Malum dönemde kendimizi çirkin buluyor, şişiyor ve sivilceleniyoruz. Buna ek olarak bir de değişen hormon seviyelerimiz yüzünden tamanen farklı birine dönüşüp ilişkiyi zedeleyebilecek hatalar yapıyoruz. Fazla alınganlığa ve bolca tribe kurban gidiyor karşı cins. Duygusal iniş çıkışlar, adapte olunamadığı taktirde ilişkiyi bitme noktasına getirebiliyor yani. Erkekler için bu abartı olarak görünür gerçi ama yine de sorayım. Tam da bu dönemde sizden ayrılma kararı alan sevgilinizi ciddiye alır mısınız, yoksa alttan alıp her isteğini yerine getirmeye mi çalışırsınız?
Her adet döneminde ilişkiyi masaya yatıran ve ayrılmayı ima eden sevgilinizi ciddiye alır mısınız?
Ayrılığa yönelik yapılan her türlü imaya karşın alttan alamam. Gururluyum, ilkokulda bile sırf arkamı dönüp birisiyle konuştuğum için hocamın bana ''aptal'' demesi bile bende iz bırakmıştır. 2-3 gün moralim bozuk gezmiştim. Kaldı ki sevdiğim kişi bana ayrılmaya yönelik imada bulunacak, o bu saatten sonra eski sevgilim olur ancak.
Regli falan hikaye sadece içine atıp söyleyemediğin şeyleri o sinir anında söylersin duygular değişemez imkansız seviyorsan adet döneminde de sevmeye devam edersin Zaten. Sende böyle bir durum söz konusu ise Zaten kafanı kurcalayan şeyler vardır. Sevgilini ciddiye alır mısın sorusuna gelince de tabiki ciddiye almak zorundasın öyle bir dünya yok. Kavga sebebine göre de değişir ama durum.
Dengem bozuluyor. Herkesle aram bozuluyot. Zaten geçimsiz biriyim çekilmez bir hal oluyorum. Regl olsam bir dert olmasam bir dert. Kimse beni alttan falan almıyor
Bu dönemdeyken ve "bu dönemdeki tavrım yüzünden" ayrılmak istiyorsa eğer kapı ordadır ve gitmek istiyorsa yolu açık olsundur. Geriye dönmesindir çünkü o gidişin dönüşü olmayacaktır.
Sevgılım Her geldıgınde Adetlı olup olmadıgına Bakmıyoruz Ayrıca onların Adet Tarıhlerınıde Takıp etmıyoruzz Ne Bıleyım Ben Adetlımıdır Yoksa Sinirlimidir :D
Özel Günler & Hijyen konusunda 403 cevap paylaştı.
Saçmalık tamamen. Bunu ne ben ne başkası çekebilir. Şizofreniden farkı yok bunu hormonlara bahane etmekte saçmalığın daniskası.
Bu dönemde benden ayrılma kararı alıyorsa bende çeker giderim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tabi her ay ayriliyoruz zaten. ama 1 defasinda cok ileri gitti anlayisli olamadim tabiki. o dediklerini hala unutmam. bu bir bahane degil bende de migren var daha minicik isiga bile dayanamazken adam akilli konusuyorum.
En İyi Cevaplar