Sizce kim daha çok kıskanır, seven mi, yoksa güvenmeyen mi?

Sizce kim daha çok kıskanır, seven mi, yoksa güvenmeyen mi?

Bence güvenmeyen kıskanır. Seven de kiskanabilir ama daha çok güvenmeyen kişi de olur kıskançlık.
Kıskanan ya kendine, ya da partnerine güven duymuyordur ya da kendinden biliyordur işi.
İkisi de.
Fakat ikisinin kıskanma sebebi ve dozu farklı olur.
Seven kişi onunla daha çok zaman geçirmekz daha fazla şey paylasmak istediği için kıskanır. Çocukların oyuncaklarını veya en yakın arkadaşlarını kıskanması gibi. Bu kıskanana da kıskandığı kişiye de iyi hissettirir, güzeldir.
Güvensizlik kıskanmasının dozu ise fazla. Çünkü kişi her durumu kontrol etmek, bilmek ister ve sürekli buna odaklanır. Bunun da dozu fazladır ve karşıdaki kişiyi boğar...
Sevgi kıskançlığı ilişkiyi ileriye götürürken, güvensizlik kıskançlığı iliskiyi bitirebilir.
katılıyorum, eig olarak seçtim ✌🏻
sevdiğimi kıskanırım çünkü seviyorum, güvenmediğim kişiyi kıskanmam çünkü sevmiyorum 😄
teşekkür ederim bende 😄🌸
Dışarıya güvenmiyorsam kıskanırım endişelenirim ama sevdiğime güvenmiyorsam o ilişki olmaz zaten toxic bir insan değilimdir ama sevdiğime güvenmezsem o ilişki de toxic bir ilişkiye döner.
ama seversem kıskanırım ben böyle yapacağımı düşünüyorum eğer kendi hakkımda haklıysam :D
katılıyorum 😄
ben de saa katılıyorum :D
Teşeeeeeekkür ederimmm :D
ricaaaa ederiiiiim 😄
Cevap
20Cevap
Seven kıskanır. Güvenle alakası yok.
Güvenmeyen kıskanır.
Ben kıskanıyorsam sevdiğim içindir.. Güvenmiyorsam ne diye beraber olayım..
Kiskanmak kaybetme korkusudur ozguven eksikligidir bana göre. Seviyorsam niye kiskanayim zaten benim kiskanmaya mâhâl verecek davranislar sergiliyorsa zaten yol veririm
Seven sevdiğini kıskanır, ben buna inanıyorum, güven meselesi çok ayrı bir konu. İki taraflıda bakılabilir.
Güvenmeyen kişilerin kıskançlık gibi şeyleri mevcuttur seveninde bu durum kişiden kişiye değişkenlik gösterir
İkisi de kıskanır. Bu ikisi arasında ki çizgiyi anlamayan, anlatamayan kişiler var sadece.
Seven kıskanır ama kıskançlığın dozu fazlalaşırsa güven sorunu var demektir.
bence seven kıskanır guven konusu gevsek erkeklerın urettıgı bır kamufulaj yalanı dıye dusunuyorum
sevmiyorsam kıskanmam seviyorsam kıskanırım
güvenmeyen kıskanır. ilgi açı olan kıskançlık bekler.
Seven kıskanır ama sevgisi karşılıklı ise kıskanmalı yoksa çok acı veriyor
Her ikisi de kıskanır. Ben sevdiğim için kıskanırım.
seven kiskanir fakat guvenmeyenin kiskanclik olcusu dengesiz ve yersizdir
Kendisi sürekli karı kıza bakıyorsa aşırı kıskanç olur
Seven kıskanır be abla
Güvenmeyen
Bence güvenmeyen kıskanır
Gördüğü sevgiden endişe duyan kıskanır.
Kıskanmak aşkın doğasında var. 🤷🏻
kıskançlık virüs ya başa çok bela açıyor
Seven kıskanır güvenmeyen kısıtlar farklı şeylerr
Seven
Guvenmeyen
Seven