Nedir bu kaynanalarinn cektigi😃?

12 yillik evliyim 4 yil kayinvalidem ile yasadik. O hata yapinca ben alttan aldim, ben hata yapinca guzel guzel uyardı. Kocami isin icine hic katmadim.. Arada kalsin, ikimiz arasinda bir tercih yapmak zorunda kalsin hic istemedim. Kac defa tartıştık kayinvalidemle 4 yil sonucta aynı çatı altında yasadik. Bu tartışmaları hep kendi aramizda çözdük kocamin çoğundan haberi bile yok. şimdiki kizlar direk ayri eve geçiyorlar hic birlikte bike yasamiyorlar. Ona rağmen haftada bir gördükleri kayinvalidelerine yabanci gibi muamele ediyorlar yahu oglunun evi orada da rahat edemeyecekse nerde etsin.. anne baba hakki diye bisey var kadin 9 ay taşıdı karninda adami, ne zorluklarla dogurdu büyüttü evlendirdi gelin hanim "ay bize çok sık gelmesin, ay bana karismasin, ay biz niye hep oraya gidiyoruz?" Diyo.. kalabalik aileye bayilirim birlik olan iyi günde kötü gunde birlikte olabilen aileye bayilirim. herkesin hatasi olur ama iyilik karşındaki kötü insani bile iyi eder. Bunu tecrube ettim bunu bilir bunu konuşurum. Hic bir kötü, iyilige karşı kötü kalmaya devam edemiyor. Lutfen biraz sabirli biraz tahammül edebilen insanlar olun.. onlar buyuk, bu gun var yarin yoklar..
Nedir bu kaynanalarinn cektigi😃?