Akrep burcu erkeği sevdigi veya hoşlandığı kadına nasıl tepkiler verir ve de kıskanır mı sizce yorumunuz nedir? Flörtümle uzun süre sonra tekrar takiplesiyoruz 8 saat sonra hikayesine baktım 5dk sonra benimki hikayelere baktı ne alaka
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Akrep burcu cinsellik için kullandığı kişiyide kıskanır onlar sahip çıkar ama bu seviyor anlamına gelmez
Peki sevmesi için ne olması lazım
Ulaşılmwz ol ama kıskandırmayw çalışma soğur senden
Hani takiplesiyoruz falan ama instagram hesabını açıp kapatmıştı mesaj atamiyorm
akrep burcu olup olmamasının ne alakası var anlayamadım
Okey
Şu burçlara inanıyor olmanız çok komik gerçekten biliyorsunuz dimi jfdsfhsh yengeç burcu kız nasıl davranır, akrep burcu erkek ne der, balık burcu babam çok sinirli kjfjshnjsmlhs çok komiksiniz ya sanki insana karakterini Allah değilde burçlar veriyor gibi hahahaha
Hayatımda gördüğüm en vasat erkek akrep burcuydu
Olabilir
Çooook kıskancız
Eeee hadiii beee
Valla
Yani bir kızı severse ne yapar pekiii
Herşeyi
Gerçekten mi bir örnek verir misin mesela
Sevdiğim kişinin üstüne erkek sinek dahi konamaz
Benim flortüm de böyle mesela sen gibi yarın yakın erkek arkadaşımla konsere gidecez ben hikaye koyarım görünce orta yerden çatlar kesin açık ve net bizim aramızda bir iletişim yok şu anlik
😂😂😂😂
Benim hikayelere baktıktan sonra falan kendi de hikaye falan paylaşır bugün yalın şarkısını koymuş ve "N"harfo var kalp var bir de ne mana kiskandirmaya mi çalışıyor
Aynen
Bugün ben nar sulu bir hikaye koymuştum o da resmen çay bardakli çay koymuş resmen neyin peşinde çözemedim mesajlar kısmına da ❤️N❤️koyup yalın şarkısı canım neyin kıskandırmasi bu
İlgi istiyor
Ben o ❤️"N"harfine karsilik sevgilinle mutluluklar mutlu ol dedim baya bildiğin mesajı beğenip Sende çok mutlu olllll diyip ❤️koymuş çok sinirimi bozdu
😆😆😆 demii
Kesinlikle yaa sinir oluyorum ama var ya sonrasında bizim konuşma başladı resmen neyin kafasında bu sonra gömlekli falan hikaye koydu ama şu N olayını anlamadım düğününe davet et dedim hatta "Daha erken be manyak diyip gülmüş
Zor adamız biz
Kesinlikle öyle ama sinir ediyor beni ve aramızda sohbet de geçiyor bugün de sezen aksu şarkısı paylaşmış gene N var aptal ya
🤣🤣🤣ilgi çekmek
Hala mı kıskandırmaya çalışıyor yani çözemiyorum bilerek ortadan kayboluyor bu da hey aptal ya
Gizemi severiz
Var yaaa siz de bir seni seviyorum diyemedi harbiden de
Ha bu arada çok utangaçızdır ilk adımı hep karşıdan bekleriz onu ateşleyecek olan sensin unutma
Hani sohbet falan geçiyor aramızda ama ya sohbetin ortasında kayboluyor mesela 4 saattir yok saçma sapan Hani mesajlar kısmını da kapatınca hikayesine veya şarkı sözüne cevap vermek zorunda kalıyorum niye bunu yapıyorsa
Sen koş peşinden diye
Eeee ohaaa yaaa pesss harbiden ulan o zaman hiçbir şey yapmayim kudursun nasıl ama sinir olsun istiyorum
Kıskandırılmak en uyuz olduğumuz şeydir
Vay abii yaa gerçekten var yaa en son öğlende bir soru sordu o zaman cevap verdim o saatten beri ortada yok sen düşün hikaye falan da paylaşmadı sadece ne düşünüyorsun da şarkı sözü direkt ona cevap vererek konusabiliyoruz zaten canım aptal ne istiyor benden anlamadım oha yeminle
Gidip yalvarmanı bekliyor
Bir şey diycem de niye yavarayim ki durduk yere ki aramızda kötü bir olay da geçmedi Hani valla bir halt donuyorda bilemedim
Çok kıskanır
Gerçekten mi
Kendimden biliyorum
Anladım biz de bir ay sonra tekrar takiplesmeye başladık dün gece 2 saat bakmadım hikayesine sonra sildi benimkileri baktı ne istiyor ki
Bakmazsan siler tabi hiç hoşuna gitmez böyle şeyler
Hahaha beter olsun o zaman
Daha çok sinir olsun istiyorum
Belki de hala bir şeyler hissediyor duyguları var