engelliyim onda hala yani oradan yazamam ne yapıcam nerden ulaşıcam instagramda da ekli değiliz sildi beni
Soran+1 yılBiliyorum tabiki unutmadım ama nasıl mesaj atıcam
Soran+1 yılSence mesajlarımı arkadaşlarına ailesine falan okutup benimle dalga geçer mi bakın kız beni unutamamış hala peşimde falan diye kendisine bunu ego malzemesi yapar mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
68Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Çok uzun zaman olmuş , Hiç dönme bence
10 Yorumla2 yıllık süre zaafında kaç kişiyle çıktın peki? insan ona aşık olmayan birileriyle yapamıyormuş dimi? dönmek istediğin çocuk pek yakışıklı değildi ama önemli olanın karakter olduğunu kavradın ve bir çok saçma sapan denemeden sonra ona geri dönmeye çalışıyorsun, gerçekten çok bencilsin, o kadar bencil bir insansın ki, sadece kendini düşünen bencilin tekisin, umarım seni affetmez !!
215 Yorumla- +1 yıl
Helal duygularimin tercumanisin
- +1 yıl
Aynen bende valaha adam gibi sevmeyi bilmiyorlar sonrada pişman oluyorlar
- +1 yıl
fedakar olmak, değer vermek ve karşılığını fazlasıyla almayı istemek varya... bazen düşünüyorum !! diyorum ki; nerde bu maneviyatçı insanlar.. hepimizin istediği şey çok basit aslında.. sevilmek.. sevilmek.. sevilmek... tuhaf olan şey ise; doğamızda ve yaradılışımızda bu kadar sevilmeye ve sevmeye muhtaç olmamıza rağmen, sevmeden önce sevilmeyi bekleyip nankörlük yapmak.. ''' sevgi karşılıksızdı ''' ta ki; bir grup hasta ruhlu aptal çıkıp onu kirletip nesilden nesile yayana kadar...
Soran+1 yılNe olup bittiğini bilmeden neden böyle saçma bir yorum yapıyosunki neden ayrıldığımı bile bilmiyosun
- +1 yıl
kavga çıkartıp terk ettim yazmışsın, yani bu bahane uydurup ayrılmış olman anlamına geliyor !! bu arada nasıl olsa içeriğini bilmiyoruz ya konunun; kendini haklı göstermek için '' ne olup bittiğini bilmeden saçma konuşuyorsunuz '' diye karşılık veriyorsun.. emin ol içeriğini bile biliyor olsam haksız olduğun yanlarının daha fazla olduğunu görüyorum, o yüzden asıl sen saçmalamayı kes..!
- +1 yıl
bitirdim diyen terkettim diyen sensin, herkes ikinci şansı hak eder ortada aldatılma yoksa, terk etmek yerine bir şans verip yapıcı bir şekilde düzeltebilirdin ilişkini, ama başka herifler daha çok ilgini çekti eminim, seni aldatmadığı sürece terk ettiysen onu bu zaten ahmaklık ve bencillik, seni aldattıysa ve bu yüzden terk ettiysen ve şu an ona dönmeye çalışıyorsan bu daha büyük bir ahmaklık!!!
Soran+1 yılBeni aldatmadı ama beni eziyordu dalga geçiyordu sürekli benden geçiniyorsu artık dayanamadım en sonunda sinirlendim patladım o da beni engelledi ve 2 gün sonra evim yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt şeklinde onu gördüm yanıma geldi bana bundan sonra böyle falan dedi yani hem suçlu hem de güçlü anlıyomusun durduk yere bu hale gelmedi durum
- +1 yıl
öyle zavallı birisini tekrar hayatına almaya değer mi? sana şimdiden böyle yapan ileride neler yapar hiç mi düşünmüyorsun? siz kadınlar illa hayatınızda birisi olmak zorunda mı? neden yalnız yaşayamıyorsunuz? böylesine seni aşağılayan ve hor gören bir insanla geleceği olmayan bir ilişki yaşamaktansa yalnız olmak daha iyi değil mi?
