Ben iki yıl önce görücü usulü evlendim. Altı ay öncesinde nısanlımdan ayrılmıştım. Onu çok seviyordum ama artık ısler çıkmaz bir hal aldı. Aileler arası ciddi sorunlar vardı. Altı yıl beraberdik o benim için farklıydı. Ayrıldıktan sonra beni kıskandırmak için bazı hareketler yapmaya başladı, baktım başım belaya girecek ondan kurtulmak için başkasıyla evlendim. Eşimle tanışmamız ve evlenmemız arasında 45 gün var. Esımı seviyorum fakat o başkaydı onu çok özlüyorum, bazen dayanılmaz oluyor hasreti. Eşime anlattım onu yaşadıklarımızı. Napcam bilmiyorum acısı dinmiyor hiç. Gerçenkerde tesadüf karşılaştık bir yerde sadece birbirinize baktık ikimizde konuşamadık donduk kaldık. O an o acıyı tarif edemem. O hâlâ evlenmedi ama ben evlendim. O benim çiçeğim di çok güzeldik. Annesi hastalanmıştı birgün bana dediki, kızım sana emanet. Babası nı da çocukken kaybetmişti. Annesi öldü morgdan cenazesini ben kucagım da çıkardım. Çok acılar çektik ama kavuşamadık. Hala da cektıgız acılar bitmedi ve son nefese kadar bitmeyecek gibi,,
Sadece yazmak istedim yorum yapmak zorunda değilsiniz saolun varolun.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil