AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Başkası vardır artık' yüzsüz olma'
Rüyamda gördüm seni iyimisim falan deyip sms at
Oh mis dönme 🎡 dönme dolap gibi
Bana kaba davranıyordu dalga geçiyordu kırıyordu oyüzden bunları söyledim beni sevmiyosun dedim kavga çıktı ve Beni engelledi sonra o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim bana dediki bundan sonra böyle kendi kendine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı ben 2 yıldır bu nedenle onu arayamadım hiç
Giden gittiği gün silinir kalpten
Hiç dönmeye çalışma unutulmussundur
Nude at aklımı çel ne diyelim
Olacak tarafı yok bu işin ve saçma sennkide ya
Ama o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evim yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu bana desiki bundan sonra böyle ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti
Ondan dedim bende olacak işi yok diye boşver ayrldktn 2 snra sevgli bulan birisine dönmek ne ya
Gerçekten sevseydi böyle yapmazdı dimi zaten
Aynen öyle sevseydi yapmazdı degerini bilene deger ver
Peki ne değişti geri dönüyorsun niye yani hayırdır
Geçmiş olsun bence o zayıflığı gösterme
Sana hem oral hem anal yapacam de koşarak gelir 🤪
Atanamayan öğretmen atanirsa temali film gibi mk
Sence benimle barışma ihtimali var mı
Kossss koca iki yıl...
İkimiz de hatalar yaptık ama tek taraflı ben değildim hata yapan yani ayrıldık 2 gün sonra evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt halindeydi
Hahah yalniz o sana yol vermis premses sen ona değil
Beni görünce yanıma geldi beni engellemişsin dedim evet artık böyle dedi güldü ben de gittim sonra aradan 2 yıl geçti durum hala aynı sence benimle barışma ihtimali hiç mi yok artık
Şimdi onu bir bahaneyle arasam mesela neden hakkımda millete kötü konuşuyosun sen kualğıma geldi gibi bir yalan uydurup arasam bir şekilde iletişime başlasam iyi kötü belki sonra devamı gelir mi sence
Geçti borun pazari sür eşeğini nigdeye
Geri donme lutfen donme. Olmaz artik 🙏
Hey cvp versene bir acilllll
Ama o da bana hatalar yaptı
Saçma davranışları vardı beni eziyordu bazen dalga geçtiğini hissesiyordum kalbim kırılıyodu bide bana bir hediye getirdi eski kullanılmış bir eşya hediye paketine sarmış yalandan yeni gibi getirdi ben de sinirlendim herşey birikince sonra hepsini ona anlattım sen beni sevmiyosun falan diye kavga çıktı ayrıldık beni engelledi 2 gün sonra da evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydi tam da ayrıldığımız cafeye hem de ben de yanına gittim bana dediki bundan sonra böyle ve kendi kendisine güldü sonra bende gittim ve 2 yıldır bu nedenle arayamadım gurur yaptım hemen başka kızla çıktığı için
Şimdi pişman olup barışmak isteyebilir belki olmaz mı
Neden
Mesaj attım
Terkederken aklın neredeydi şafee
Durduk yere terketmedim kalbimi kırıyodu benimle dalga geçiyodu zaten Ama o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evim yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu bana desiki bundan sonra böyle ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti
Madem kalbini kırıyodu senle dalga geçiyordu hala o zaman neyin peşindesin. Senden ayrılınca ertesi gün başka biriyle kafeye gitmiş. Bu çaba niye
Belki beni kıskandırmak için yapmıştır ve ayrıldıktan sonra zamanla pişman olup beni özlemiş olabilir diye düşünüyorum
Hahayyy bu dediklerin olsa onun gelmesi gerekmiyomu sana
Gurur yapmış olamaz mı
Aşkta gurur olmaz. Adam unutmuş seni kendi kendine masal anlatma başka biri çıkar karşına
https://youtu.be/liO1G64FMx8
Eğer aşkta gurur olmazsa demek ki bu adam beni hiç sevmemiş zaten eğer sevseydi en başta kavga ettiğimizde ayrılmak yerine benimle barışmaya çalışırdı dimi
Yine bir eski sevgiliye dönmeye çalışma vakası
Sence barışma ihtimali var mı benimle
Barışsanda yıpranmış ilişki sağlıklı yürümez artık
Beni whatsappta engelledi ve 2 gün sonra evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydiler ben gördüm yanına gittim ayağa kalktı engellemişsin dedim evet artık böyle dedi güldü kendi kendisine ben de gittim sonra aradan 2 yıl geçti durum hala aynı
ohoo 2 sene geçmiş başka birini bulmuştur bile
Peki beni özleme ihtimali hiç yok mu benimle barışma ihtimali yoku senec
