Seven kıskanır
Güvenmeyen kıskanır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Güvenmeyen kıskanır. Kavramlari tam bilmiyoruz biz, o yüzden çoğunluk kiskanmanin sevmekle ilgili bir şey olduğuna inanmış durumda. Hangi kıskançlık çeşidi yapıcı ve olumlu bir duygu içerir? Nasıl oluyor da kıskanan seviyor oluyor. Seven güvenir , kısıtlamaz, baskilamaz, kavga çıkarmaz... e kıskanan tüm bunları yapıyor 🙄
Sahiplenen seviyordur. Sahiplenen insan kıskanmaz güvenir, sevdiğinde kusur aramaz. Dış etkenlere değil sevdiğinin duruşuna bakar sadece. Kıskanan insanın ise sevgisinde problem (güvensizlik) vardır. Bir ilişki de kıskançlık varsa huzur da yoktur
Kıskançlık, bazen güvensizliğin bir sonucu olarak ortaya çıkabilir. Bir kişi kendine veya ilişkiye güvenmediğinde, kıskançlık duygusu güçlenebilir. Kıskançlık ve güven arasındaki ilişki karmaşık bir konudur ve her iki duygu da farklı koşullarda ortaya çıkabilir. Kıskançlık, bazen sevginin bir ifadesi olarak ortaya çıkabilir. Bir kişi, sevdiği kişiyi kaybetme korkusuyla kıskanabilir. Ancak aşırı kıskançlık sağlıklı bir ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Sağlıklı kıskançlık, sevdiğiniz kişiyi kaybetme korkusuyla değil, ilişkinin değerini bilme ve koruma isteğiyle ortaya çıkar. Ancak aşırıya kaçan kıskançlık kontrolcü ve baskıcı bir ilişkiye yol açabilir. Sağlıklı bir ilişki, güven ve iletişim üzerine kurulmalıdır. Güven, partnerinize olan inancınızı ifade ederken, iletişim duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı açıkça ifade etmenizi sağlar. sağlıklı bir ilişkide hem güven hem de kıskançlık dengeli bir şekilde yer almalıdır. Aşırı kıskançlık ve güvensizlik, ilişkiye zarar verebilirken, sağlıklı kıskançlık ve güven duyguları ilişkiyi güçlendirebilir. İyi iletişim, anlayış ve partnerinizle birlikte çalışma, bu dengeyi sağlamada yardımcı olabilir.
Cevap
17Cevap
Seven kıskanır ama sonunda her şeyin bi dozu var fakat güvenmeyen şüphe duyar
Aynen öyle. Seven insan kıskanır bence. Güvenmeyen insanda kıskanır ama güvensizlik olduğu için kıskanır Yani o kişiye güvenmediği için. Bence seven herkes sevdiği insanı kıskanmalı.
Güvenmeyenin kıskançlık değilde şüphe olur
Zaten dokunmam olunca kıskanmak lazım
Kıskaçlık kaybetmeye olan kaygıdır. Seven kıskanır. Güvenmeyenin kıskanacağını düşünenler bence low zekalı
Seven de kıskanır güvenmeyen de kıskanır belli bir taraf seçemeyiz yani
Bu pazar bir Çamurca plajina gideceğim Google mapte farkettim fotoğraflardada hoş duruyor
Bence her ikisi içinde geçerlidir.. tek fark seven daha masum, güvenmeyen daha gaddar davranır..
seven daha çok kıskanır
Seven kıskanır ama dozunda değilse güvensizliktir
Aynen öyle. Bence seven insan kıskanmalı ama tabi bunun bir dozu olmalı. Aşırı derecede kıskançlık olursa zamanla ilişkiye zararı olur diye düşünüyorum ben. Güvenmeyen insanda kıskanır ama.
Ya seven kıskanır güvenmeyen kısıtlar bunaltır
Aynen öyle. Bence seven insan kıskanır kiskanmalı. Sevmeyen insan hiç kıskanmaz umrunda bile olmaz. Aynen dediğin gibi güvenmeyen insan sürekli kısıtlar durur.
Güvenle alakası yok bunun. İnsan olan kıskanır.
Aynen öyle. Güvenmeyen insan kıskanır ama güvenmediği için. Ama seven insan bence kıskanç olmalı abartmamak şartı ile ama. O dozu kaçırmaması lazım diye düşünüyorum ben..
Güvenmeyen kıskanır seçeneğini seçen kişiler kıskanmak sevgi nin değer verdiğinin göstergesi güvenin olmadığı yerde kıskançlık olmaz şüphe olur.
seven , aksini iddia eden var ise sussun
Sevgi kiskancliktan gelir.
güvenmeyen sevmez. sevmeyen kiskanmaz.
Güvenmeyen ya da özgüven sorunu olan.
İkisi de. Biri sağlıksız.
Çok seven de kıskanır
seven de kıskanır güvenmeyen de
seven
Aynen bende ayni fikirdeyim seninle. Seven insan kiskanmalı bence. Eğer kıskanmıyorsa zaten ortada aşk ve sevgi diye hiçbir şey yoktur. Dozunda ise güzeldir ama abartinca bence tadı kaçıyor.
Seven kıskanır
🙊🌺💐🙋♂️
Güvenmeyen bence
Güvenmeyen
seven kıskanır
İkisi de kıskanabilir.
Güvenmeyen
Güvenmeyen
İkisi de
Seven kıskanır
Güvenmeyen kıskanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?