Yapılan araştırmalar gösteriyor ki kıskançlığın sevgiyle bağlantısı oldukça düşük..

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki kıskançlığın sevgiyle bağlantısı oldukça düşük..

Bence doğruyu konuşalım ilişkilerde kişilerin kıskançlık duygusu sahiplenmeden gelir, ama kıskançlık duygusu aynı zamanda kaybetme korkusundan da gelir yani hayatındaki kadının ya da erkeğin belli bir zaman sonra kendini beğenmeyeceği gönlünü başkasına kaptıracağı düşüncesini Yaşar yani %50'ye %50, hem güvensizlik hem sevgiden kaynaklanır genelde geçmiş ilişkilerinde ihanete uğrayan ve Bu minvalde sıkıntılar yaşayan kişiler her zaman için bir güvensizlik nedeniyle de böyle bir duygu yaşayabilir.
Karşı tarafı kıskandırmak için olur olmaz davranışlar sergilenip, defalarca rahatsız olunacak şeylerin inadına inadına yapılıp, sonrasında da sen bana güvenmiyor musun denmesi güvensizliğin göstergesi olamaz...
Çok güzel yere vurgu yapmışsın
Tenk yuuu🙂
You are welcome
Benim en büyük özelliğim kıskanç bir kişiliğe sahip olmam..
Kimine göre nefret edilen ama benim için en önde olan özelliklerimden biri ve bunu da herkese kullanmam..
Bana özel olan kim varsa bu duygum ile karşı karşıya kalır..
İkisi de kıskanır. Seven paylaşamadığından, güvenmeyen de güvensizliğinden ama güvenmeyenin kıskançlığı tehlikelidir. Güvenmediği halde bırakmayıp kıskançlık ve baskıyla yanında tutmaya çalışan asalak ve zavallılardır.
🌺
Cevap
2Cevap
Ben sevdiğim kadını kıskanırım sahiplenirim ama abartıp hayatına karışmam ya da onu kısıtlamam kendisi zaten nasıl davranması gerektiğini bilir
Seven kıskanır ama takıntılı olmaz, takıntılı kıskançlık ya sana güvensizliğinden ya da kendine güvensizliğindendir, örneğin kendini eksik yetersiz hissetme ve sana layık görmeme
Allah’tan kıskançlık krizleri var ya g*v*t olsaydım
Kıskançlık bence insanın sevdiği şeyleri paylaşamamasından geçiyor
Seven insan kıskanır
Seven kıskanır
Seven kıskanır.
Nasıl yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?