yok
Neden yok diyosun ya
Boşver yırtık gömlek düğme tutmaz
Tükürdugunu yalama
Ama o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evim yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu bana desiki bundan sonra böyle ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti
Eee tamam aldatmış seni sen ne diye geri doncen bir daha aldatr
Aldatmış dimi resmen ya acaba beni kıskandırmak için mi yaptı diye düşünüyorum
Saçmalama ve safmisin kızım bu nasıl denemek ne genis insanlarsinz ya
Resmen aldatılmış oluyorum ozaman dimi yani kavga edip ayrılsak bile 2 gün sonra başlasıyla çıkması aldatıldığımı gösteriyor
E tabi ki aldatılmıssn
Bu bahaneyle arayıp kavga çıkartayım mı ozaman 2 yıl sonra da olsa
Hayır geri dönme yeter
Uğraşma ya çok saçma
Saçma davranışları vardı beni eziyordu bazen dalga geçtiğini hissesiyordum kalbim kırılıyodu bide bana bir hediye getirdi eski kullanılmış bir eşya hediye paketine sarmış yalandan yeni gibi getirdi ben de sinirlendim herşey birikince sonra hepsini ona anlattım sen beni sevmiyosun falan diye kavga çıktı ayrıldık beni engelledi 2 gün sonra da evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydi tam da ayrıldığımız cafeye hem de ben de yanına gittim bana dediki bundan sonra böyle ve kendi kendisine güldü sonra bende gittim ve 2 yıldır bu nedenle arayamadım gurur yaptım hemen başka kızla çıktığı için
Şimdi belki o pimandır olamaz mı
Ya sen seni seven birisini bulsana kızım bu erkek sana psikolojik şiddet uyguluyomuş özgüvenli ol biraz dünyadaki tek erkek omu
O seni unutmuştur bile
Hiç mi barışma ihtimali yok
Bence yok ama denemekle de bişe kaybetmezsin ama terslenmeyi de göze al
Bunu gördüğün halde hala onu mu istiyosun
Belki beni kıskandırmak için yapmıştır olamaz mı
Hayır geri dönecekseniz niye terkediyorsunuz?
Durduk yere terketmedim beni kırıyorsu hep kaba davranışları vardı ve ayrıldıktan sonra o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evim yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu bana desiki bundan sonra böyle ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti
Ne komiksin ya
Karaktersizmis. Bunu gördüğün halde gurursuz gibi barışmak istemen dönmen de komik.
Gerçekten sevseydi hemen başka kızla çıkmazdı dimi
Tabii ki öyle :)
gerçek yüzünü görmüş oldum Ama ya bunu beni kıskandırmak için yapmış olabilir mi
Yahu canım benim ne yaparsa yapsın, saygısızca bir hareket. Saygısı olmayanın sevgisi olsa bile neye yarar? Bak dün buradan birisine de bu tarz şeyler dedim. Çocuktan ayrıl dedim. Yazmış çocuğa, çocuk ben de düşünüyordum ayrilmayi demis. Dinle sen beniiii :D
Haklısın saygısızlık bu yaptığı demek ki değmeyecek biriymiş
Aynen öyle. Ben sana akıl verdim de bana kim verecek sinirlerim alt üst ve moralim bozuk
Sana ne oldu?
Anlatmayayım burada herkes görür. Teşekkürler düşünüp sordugun icin
Mesaj atabilirsin istersen
Nasıl atacağım ki gizlisin
Ben sana takip isteği atabilirim öyle olur
Tamam
Bekliyorum
Koskoca iki yıl olmuş düşünme artık onune bak
Düşünmek istemiyorum ama son zamanlarda aklımdan çıkmıyor o da bana yanlış yaptı ayrıldık 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi şimdi Sen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir
Exten next olmaz yine barışsanız yine bitecek boşuna uğraşma
Telefonla ara
Sen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir Çünkü direk barışalım diye araram affetmezse rezil olup kalabilirim
Peki neden terk ettin de bu kez geri dönmek istiyorsun eski sevgiline
beni eziyordu dalga geçiyordu sürekli benden geçiniyorsu artık dayanamadım en sonunda sinirlendim patladım o da beni engelledi ve 2 gün sonra evim yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt şeklinde onu gördüm yanıma geldi bana bundan sonra böyle falan dedi yani hem suçlu hem de güçlü anlıyomusun durduk yere bu hale gelmedi durum
O zaman sal gitsin, bence hiç uğraşma derim herkes kendi yoluna baksın
Yaptıkları hiç normal şeyler değil dimi yani onun da
Anlamadım nasıl yani
Yani benden ayrılıp hemen başka kızla çıkması falan bana değer verseydi böyle yapmazdı sanırım
Ee tabii ki ona büyük gelmişsin seni taşıyamamış kendisi kaybetmiş
Bizi terkwden bizden değildir
😂😂😂o isterse.