Soran+1 yılHaklısın zaten beni gerçekten sevseydi hemen başka kızlq çıkmazdı ve hemen engellemezei beni dimi
- +1 yıl
Eğer soruyu böyle detaylica anlatsaydin sana hak verirdik seni asagiliyorsa seni hor görüyor ise devam etme boşver 2 sene geçmiş zaten o köprünün altından ne sular akmistir şimdiye
Soran+1 yılYaptıkları şerefsizce dimi gerçekten de zaten değer veren insan olmadığı belliydi
Soran+1 yıl@Zeliha_kilic haklısın zaten gerçekten sevseydi hemen engelleyip gitmek ve başka kızla çıkmak yerine benimle barışmak için uğraşırdı
- +1 yıl
Aynen öyle kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Her ilişkinin yası olur. Ayrılıp bir günde başka birini bulan kişler zaten arayışta ve yedekleri hep var değmez arama barışsa seni parmağında oynatır artık her dediğini yaptırır kendı doğrularını sana baskıyla empoze eder. iki yıl geçmiş o ilişkide mutluluk çıkmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBana kaba davranıyordu dalga geçiyordu kırıyordu oyüzden bunları söyledim beni sevmiyosun dedim kavga çıktı ve Beni engelledi sonra o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim bana dediki bundan sonra böyle kendi kendine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı ben 2 yıldır bu nedenle onu arayamadım hiç
+1 yılMerhaba,
Geçti bolu pazarı, uzak dur! Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir! Eskiden yeni olmaz! Olan olmuş biten bitmiş! Geçmişine değil geleceğine bak, odaklan! 😊00 Yorumla
+1 yılHayatinda biri olup olmadiğindan emin olduktan sonra ona pisman oldugunuzu söyleyip tekrar beraber olmak istediğinizi soyleyin
Aldiginiz cevaba görede yolunuzu çizersiniz 🙂00 Yorumla
+1 yılAblacım 2 senedir aklın nerdeydi demez mi bu adam sana? Zaten terk edilmeyi hak etmemiş belli kendin kavga çıkartıp şutlamışsın şimdi pas verir mi
08 Yorumla
Soran+1 yılBana kaba davranıyordu dalga geçiyordu kırıyordu oyüzden bunları söyledim beni sevmiyosun dedim kavga çıktı ve Beni engelledi sonra o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim bana dediki bundan sonra böyle kendi kendine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı ben 2 yıldır bu nedenle onu arayamadım hiç
- +1 yıl
E şimdi niye geri istiyosun böyle bir insanı?
Soran+1 yılBelki yaptıklarına pişman olmuştur diye düşünüyorum çünkü ben aslında onu seviyordum sadece saçma davranışları yüzünden ayrıldım
- +1 yıl
Pişman olsa adam kendi gelir sana yahu 2 sene senin gelmeni mi bekler
Soran+1 yılBelki guru yapmıştır olabilir mi
Soran+1 yılGurur
- +1 yıl
2 sene boyunca mı? 😂 insan birini istiyorsa gurur falan dinlemez sen bu 2 sene içerisinde sevgili yapabilir hatta evlenebilirdin bile. Kimse kimseyi 2 sene gururundan beklemez
Soran+1 yılBeni gerçekten sevseydi ne olursa olsun benim peşimden gelirdi barışmak için uğraşırdı dimi yani o zaman beni sevmemiş
Konuyu bilmiyorum bilmediğimiz konu da yardımcı olmamız da zor olur ne yüzünden kavga ettiniz ne kadar ileri gittiniz ama şunu unutma eğer senden daha iyisini bulmuşsa geri dönmesi imkansız gibi klasik türk erkeği ben de senin yasadigin duyguyu yaşadım ve ufak bir oyun ile geri geldi 😀
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir oyun oynadın bana da anlatır mısın yardım eder misin lütfen
Soran+1 yılMesaj atayım mı o zaman sana
Soran+1 yılSeni takip etttim ama mesaj gönderilmiyor
+1 yıl2 yıl
adamın belki sensiz çok düzenli bir hayatı var
biraz geç kalmadın mı dönmek için ona?01 Yorumla
Soran+1 yılBilemem ki bunu
Sana geri dönmek istiyorum de özür dilerim de. İstemezse adamı rahatsız etme
013 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldıktan 2 gün sonra onu evimin yanındaki cafede başka kızla gördüm flirt şeklinde
- +1 yıl
@aligurgan ya ne yapacaktı :) kadınlar bunu hep yapıyor, ayrılıyor sevgilisinden, bir bakıyorsun 1-2 hafta sonra başkasının koluna takılmış, çocuğa kızamayız, terkedersen başka biri kapar
Soran+1 yıl@müendisbey 1 2 hafta hadi neysede ayrıldıktan 2 gün sonrası çok ayıp bişey
Soran+1 yılBen şimdi bunu bahane edip arasam mı Sen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir Çünkü direk barışalım diye araram affetmezse rezil olup kalabilirim
Soran+1 yılKötü konuşma olayı gerçek değil bunu ben uydurucam tamamen onunla iletişim kurmak için bir bahane olarak yani arayıp dicemki hakkımda bunları demişsin yeni duydum diye konuşmak için bahane yapıcam bu şekilde iletişime başlamış olırurz belki mantıklı mı sence
- +1 yıl
@aligurgan hatır matır boş işler bunlar, terk ettiyse yarı yolda bıraktıysa aradan hatır çıkmıştır, geçmişin hatrı diye bir şey yok
Soran+1 yılPeki ama başka türlü nasıl iletişim kurucam onunla yani direk barışmak istiyorum diyemem benimle dalga geçebilir beni reddeerse daha kötü rezil olmaz mıyım
