Hem seven ve aynı anda güvenmeyen daha çok kıskanır. Ama burada güvensizlik bir ilişkinin pimi çekilmiş el bombasıdır. Güvensiz bir ilişki asla olmaz olsa da yürümez yürüse de bir şekilde bir yerde sevgiyi bitirir.. Kıskançlık iki durumda olur biri güvenmediği diğeri dış etkenlerden. Her halukarda eş /sevgili kıskanılır. SONUÇ güvenmeyen daha çok kıskanır çünkü hem dış etkenlerden hem de sevgilisinden /eşinden şüphe ettiği için.. Ve bu bir hastalıktır. Özgüven eksikliği dir
@balinizzz güzelim anladık adamı beğendin beya düşünceleri ilgini çekti öyleyse buyur mesaj at atamıyorsan davet et o sana atsın. burada sohbet etmeyiniz
yahu sen cümle sonucunda bu özgüven eksikliğidir diye eklemişsin ve onun üstüne ''özgüven eksikliği midir sizce bu'' diye yazmış komik yani. halbuki sen yazmışsın zaten üstüne sormaya ne gerek var. birde karşısında psikologla mesajlaşır gibi bu sorun nasıl çözülür ne yapmalı diye danışmana sorar gibi soruyor. sen anla artık
@NeclaKaplan Sorun yok ama özele de mesaj gelmedi Necla, sorun yok benim açımdan. Hani kıskançlığın asıl sebebi "özgüven eksikliği mi acaba, bu başlı başına bir neden mi" anlamında bir şaşırmaca, bir merak uyandırdı @balinizzz arkadaşta. Olabilir ya, takılmayalım böyle şeylere.
Kıskanmayan erkek g*vattır Kıskanma iki türlü bence ya içindeki şeyden ötürü karşıdakine zarar vermeyen temkinli kıskançlık var 2. si karşıdakinin kıskanmaya sebebiyet verecek hal ve davranışlarından ötürü kıskançlık var 2. Si ise karşıdaki kıskanmaya sebep olacak davranışlar sergiliyorsa yani koycan döte bundan sonra kim kıskanırsa kıskansın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ikisi de degil.
Normal kucuk kiskancliklar tabi ki sevgiden dolayidir.
Fakat birlikte oldugu kisiyi asiri derecede kiskanan kisi cogu zaman sadece ozguven eksikliginden dolayi boyle davranir. Kendine bir cok sebeplerden dolayi guvenemedigi icin bu yola basvurur.
Burda olanların hiç biri açıkcası o an kişinin piskolojik durumu önemli nitekim insanlar en heycan verici zamanlarında bile bazı şeyleri umursamaya biliyorlar. Bunun en basit örneği gecenin en tenha saatlerinde slow dinleyip kimseye kulak vermemek gibi sıfır bir boşluk gibi o yüzden burda yazana pek kulak vermemek lazım
Kıskançlık Başka Güvençsizlik Başka Histir , Güvenmeyen İftira Atar Şüphecilik Peşinde Koşar sürekli Açıgını Arar , Kıskanan İse , Sadece Şahit oldugu Zamanlarda Sıkıntı Yaratır , Biriyle Konustuugnu Görür Ne Bilim Twetını Görür Paylasımını Begendıgını görür Bu Gibi Şeylerde Kıskanclık Devreye Girer Bence.)
Güven ile sevmek arasında farkı yok. "Seviyorsa, güveniyorsa kıskanır, Sevmiyorsa, güvenmiyorsa kıskanmaz." Çünkü sevdiği biri yalan söylemiyorsa, dürüst davranıyorsa güven gelir, kıskançlık konular gelirse kıskanır.
Bence seven kıskanır. Guvenmeyen bir insan ilişkisini zaten artık güzel yaşayamaz. Hep bir şüphe olur içinde. Kıskançlıktan çok korku vardır. Ayrılma korkusu.
Seviyosa kıskanır sevmiyosa umursamaz zaten naparsan yap der yani guvensizlikle kıskançlık ayrı şeylerdir guvenmiyosa kurcalar takip ettirir ima eder falan :))
İlişkim olmadan önce kendimi kıskanç olarak tanımlamazdım ama gel görki ne zaman ilişki yaşadım hayatıma biri girdi uçan kuştan kıskanır hale geldim çok sevmektendi benimki
seven de kiskanir da bu duygu fazlaysa bir kisinin kendine güvensizligi vardir. bu da demek oluyor ki karsi tarafa da güvenmez. yani olay sevip sevmeme degil. güven meselesi
Çok iyi analiz ettim kendimi bu konuda kesinlikle güvenmeyince kıskanıyorum çok sevsem çok güvensem bana güzel kardeşim bile diyecek hale geliyorlar ama o güvensizlik yok muuuu
Karşıdaki insan tam anlamıyla güven vermişse kıskanma gerçekleşmez zaten ama en ufak ihtimalini bile düşünen kadın güvenmiyordur. Sevmiyordur demiyorum güvenmiyordur
Arkadas hala sunu anlayamadiniz kiskanma diye birsey yok egerki kadin veya baska biri birine bakiyorsa guvensizlik aldatma vardir kiskanma yoktur aldatma guvensizlik vardir
Seviyorsam güveniyordum zaten kıskanmaya gerek yok sadece hal ve hareketlerinden hoşlanmadığım arkadaşları (kız ya da erkek arkadaşı fark etmez) ile iletişimini kesmesini isterim o kadar
En İyi Cevaplar