2 sene uzun bir sure belki ilişkisi bile olabilir
Neden tükürdüğünü yalıyorsun ki
Çok sular aktı 😂😂
2 yıl seni arayıp sormadıysa unutmuştur seni
Boşuna mesaj atıp değersizleştirme kendini önüne bak
Şey mi yapsam acaba yalandan bir bahane bulsam onu aramak için mesela sen benim hakkımda neden millete kötü konuşuyosun arkadaşlarını gördüm bana kötü bakıyolar falan gibi bahaneyle iletişime geçmeye çalışmak mantıklı olur mu
Sen kaç yaşındasın bilmem ama sakın yapma öyle. Akıllı bir kadının yapacağı şey değil.
Farkındayım çok saçma olduğunun ama onunla iletişim kurmak için başka yol bulamıyorum
Bırak
Sen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir
Hayır yapma instgramdan istek at belki o sana yazar
İstediğimi reddederse ne yapıcam peki daha kötü bir de ordan engellerse ne olucak
Kabul eder mi isteğimi sence
Yapmaz engellemez yap görürsün
Geçti bolu pazarı
Sen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir?
Ayrıldıktan sonra yani sen onu bıraktıktan sonra ondan hiçbir hareket geldi mi barışalım falan
Beni whatsappta engelledi ve 2 gün sonra evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydiler ben gördüm yanına gittim ayağa kalktı engellemişsin dedim evet artık böyle dedi güldü kendi kendisine ben de gittim sonra aradan 2 yıl geçti durum hala aynı
Sen nasıl hala bir umut besliyorsun
Belki o da pişman olmuştur ve barışmak ister diye düşündüm bir ihtimal
Hiç girme bence o topa.
Hiç mi barışma ihtimali yok yani neden girme diyosun
2 yıl geçmiş diyorsun çok zor yani. Çok detayı bilmiyorum tabi ama
Ben genede bir bahaneyle aramaya çalışırım belki şansımı denemek için
Umarım beklentin boşa çıkmaz. Bana da haber ver ama merak ettim bende 😉
Tamam haber vericem :)
En yakın kavşaktan, U dönüşü yap.
tükürük yalamayı seven biri daha
Ama o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim bana dediki bundan sonra böyle kendi kendine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı ben 2 yıldır bu nedenle onu arayamadım hiç
YILAN HİKAYESİ, SALLA
Beni gerçekten sevmemiş dimi yani sevseydi sanırm hemen beni engelleyip başka kızla çıkmazdi dimi
Bence öyle
onu arayıp bir bahane uydursam mesela sen benim hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi birşey uydurup bir şekilde iletişime geçsem olur mu belki devamı gelir? Pişman olduysa eğer yani olmuş mudur
bilmiyorum
Ne yüzle döneceksin?
Ama o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim bana dediki bundan sonra böyle kendi kendine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı ben 2 yıldır bu nedenle onu arayamadım hiç zaten ben durduk yere ayrılmadan onun kaba ve kırıcı davranışları yüzünden kavga çıkarttım
Dönme boşver
Bana kaba davranıyordu dalga geçiyordu kırıyordu oyüzden bunları söyledim beni sevmiyosun dedim kavga çıktı ve Beni engelledi sonra o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim bana dediki bundan sonra böyle kendi kendine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı ben 2 yıldır bu nedenle onu arayamadım hiç
Bir şansını dene o zaman nasipse döner dönmezse de çok zorlama iyi şanslar
Yeni hat al
Yeni numaradan mı arıyım onu yani ama aradan 2 yıl geçti nasıl karşılar
numarasi degismistir onunda ya
Değişmiş olabilir ozaman nasıl ulaşıcam
Arkadaşından ara
Benimde şöyle bir durum var 2 yıl önce beni englledi - engellediği halde arardi aç engeli derdim acmazdj- geçen engel atayım diye ekledim bir baktım engelim kalkmis sence kendi mı açmış tel mı değiştirmiş ama hala yazmadı
Bilmiyorumki tel değişmişse engel kalkar kendisi sanırım ama bence yaz dene sen
Niye terk ediyosun
Bana kaba davranıyodu kırıyodu eziliyodum artık sinir olmuştum sonra kavga ettik Ama o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evim yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu bana desiki bundan sonra böyle ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti
Affetme derim ama 2 yık geçmiş değişmiş olabilir bir bak davranışlarına