Soran+1 yılHaklısın denemiş olurum en azındamn
- Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma iki yıl önce bitmiş bir ilişki... şu an sen onun aklına bile gelmiyorsundur. Ki yorumlardan gördüğüm kadarıyla sana deliler gibi aşık muhteşem bir ilişkiniz olmamış. Bence sen boşluktasın ve ilgiye şefkate ihtiyacın var ondan bu çırpınış
03 Yorumla
Soran+1 yıl
Saçma davranışları vardı beni eziyordu bazen dalga geçtiğini hissesiyordum kalbim kırılıyodu bide bana bir hediye getirdi eski kullanılmış bir eşya hediye paketine sarmış yalandan yeni gibi getirdi ben de sinirlendim herşey birikince sonra hepsini ona anlattım sen beni sevmiyosun falan diye kavga çıktı ayrıldık beni engelledi 2 gün sonra da evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydi tam da ayrıldığımız cafeye hem de ben de yanına gittim bana dediki bundan sonra böyle ve kendi kendisine güldü sonra bende gittim ve 2 yıldır bu nedenle arayamadım gurur yaptım hemen başka kızla çıktığı için
Şimdi belki o da pişmandır olamaz mı- +1 yıl
Olamaz canım sana değer vermiş olsa şu söylediklerinin çeyreğini yapmazdı mutlu olman için kılını kıpırdatmamış aksine hep üzüp kahretmiş. O yüzden bence hiç bulaşma derim düşme tekrar aynı hataya olan yine sana olur üzüldüğünle kalırsın benden tavsiye sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim tanımıyorum seni ama empati kurdum sadece
Soran+1 yılHiç pişman olmuş olma ihtimali yok mu peki sence bu yaptıkları için
Kim olursa olsun hayat felsefesi edin bunu biten bir ilişkide ister sevgili ister arkadaş vs barışmak için adım atma dönmek isteyen sana gelir zaten istemeyen için kılını kıpırdatma kendine saygın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl
Saçma davranışları vardı beni eziyordu bazen dalga geçtiğini hissesiyordum kalbim kırılıyodu bide bana bir hediye getirdi eski kullanılmış bir eşya hediye paketine sarmış yalandan yeni gibi getirdi ben de sinirlendim herşey birikince sonra hepsini ona anlattım sen beni sevmiyosun falan diye kavga çıktı ayrıldık beni engelledi 2 gün sonra da evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydi tam da ayrıldığımız cafeye hem de ben de yanına gittim bana dediki bundan sonra böyle ve kendi kendisine güldü sonra bende gittim ve 2 yıldır bu nedenle arayamadım gurur yaptım hemen başka kızla çıktığı için
Şimdi belki o da pişmandır olamaz mı
+1 yılSaçma sapan işlerle uğraşmayın. İki yıldır aklın neredeydi? İki gün değil. İki yıl. Madem bu kadar seviyordun ne diye ayrıldın? Madem dayanamadın barışmak istiyorsun 2 yıl niye bekledin? Konuşmak için uydurduğun bahane de fazla zavallıca..
11 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere terketmedim beni kırıyordu hep kaba davranışları vardı ve ben bunları söyledim beni sevmiyosun dedim kavga ettik ve beni engelledi sonra o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim yanıma geldi beni engellemişsin dedim bana dediki bundan sonra böyle sonra kendi kendisine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. 2 yıl fazla değil 5/6 yıl olsa neyse. O sana 2 gün gibi geşmiştir. Bir arkadaş aracılığı ile haber gönder
24 Yorumla
Soran+1 yılOnun bir arkadaşıyla konuşsam bana yardım eder mi sence
Soran+1 yılPeki ya benimle dalga geçerlerse birlikte
Neddn geri vites? Başkasını bulamam kafası mi? Eski don giyilmez bence
12 Yorumla
At gibi giden.. döner. Geçti bol'un pazarı sür eşeğini niğdeye. Ağla kudur. Geri dönsen bile oyuncak olacaksın
16 Yorumla
Soran+1 yılAma o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evim yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu bana desiki bundan sonra böyle ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti
Soran+1 yılBana yaptığı bu şeyden sonra barışmak istememem gerek dimi yani gerçekten sevseydi hemen beni engellemezdi ve başkasıyla çıkmazdı dimi
Soran+1 yılHaklısın yani ama onun bana yaptığı şeyler de ayıp değil mi gerçekten sevseydi hemen başka kızla çıkmazdı dimi beni hemen silip atamazdı dimi
+1 yılOoooo hem çocuğu terk et hemde geri dönmek istiyorum de yok öyle bir dünya o çocuk seni istemez kalbini kirmissin çocuğun
25 Yorumla
Soran+1 yılAma o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evim yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu bana desiki bundan sonra böyle ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti
- +1 yıl
Allah aşkına sen ayrilmissin ne yapmasını bekliyorsun
- +1 yıl
Oda onu sevenlerle devam etmek istemiş demekki hayatına
Soran+1 yılHemen 2 gün sonra başkasıyla çıkması normal mi yani sence
- +1 yıl
Değil
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. valla çocuk kararlı ise hiç birşey kurtarmaz. bide nasıl ayrıldığınıza bakar niye barışmak istediğinize bakar.
