Özlediğimi söylemeli miyim?

yaklaşık bir buçuk yıl önce sevgilimden ayrıldım ama kısa bir süre çıkmıştık bir buçuk ay kadar.ama ben gerçekten çok hoşlandım ondan o da benden hoşlandı.ama sevgili olmadan önce okuldaki işleri yüzünden okul zamanı çok yoğun olacağını belki devam ettiremeyebileceğini söyledi bana.aynı zamanda kimseye tam anlamıyla bağlanamadığını deli gibi aşık olduğu insandan bile bir süre sonra soğuduğunu ailesini bile fazla özlemediğini söylemişti ama ikimiz de birbirimizden çok hoşlandığımız için yine de sevgili olmaya karar verdik.bu süre içinde önce o benden hoşlandığını sonra beni sevdiğini hatta bana aşık olduğunu söyledi.sevgili olmadan önce beni bu kadar özleyebileceğini düşünmemiş ama tahmin ettiğinden çok özlediğini ve sevdiğini söyledi.bunların hepsini önce o söyledi ben sonra söyledim.gayet güzel zaman geçirdik ama okul zamanı başlayınca çok yoğun olacağını bana zaman ayırmak istediği zaman işlerinin aksayacağını üzrinde çok insanın sorumluluğu olduğunu böyle bi lüksü olmadığını söyleyip ayrıldı benden ve benim yalnız olmam lazım derinlerde bi sorun bu falan dedi.aradan bir buçuk sene geçti bu süre zarfında selamı sabahı kesmedik zaten aynı fakültedeyiz.birbirimizi görünce de gayet gülümseyerek naber nasılsın vs. diye konuşuyorduk ama facebooktan yazışmıyoduk.ama bi defa okulda karşılaştık konuştum ben onla sonra akşamında feysten selam verdi ilk defa ama ben hemen atlamamak için o tam ilişki yürütmeyi sevgili yapmayı beceremediğini işe başladığını ama eskisi kadar yoğun olmadığını söylemeye hazırlanırken ben lafı değiştirdim başka bişeyler sordumbiraz daha konuştuk havadan sudan sonra bi daha yazmadı.sonra bi iki defa ben yazdım bi defa o yazdı falan bu arada benim en yakın arkadaşlarımdan biriyle muhabbeti yokken konuşmaya başladı bi kızın varlığından ve gelecekteki sevgilisi olduğundan bahsetmiş(kız ben değilim).ama o kızla sevgili olmamış hala(aradan 2ay gibi zaman geçti).bunu benim en yakın arkadaşıma söyleme amacı nedir bilmiyorum.bana da arkadaşımla muhabbet ettiğine dair bişiler söyledi.uzun lafın kısası ben onu özlüyorum ama onun ne düşündüğünü bilemiyorum özlediğimi söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum.sizce ne düşünüyo olabilir ya da benim napmam mantıklı olur.o konuştuğu zaman konuyu değiştirmekle hata ettim sanırım keşke yapmasaydım :( özlediğimi söylemeli miyim?
Özlediğimi söylemeli miyim?