Ne yapıyım peki şimdi onunla iletişim kurmak için bir bahaneyle arıyım mı mesela Sen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir
Denemekten zarar gelmez
Evet en azından bir bahaneyle iletişim kurmuş olurum çünkü başka türlü bişey diycek yüzüm yok asla naber nasılsın barışalım mı falan diyemem zaten iyice havaya girer öyle yaparsam
Aynen öyle iyi taktik
Teşekkür ederim
Geri vites yapma
Sen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı
iyi misin
Ama aklıma başka bir yol gelmiyo napıyım en mantıklı bu geldi
En azından bu şekilde iletişime geçmiş başlamış olurum belki devamı da gelir
mal gibi geri dönücen yapma gururun varsa eğer böyle yaparsan karşındaki kişinin senin karektersiz olduğunu düşünür bence böyle bir b.. o.. k yeme
Peki onu böyle bir bahane uydurup arasam bunu onunla barışmak için uydurduğumu anlar mı yani
Üff aman ne bk yersen ye senin küçük duruma düşmemen için niye sana akıl veriyimki. Hadi Koş peşinden zaten ondan aldığın cevap seni yıkıcak
Ama o da bana yanlış yaptı Beni whatsappta engelledi ve 2 gün sonra evimin yanındaki cafeye başka kızla geldi flirt gibiydiler ben gördüm yanına gittim ayağa kalktı engellemişsin dedim evet artık böyle dedi güldü kendi kendisine ben de gittim sonra aradan 2 yıl geçti durum hala aynı
Belki pişman olmuştur olamaz mı
Olmaz olsaydı sana attığı engeli kaldırırdı
Ama instagramda engelli değilim sadece sildi belki ona ordan ulaşmamı bekliyodur oyuzden ordan engellememiştir olamaz mı
Offf aynen aynen git hadi dön ona
Çok nalet bsisin
zengin ol reyiz
Anal oldu mu hiç?
Hayır ne alaka
Elledi mi
Kdlaldklskslsks ne güldüm şu cevaba
Sen yaşadın yani
Ne alaka bunlar bu durumla
Biri anya diyor biri konya :) ) sen ne yasiyorsn ya
O kadar yüzsüzmüsün
Evet çünkü o da ayrıldık 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi
Bilerek geldiğini adın gibi biliyosun
Beni kıskandırmak için mi yani
Evet yinede sen bilirsin güzelsen güzelliğini başkası haketsin
Peki ama beni kıskandırmak için bunu yapan adam neden 2 yıldır bana hiç yasmadı aramadı ve whatsappta hala neden engelliyim
Nerden bileyim ben onu
Sence ben onu bir bahaneyle arıyım mı peki mesela neden hakkımda kötü şeyler konuşuyosun duydum falan gibi şeyler uydurayımmı onu aramak içn
Hayır gerek yok öyle biseye
Nasıl iletişim kurucam ozaman
Kurma niye kuruyon bul yenisini
Bulamaıyorum ama
O kadar zor olmamalı
Gerçekten zor
3 gündür burdan yazışmak yerine dmleşseydik ya 😅
Bence mesaj at
Ne diycem peki
Sms at
Ne diycem peki Sen hakkımda millete neden kötü konuşuyosun gibi bir bahane uydurup kavga etme bahanesiyle arasam mı Bu şekilde iletişime başlamış olurum bir yerden iyi kötü en azından sonra belki devamı gelir Çünkü direk barışalım diye araram affetmezse rezil olup kalabilirim
Kavga çıkarma gerçekten çok barışmak istiyorsan özür dile bir kere daha deneyelim mi de redderse peki de ve bir şey yazma artık
O zaman yazma hiç
Onun bu yaptığı da ayıp birşey değil mi
Ayrılırken suçlu sendiysen yaptığı ayıp degil
Vericem de
Açarak
Bahane et birşeyler
Sen hakkımda millete kötü konuşuyomuşsun falan diye bahane uydurup arıyım mı sanki kavga etmeye aramış gibi
Neden 2 yil sonra
Çünkü o da bana hata yaptı ayrıldıktan 2 gün sonra başka kızla evimin yanındaki cafeye geldi ve flirt şeklindeydi gördüm onu seslendim bana dediki bundan sonra böyle kendi kendine güldü ve ben de gittim sonra 2 yıl geçti durum hala aynı ben 2 yıldır bu nedenle onu arayamadım hiç
Özu4 dile hediye al
Sence affeder mi beni
donme
Neden
sevse seni birakmaz sen kovsan da gitsen de senden vazgecmez demekki sevmemis ki en ufak seyde engellemis
Evet çok haklısın bunu bende düşündüm hem de beni engelledikten 2 gün sonra evimin yanındaki cafede başka bir kızla flirt gibi oyuruyordu gördüm onu seslendim yanıma geldi beni engellemişsin dedim evet artık böyle dedi güldü kendi kendisine ben de gittim ve aradan 2 yıl geçti hala aynı durum
bosver onu canim
Düzgün biri değil dimi bu yaptıkları hiç normal değil
aynen canim bosver
takip edermsin
Oluru yok önüne bak
İt gibi
Unutacaksın