bu iş seni uğraştırır uğraşma derim bence00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman kıymet bilmediysen şimdi boşa uğraşma. insanca ayrılmak yerine sırf ayrılmak için kavga çıkartacak birinden kurtulmuş, niye geri dönsün ki :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere terketmedim beni kırıyordu hep kaba davranışları vardı ve ben bunları söyledim beni sevmiyosun dedim kavga ettik ve beni engelledi sonra o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim yanıma geldi beni engellemişsin dedim bana dediki bundan sonra böyle sonra kendi kendisine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı
Of bende aynı durumdayım ayrıldm şmdi geri istiyorunim yszıyorm ara sıra ama nafile özür dilemen yeterli affetmiyosa bakarsın yoluna
06 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ne diycem arayıp ancak bir bahane uydurmam gerekli
Soran+1 yılŞey mi yapsam acaba yalandan bir bahane bulsam onu aramak için mesela sen benim hakkımda neden millete kötü konuşuyosun arkadaşlarını gördüm bana kötü bakıyolar falan gibi bahaneyle iletişime geçmeye çalışmak mantıklı olur mu
Soran+1 yılHaklısın daha kötü rezil olurum
Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Lafı dolandırma açık açık mesaj at özledim barışmak istiyorum demen yeterli olursa olur olmazsa yoluna devam et
011 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapıyım Sen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir
Soran+1 yılPeki ya bu mesajı herkese okutup benimle dalga geçerse bakın kız pişman ve bana dönmek istiyo diye ego yapıp bide üstüne beni reddeerse ne yapıcam daha kötü üzülürüm
Soran+1 yılBide whatsappta engelliyim benim engeleimi 2 yıldır kaldırmadı ancak instagramdan yazabilirim
Soran+1 yılUmarım yapmaz deniycem
Soran+1 yılTeşekkür ederimm ama benim ona mesaj atmam bikaç günü bulur daha iyice bir ne diyeceğimi düşünüp toparlayıp yazmam gerek ama gene de sonucu haberdar edicem
+1 yılGeçti canım o tren bı zamanlar terkettıgınız ınsanlae aynı kalmıo bekle donucek sana daha çok beklersın
07 Yorumla
Soran+1 yılSen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir
- +1 yıl
Sevgilisi vardıe berkıde
Soran+1 yılSevgilisi yoksa sence barışır mı benimle
- +1 yıl
Nıe terkettın
Soran+1 yılBenimle dalga geçiyordu bazı kabalıkları vardı eziyordu ve bana eski bir şeyi yeni gibi paketleyip hediye verdi bende sinirlendim herşeyi söyledim beni sevmiyosun dedim kavga ettik o da beni enggelledi sonra 2 gün geçti onu başka kızla evimnin yanındaki cafede flirrt gibi gördüm yanına gittim bana bundan sonra böyle dedi güldü ben de gittim aradan 2 yıl geçti haala aynı
- +1 yıl
Ee nıe donmek ıstıon
Soran+1 yılBilmiyorum özledim onu seviyomuş gibi hisseisyorum ama aslında bana yaptığı davranıştan sonra benim değil onun bana dönmesi gerek dimi gerçekten sevseydi sanırım hemen beni engelleyip terketmezdi ve başkasıyla çıkmazdı heralde
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir taktik vereyimmi önce sevgilisi var mı yok mu kontrol et sonra 14 şubaatta evinin önüne bir kutu koy zili çal kaç kutu içinde hediye ve bir adres verdiğin adrssi uzaltan izle tek geldiyse özür dilerim sadece konuşmak istiyorum de başla
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrıldın neden barışmak istiyorsun boşluğa düştüysen hiç girme çocuğun hayatına
010 Yorumla
Soran+1 yılSaçma davranışları vardı beni eziyordu bazen dalga geçtiğini hissesiyordum kalbim kırılıyodu bide bana bir hediye getirdi eski kullanılmış bir eşya hediye paketine sarmış yalandan yeni gibi getirdi ben de sinirlendim herşey birikince sonra hepsini ona anlattım sen beni sevmiyosun falan diye kavga çıktı ayrıldık beni engelledi 2 gün sonra da evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydi tam da ayrıldığımız cafeye hem de ben de yanına gittim bana dediki bundan sonra böyle ve kendi kendisine güldü sonra bende gittim ve 2 yıldır bu nedenle arayamadım gurur yaptım hemen başka kızla çıktığı için
- +1 yıl
Bırak boşver o zaman öyle adamın m k ben adam da değil erkekte değil sallaya aşk sevgi sadakat bu kadar basitmi bir kızın elini tutup yüreğine işliyorsan ölene kadar bırakmazsın salla yanaşma allah cezasını versin öyle erkeğin
Soran+1 yılBeni gerçekten sevseydi ne olursa olsun benimle barışmak için uğraşırdı dimi yani bu kadar kolay bir şekilde hemen beni engelleyip başka kızla çıkmazdı dimi
- +1 yıl
Aynen öyle seven adam bırakmaz aşk çocuk oyuncağı değil kullanılmış hediye hemen başka kıza gitmeler falan kıskandırma çabaları falan ya Boşversene sen önüne bak hayır gelmez öyle insanlardan daha dürüst birini ruhu ruhuna işlesin ozaman tadıcaksın gerçek aşkı
Soran+1 yılEvet çok haklısın bide sence kıza hasabı hadi sen ödüyosun hadi sendeniz falan gibi şeyler söyleyerek ödetmek doğru mu yani bana bu da kabaca geliyor biraz
- +1 yıl
Bir erkeğin kesinlikle bulunmaması gereken bir hareket ben herşeyden önce tamamen şeffaf olmaktan yanayım param yoksa yok derim kızdan da yemem gerekirse dışarıda çıkmam herkesin maddi durumu olmayabilir ama bu sekilde konuşmakta karakter olarak bozuk olduğunu gösterir
Soran+1 yılEvet zaten ben de ödemekten kaçan veya kız asla ödemez diyen biri değilim her zaman ödemek isterim ama bu şekilde sözler söylenmesi hiç hoş gelmiyordu bu çocukta ve kırıyordu doğal olarak
- +1 yıl
Hayır hayır yanlış anladın ben kız ödemez demedim bir erkek olarak kıza hesap ödetecek durumdaysan bahanesini bulur dışarı hiç çıkmazsın anlamında dedim ama şahsen benim karakteristik özelliğim düşünce yapımda bir kıza hesap ödemek söz konusu bile olamaz bunu anlatmak istedim
Soran+1 yılEvet haklısın bence de senin söylediğin gibi olması daha doğru yani olması gereken öyle
- +1 yıl
Kesinlikle 👍
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yarı yolda bırakılmış bir adamı kazanmak çok zordur
07 Yorumla
Soran+1 yılAma o da bana hata yaptı Beni whatsappta engelledi ve 2 gün sonra evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydiler ben gördüm yanına gittim ayağa kalktı engellemişsin dedim evet artık böyle dedi güldü kendi kendisine ben de gittim sonra aradan 2 yıl geçti durum hala aynı ve durduk yere terketmedim beni kırıyordu kaba davranıyırdu hep
Soran+1 yılHaklısın beni gerçekten sevseydi böyle yapmazdı dimi hemen başkasıyla çıkmazdı heralde ama tek düşüncem belki bunu beni kıskandırmak için yapmıştır diye düşünüyorum
Soran+1 yılBelkide pişman olmuştur diye düşünüyorum
Soran+1 yılBeni hiç sevmemiş mi sence yani değmez dimi ona
+1 yılOnu telefondan ara ya da daha iyisi yüz yüze konuş ve bu isteğini dile getir
03 Yorumla
Soran+1 yılSen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir Çünkü direk barışalım diye araram affetmezse rezil olup kalabilirim
- +1 yıl
Böyle yapma kavga çıkar direk ara ve nasılsın de
Soran+1 yılAma o da bana hata yaptı Beni whatsappta engelledi ve 2 gün sonra evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydiler ben gördüm yanına gittim ayağa kalktı engellemişsin dedim evet artık böyle dedi güldü kendi kendisine ben de gittim sonra aradan 2 yıl geçti durum hala aynı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tek Şansın İnstagram Üzerinden Sohbet Başlatıp Af Dilemek Başka Şansın Yok Gibi
09 Yorumla
Soran+1 yılBeni whatsappta engelledi ama instagramda sadece sildi yani engellemedi şimdi instagramdan nasıl yazıcam ne yazıcam birden yani
Soran+1 yılBu şekilde yazarsam beni affetme ihtimali var mı sence
Soran+1 yılPeki bu şekilde mesaj yazmak yerine onu arayıp bir bahane uydursam mesela sen benim hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi birşey uydurup bir şekilde iletişime geçsem olur mu belki devamı gelir?
Soran+1 yılSakince konuşmaya çalıştığımda beni affetme ihtimali var mı sence
+1 yılYani iyisini bulamadım ne olur beni kabul et deyip onu havalara sokucsn bir yerlerini kaldırmaya niyetlisin?
05 Yorumla
- +1 yıl
Ama o sana dönmedi kendini sıradanlaştırmadı sen dönmek basit duruma düşmek için can atıyorsun gibi
Soran+1 yılŞey mi yapsam acaba yalandan bir bahane bulsam onu aramak için mesela sen benim hakkımda neden millete kötü konuşuyosun arkadaşlarını gördüm bana kötü bakıyolar falan gibi bahaneyle iletişime geçmeye çalışmak mantıklı olur mu
- +1 yıl
Burdan yazmasak dm den yazabilirmisin ordan cvp versem
Soran+1 yılTamam
+1 yılYapma bence. Dalga gecilme ihtimali yüksek. Seni çoktan maziye gömmüş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zaman geçmiş vazgeç bence, tekrar dönmeni kabul etse bile aynı davranmaz aynı hissetmez. heleki sen terk etmişsin kesinlikle gururu kırılmıştır ve acısını senden çıkartır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. Adam seni bekleyecek değil ya başkası vardı hem niye dönsün ki dönmemeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna kürek çekme terk ettiğin kişi sana kinli olmuş olabilir
00 Yorumla
+1 yılYaw sacmalayin ayrildiysaniz bir sebebi vardir birak öyle kalsin
00 Yorumla
+1 yıl2 yılda senin üstünden kaç kişi geçmiştir haberin var mı kdndkd adamın umrunda değilsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRezil ya Bırak gitsin adamın peşini şimdi kimbilir hangi kızlara önlü arkalı giriyor pompa çekiyor rahat bırak adamı
07 Yorumla
Soran+1 yılSen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir
Cevap sahibi+1 yılSeni istemiyor bariz belli neden zorluyorsunuz yüzsüzlük bu? Gurur yok mu sende?
