Merhaba.. Bizim şirkette çalışan kamilin biri var yine aynı şirketten kızın birine inceden yürüyor aşna fişna ayakları yani.. Şimdi biliyorsunuz şirket içinde böyle aşk meşk muhabbetleri yasak yani gizlenir genelde.. Lavuk bize söylemiyor bunu.. Eee şimdi kızı bizde tanıyoruz mesai arkadaşımız samimiyetimiz var haliyle gün içinde şakalaşmalar tatlı sert laf sokmalar falan oluyor neyse ablama söylim bu kamil bunları görünce ayar oluyor heralde böyle bir tripcan modeleler bir aforizma halleri bir karakterimsi söylemler falan filan.. Olum madem hareketlerimizden rahatsız oluyorsun adam gibi söyle arkadaşım bu kız benim sevgilim hareketlerinize dikkat edin diye nedir yani atla deve mi dimi yani haksız mıyım? Birde gelmiş yalnız kalınca karakterden bahsediyor ne bileyim işte oturmuş kışiliklerden insanların çıkarcılıklarından dattiri dottiri..
Şimdi gelelim soruya..
Aynı ortamda çalıştığınız biri hemcinsiniz olan arkadaşınız diğeri ise sempati ile baktığınız biraz da olsa hoşlandığınız kız.. İlişki içindeler hissediyorsunuz ama bunu şirket kuralları gereği sizden saklıyorlar. Hemcinsiniz olan arkadaşınız size bunu söylemiyor ama kız arkadaşı ile olan ilişkinizden şikayetçi size trip atıyor bu durumda ne yaparsınız ?
Şimdi gelelim soruya..
Aynı ortamda çalıştığınız biri hemcinsiniz olan arkadaşınız diğeri ise sempati ile baktığınız biraz da olsa hoşlandığınız kız.. İlişki içindeler hissediyorsunuz ama bunu şirket kuralları gereği sizden saklıyorlar. Hemcinsiniz olan arkadaşınız size bunu söylemiyor ama kız arkadaşı ile olan ilişkinizden şikayetçi size trip atıyor bu durumda ne yaparsınız ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer