Sizce özlediğimi söylemeli miyim?

Ilişkimiz çok toksikti kafa yapımız hiç uyusmuyodu ama iki sene sürdü. O daha ağır abi kafasında dertli müzikler dinler besteler dinler pek popüler kültürle alakası yoktur hafif oğlan çocuğu ruhluydu annesini çok sever falan ben eğlenceli özgürlükçü her düşünceye saygı duyan şarkılar daha güncel bilmiyorum bu etkiler mi ama örnek söylüyorum hetero homo her seye okey biriyim ama o tam tersi. Hatta o sağcı ben solcu. Onun büyüme tarzı benim tarzım bambaşka. Aynı memleketteniz. Çok kıskanc ve aynı şekilde ben de çok kiskanctim. Yalanlari coktu küçük yalanlar söylerdi. Kavga ederken küfür ederdi, ben de ederdim. Bir ara her şeyi duzeltmistik 5 gün anca sürmüştü ta ki ben biriyle dans edip kendimi kötü hissedince ayrılmak istememe kadar. Ayrılmak için bir bahane buldum sorunları bahane ettim ama hiç istemiyordum keşke o gün dans etmeseydim de ayrılmak zorunda kalmasaydim ama yalan söyleyerek de devam edemezdim çok üzüldü ben de aynı şekilde ama sonra çok çabaladı sonra bir konu hakkında ailemle konusurken beni çok suçladı ve orada gözümde bitmisti. Ciddi anlamda silmiştim onu ama sonra fotoları silerken yine belki oluruz diye dusundum ondan özür diledim bir gece vakti hem istiyordum hem de geri olursa bu sefer çok sorgular güvenmez ben de ona güvenmem diye hep arada kaldim en sonunda baristik sözler verdik eskiyi kapattık hiç soru sorulmayacak diye ama o günün gecesi bana sorular sormaya basladi ben de anlatıp ayrilcami söyledim ve ben ayrılmadan o beni engelledi. Bugün de bir konuda başarı dilemek için yazdım normal bir şekilde konuştu. Şimdi çift videoları görünce üzülüyorum bizden olurdu diye belki hala içinde sevgi vardır sizce bu durumda devam eder miyiz biz bizden olur mu çok sorguluyorum. Bu isteğim gerçek sevgi mi bağlılık mi takıntılı olmak mı yoksa ten uyumu yüzünden mi anlamadim ama ayrı kalınca bile kıskanıyorum onu. Hayaller kuruyorum güzel bir ilişkimiz olur muydu diye bazen de hiç olmaz diyorum ailem hiç istemiyor aldatılirsin diyorlar ne yapmalıyım:( ?
Sizce özlediğimi söylemeli miyim?