Soran+1 yıl
Beni whatsappta engelledi ve 2 gün sonra evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydiler ben gördüm yanına gittim ayağa kalktı engellemişsin dedim evet artık böyle dedi güldü kendi kendisine ben de gittim sonra aradan 2 yıl geçti durum hala aynı Bu beni istemediği anlamına mı geliyor
Cevap sahibi+1 yılYa bırak adamı beee amma yapışkan bir tipsin
Soran+1 yılYapışkan olsam 2 yıldır yüz kere arardım kapısına giderdim evine giderdim hiçbirini yapmadım sadece barışma yolu arıyorum gayet düzgün bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılARama bırak peşin karı kızlara aksın adam pompa yapsın
Soran+1 yılYani ararsam benimle barışma ihtimali var demekki
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılvalla aynı durum bende de var nasıl güven vericeksin erkeğe ben olsam güvenmem
00 Yorumla 2 yil olmus way noldu gelen gideni aratti dimi ole oluyo genelde sagliginda canım kiymetini bilecen ki simdi sorusunu sormayacan
00 YorumlaTerketmeseydin. İnsanları üzüp üzüp geri gelmeyin , düzen kuruyor millet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. geri dönersen kötü sen olursun bence dönme geride bırak yeni ufuklara yelken aç
00 Yorumla
+1 yıl“Kavga çıkarttığım” dediğine göre şu an bu sebebi saçma ya da haksız buluyorsun. Barışma. Devam ederse tatsızlaşır. Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin yollarınız çoktan ayrılmış bence hiç eski defterleri açıp üzme kendini
07 Yorumla
Soran+1 yılAma o da ayrıldıktan iki gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi yani tek hatalı ben değilim kız flirt gibiydi
Cevap sahibi+1 yılO belli ki senin için yapmış gör üzül diye.. Hem geri dönersen ona söyleyeceği tek olumsuz sözden bile çok etkileneceksin.. Ha bak hislerinden eminsen dene derim şansını
Soran+1 yılPeki ona ne dicem Sen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir Çünkü direk barışalım diye araram affetmezse rezil olup kalabilirim
Cevap sahibi+1 yılOlur bir dene o zaman.. Dediğin gibi affetmezse hani en azından kötü olmazsın.. Ben kötü konuşmadım falan derse iyi o zaman ben de sana konduramadım o yüzden sordum dersin 😊
Soran+1 yılEvet en azından bir bahaneyle iletişim kurmuş olurum çünkü başka türlü bişey diycek yüzüm yok asla naber nasılsın barışalım mı falan diyemem zaten iyice havaya girer öyle yaparsam
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım hakkında hayırlısı.. Allah yardımcın olsun😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılO artık başka aşklara yelken bile açmıştır unut gitsin sen onu
00 Yorumla
+1 yılYıkılsın duvarların ne sandın herkez bıraktığı yerde i kalır dedim beni terkeden sevgilime yıllar önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk oyuncagimi ayril geri dön ariza çıkarıp gittmissin simdi ne menfaatin varda dönmek istiyorsun
00 YorumlaAh ah abla boşversene başka kızla flört ettiğini söyledin barışip senden intikam alırsa daha kötü olur unut gitsin sevseydi gelirdi
04 Yorumla
Soran+1 yılSevseydi ne olursa olsun barışmak için uğraşırdı dimi hemen beni engelleyip başka kızla çıkmazdı
Soran+1 yılSence Ben bir bahaneyle onu arıyım mı mesela arkamdan neden kötü konuşuyısun gibi bir bahane uydurup
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence dönme yarı yolda dün bıraktın yarında bırakırsın
06 Yorumla
Soran+1 yılBenimle barışma ihtimali var mıdır sence
Cevap sahibi+1 yılUntmyı tercih etmiş baksana o sana dünylar yakarken sen yoktn sen yaksand o yok bende 5 yıllık ilişkde terkedildim istemem dönmesin
Soran+1 yıl
Beni whatsappta engelledi ve 2 gün sonra evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydiler ben gördüm yanına gittim ayağa kalktı engellemişsin dedim evet artık böyle dedi güldü kendi kendisine ben de gittim sonra aradan 2 yıl geçti durum hala aynı
Soran+1 yılŞimdi onu bir bahaneyle arasam mesela neden hakkımda millete kötü konuşuyosun sen kualğıma geldi gibi bir yalan uydurup arasam bir şekilde iletişime başlasam iyi kötü belki sonra devamı gelir mi sence
Cevap sahibi+1 yılDurma onun için evlen yoluna bak
Soran+1 yılHiç mi barışma ihtimali yok sence
O zaman ilk başta durup dururken kavga çıkarmayacaktın. Ki bu tür durumları hesap edecektin.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiliye dönmek bir romanı tekrar okumak gibidir
00 Yorumla
+1 yılO yol almistir bence önüne bak geride kalan şeyler den fayda olmuyor
00 YorumlaSeni 2 yildir aramayip sormayanla bosuna zamanini harcama. Sal gitsin. Tek tarafli sevgi sana zarar verir.
00 YorumlaMesaj atarsan haber ver nedicek aynı durumdayı da 😭
00 YorumlaDenenmis bir daha denenmez gizli uyecigim deneme
11 Yorumla
Soran+1 yıl
Şimdi pişman mıdır belki barışır benimle
+1 yılbence biraz zor ya çok olacak gibi değil
15 Yorumla
Soran+1 yılBir bahane uydurup ona arasam iletişime başlasam kavga bile olsa mesela hakkımda ne konuşuyosun kötü şeyler duydum falan gibi
- +1 yıl
bence öyle bir şey yapma sonu kötü bitiyor
Soran+1 yılDenedin mi sen?
- +1 yıl
ben denemedim ama deneyen gördüm işe yaramıyor ve ters tepiyor kardeşim
+1 yıldönme, dönceksen niye terk ediyorsun?
012 Yorumla
Soran+1 yılBana kaba davranıyordu kırıyordu beni ve Çünkü o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim bana dediki bundan sonra böyle kendi kendine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı ben 2 yıldır bu nedenle onu arayamadım hiç
- +1 yıl
Sana kaba davranan seni kıran birine neden dönmek istiyorsun? acı çekmek hoşunuza mı gidiyor?
Soran+1 yılBelki pişman olmuştur yaptığı hataları farketmiştir diye düşünüyorum
- +1 yıl
O zaman Belkilerle hareket etme emin ol yani yanlış anlama emir vermek haddime değil tavsiye veriyorum. Hem Seven insan sevdiğine hiç bir şekilde acı çektirmez. çektirmişse bunu yine yapmayacağın ne garantisi var?
Soran+1 yılGerçekten sevseydi beni kavga sonrasında hemen bırakıp engelleyip gitmezdi başka kızla çıkmazdı ve ne olursa olsun barışmak için uğraşırdı dimi
- +1 yıl
Seni Sevseydi kavga etmezdi senle zaten. seni üzmez istediğini yapar seni mutlu ederdi. her şeyi geçtim başka bir kızla çıkmak ne demek? diğer yaptıklarını geç başka kızla çıkması bile seni sevmediğini gösteriyordur. yani ben inanmam böyle insanların sevgisine. karar yine sana kalmış tabi ki.
Soran+1 yılBaşka kızla beni kıskandırmak için çıkmış olabilir mi peki sence
- +1 yıl
Başka kızla çıkmasının hiç bir açıklaması olamaz. hala Bir umut Sevdiğine inanmak istiyorsun anlıyorum, o zaman Dön tekrar acını çek belki o zaman anlarsın sevmediğini.
Soran+1 yılHaklısın zaten beni sevseydi bir şekilde dönerdi bana konuşmayı denerdi barışmak için uğraşırdı ama yapmadı gitti başka kızla çıktı beni de engelledi
- +1 yıl
Evet Sende Çok iyi biliyorsun Farkındasın, sadece bir geçmişin olduğu için kolay unutamıyorsun, Yinede Teşekkür ederim beni dinlediğin için
Soran+1 yılBen de teşekkür ederim yardımın için
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBence dönme ama yine de sen bilirsin
06 Yorumla
- +1 yıl
Bence kararın gayet yerinde olmuş, geri dönme hayır gelmez o ilişkiden.
Soran+1 yılGerçekten sevseydi hemen bu haraketi yapmazdı dimi yani ne olursa olsun barışmak için uğraşırdı en azındam hemen başka kızla çıkmazdı dimi
- +1 yıl
Evet o hareketi yapmak bayağı yürek ister gerçekten, kolay kolay yapılacak şey değil büyük ayıp etmiş...
Soran+1 yılHaklısın bence de öyle zaten gerçek yüzünü görmüş oldum demek ki iyi olmuş aslında
Soran+1 yılPişman olmuş mudur acaba
Dönme çünkü hiçbirsey bıraktığınız gibi kalmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAma o da bana hatalar yaptı biz ayrıldık 2 gün sonra başka kızla flirt gibi gelmiş evimin yanındaki cafeye oturmuş hem de tam ayrıldığımız cafede karşılaştım gördüm onu
Dönme kullanır bırakır bu işler böyle
01 Yorumla
Terketmeden önce dusuncektin onu kardeşm
011 Yorumla
Soran+1 yılNeddenki hiç barışma ihtimali yok mu
Soran+1 yılDeli gibi sevmiyoduki beni zaten benimle dalga falan geçiyodu eziliyodum kırılıyodum oyuzden ayrıldım
Soran+1 yılSonra beni engelledi 2 güm sonra başka kızla gördüm onu flirt gibiydi hem de tam evimin hanındaki cafede bana geldi dediki bundan sonra böyle ve aradan 2 yıl geçti hala aynı
Soran+1 yılEvet seviyorum ama o da bana hata yaptı oyuzden 2 yıldır arayamadım yani biz kavga ettik beni engelledi ve 2 gün sonra balka kızla flirt şeklinde evimin oradaki cafeye geldi beni görünce seslendim bana dediki bundan sonra böyle
Soran+1 yılGerçekten sevseydi hemen başkasıyla çıkmazdı dimi
+1 yılArkadaşi varsa arkadasina ac konuyu onu aracı yap
06 Yorumla
Soran+1 yılYardım ederler mi bana arkadaşları sence
- +1 yıl
Etmeleri lazım
Soran+1 yılAma o da bana hata yaptı Beni whatsappta engelledi ve 2 gün sonra evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydiler ben gördüm yanına gittim ayağa kalktı engellemişsin dedim evet artık böyle dedi güldü kendi kendisine ben de gittim sonra aradan 2 yıl geçti durum hala aynı ve durduk yere terketmedim beni kırıyordu kaba davranıyırdu hep bütün bunlara rağmen arkadaşları bana yardım eder mi yani çünkü bence arkadaşlarına beni kötülemiştir
- +1 yıl
O kadar şey yaptıysa niye geri dönüyorsun canım kardeşim tek başına mutlu olsana seni istemeyeni sen niye istiyorsun
Soran+1 yılBelki pişman olmuştur veya beni kıskandırmak için yapmıştır diye düşünüyorum olamaz mı
- +1 yıl
Kardeşim kıskandırmak için bile olsa başkasıyla beraber ve bu kıskandırma olayları çok komik sen bunu dert etme kendi hayatına bak ayrılmanada sevindim
- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılİki yıl geçmiş artık seni unutmamışsa bile olmaz
017 Yorumla- +1 yıl
Bu süre zarfında seninde onunda hayatında birileri olmuştur belki o nişanlanmış belkide evlenmiştir veya hayatında biri vardır
Soran+1 yılHayatında biri yoksa benimle barışma ihtimali var mı sence
- +1 yıl
Ben olsam barışmam aşkımdan ölsem bile neden mi sen o kişiyi neden terketin bilmiyorum ama terketiğinde o seni gerçekten seviyorsa ondan birşeyler alıp götürmüşsündür ben buna inanırım ama şunu yürekten söylüyorum inşallah barışırsınız bunuda söylüyeyim birdaha terketme olursa
- +1 yıl
İnsan birisini seviyorsa her türlü zorluğa göğüs germeli acıyda sevincide paylaşmalı
- +1 yıl
O zaman sana diyceğim tek birşey var gururlu ol ve dönmeyi düşünme 2 gün sonra birini bulmuşsa o sana layık değil ha seni kısksndırmak içinde yapmış ola bilir ama unutma unutma bu gün başkasını kullanan yarın sana ne yapmaz
- +1 yıl
Kaba davranış derken
- +1 yıl
Ne yapıyordu sana
Soran+1 yılHaklısın zaten gerçekten sevseydi hemen başkasıyla çıkmazdı bence ve hemen engellemezdi diye düşünüyorum kaba davranışları benimle dalga geçiyordu ailemle olan ilişkim samimiyetimle ve çok fazla gece dışarı çıkamamamla dalga geçip beni eziyordu arkadaşlarına bile anlatırken yakaladım bunu ve bana hesap konusunda hadi sen ödüyosun falan diyodu bana eski birşeyi yeni gibi paketleyip getirmişti hediye diye sonra bazı fiziksel özelliklerima baahane buluyordu dalga geçti ben de çok sinirlendim artık ve kavga ettim dayanamadım
- +1 yıl
Buna rsgmen hala onamı dönmek. İstiyorsun çok yazık
- +1 yıl
Biraz gururlu ol derim
Soran+1 yılYaptığı şeyler çok çirkin şeyler dimi yani gerçekten seven biri böyle şeyler yapmaz dimi
- +1 yıl
Onun yaptıkları çirkin olduğunu biliyorsun ve hala onunla olmak istiyorsun bu akıl işimi?
Soran+1 yılyaptıklarına şimdi pişman olmuştur belki diye düşünüyorum olamaz mı
- +1 yıl
Biridi beni terketse hayata dönmem
- +1 yıl
Bazı şeyler çocuk oyuncağı değil
Soran+1 yılBu durumda kim kimi terketmiş
Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı. Niye ayrıldın ve neden 2 yil sonra aklina geldi?
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçma davranışları vardı beni eziyordu bazen dalga geçtiğini hissesiyordum kalbim kırılıyodu bide bana bir hediye getirdi eski kullanılmış bir eşya hediye paketine sarmış yalandan yeni gibi getirdi ben de sinirlendim herşey birikince sonra hepsini ona anlattım sen beni sevmiyosun falan diye kavga çıktı ayrıldık beni engelledi 2 gün sonra da evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydi tam da ayrıldığımız cafeye hem de
Soran+1 yılBelki pişman olmuştur diye düşünüyorum çünkü ben aslında onu seviyordum ayrılmak istemezdim ama onun bu davranışları saçmalıkları yüzünden ayrıldım
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem