Sevgilimle evlilik düşünüyoruz ama gay olma ihtimali var sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Sevgilin olduğuna göre gay değildir herhalde
05 Yorumla- +1 yıl
Ama şöyle de birşey var. Sevgilimle bir oyun sayesinde tanıştık ve oyunda pozisyonlar vardı sevgilimi daha tanımazken makara olsun diye arkasına geçiyordum gülüyorduk eğleniyorduk ve işler şu an ciddiye bindi birbirimizi seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz. Ben buna fantazi olsun diye seni sikeceğim felan diyordum öyle sanal seks yaparken lakin olay şu an gerçeğine doğru gidiyor evet bu durum bana da zevk veriyor ama takma almaya karar verdik. Sevişirken de popona parmağımı sokuyorum sakso çekerken felan çok hoşuna gidiyor onun hoşuna gidince de bende zevk alıyorum orasını yalıyorum felan ama dediğim gibi şimdi takma almaya karar verdik ve korkuyorum erkeklerle de oluyor mu diye aklımdan geçiriyorum ama bunu ona soramıyorum kırılmasından incinmesinden korkuyorum çünkü o çok duygusal. Ve böyle düşünüp ondan soğumaktan korkuyorum.. Yardım lütfen 😔
- +1 yıl
Ciddiyim sence gaymidir
- +1 yıl
Aslında bu fanteziyi ben söylemiştim ilk en büyük fantezim diye ama gerçek olabileceğini hiç düşünmedim ve bana strofon attı gerçekçi penis gibi onu alacakmış
En İyi Cevaplar
+1 yılGayse neden seninle evlilik düşünsün
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama aramızda şöyle bir muhabbet geçti. Sevgilimle bir oyun sayesinde tanıştık ve oyunda pozisyonlar vardı sevgilimi daha tanımazken makara olsun diye arkasına geçiyordum gülüyorduk eğleniyorduk ve işler şu an ciddiye bindi birbirimizi seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz. Ben buna fantazi olsun diye seni sikeceğim felan diyordum öyle sanal seks yaparken lakin olay şu an gerçeğine doğru gidiyor evet bu durum bana da zevk veriyor ama takma almaya karar verdik. Sevişirken de popona parmağımı sokuyorum sakso çekerken felan çok hoşuna gidiyor onun hoşuna gidince de bende zevk alıyorum orasını yalıyorum felan ama dediğim gibi şimdi takma almaya karar verdik ve korkuyorum erkeklerle de oluyor mu diye aklımdan geçiriyorum ama bunu ona soramıyorum kırılmasından incinmesinden korkuyorum çünkü o çok duygusal. Ve böyle düşünüp ondan soğumaktan korkuyorum.. Yardım lütfen 😔
+1 yılElinde kesin kanıt varmı?
112 Yorumla- +1 yıl
Kesin bir kanıt yok hocam bu var. Sevgilimle bir oyun sayesinde tanıştık ve oyunda pozisyonlar vardı sevgilimi daha tanımazken makara olsun diye arkasına geçiyordum gülüyorduk eğleniyorduk ve işler şu an ciddiye bindi birbirimizi seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz. Ben buna fantazi olsun diye seni sikeceğim felan diyordum öyle sanal seks yaparken lakin olay şu an gerçeğine doğru gidiyor evet bu durum bana da zevk veriyor ama takma almaya karar verdik. Sevişirken de popona parmağımı sokuyorum sakso çekerken felan çok hoşuna gidiyor onun hoşuna gidince de bende zevk alıyorum orasını yalıyorum felan ama dediğim gibi şimdi takma almaya karar verdik ve korkuyorum erkeklerle de oluyor mu diye aklımdan geçiriyorum ama bunu ona soramıyorum kırılmasından incinmesinden korkuyorum çünkü o çok duygusal. Ve böyle düşünüp ondan soğumaktan korkuyorum.. Yardım lütfen 😔
- +1 yıl
Takma almaya omu karar verdi? Takmayı alın ve sonucu kendin gör eğer dediğin gibi kendisi için se. Ki zaten senin için olacak hali yok onda birtane var zatem. Peki gerçekten öyleyse yani gy sa sen bu konuyu düşündünmü ne yapacaksın?
- +1 yıl
İşte bunu düşünüyorum şu an ve korkuyorum bilmiyorum onu çok seviyorum gay olsa beni bu kadar öpermiydi öpülmedik yerimi bırakmıyor
- +1 yıl
Sonuç olarak gaylar da bir erkek neden opmesin seks konusunda iyi olurlar sınırları yoktur gaylarla ilgili birkaç makale forum falan okudun mu onlarla ilgili bilgi internette mevcut fakat işte sonuç olarak gy ise sen ne yapmayı planlıyor Sun önemli olan senin uzulmemen? Aklında birşeyler var mı
- +1 yıl
Gay olduğunu düşünmek bile istemiyorum o yüzden malesef yok o benim çocuklarımın babası olacak tı eğer öyleyse ne yaparım bilmiyorum 😔😔
- +1 yıl
Yapma lütfen ben duygusal bir insanım :( üzülme lütfen rica ediyorum biraz düşünelim belki bir yol buluruz ne dersin? Yani ucunda ölüm yok belki onu bu durumdan kurtarırız?
- +1 yıl
Bilmiyorum düşüncesi beni çok korkutuyor ondan soğumaktan hayliyle korkuyorum nasıl bir yol bulabiliriz
- +1 yıl
İlk önce bu olayı kanitlayalim ve sonra onunla bu durumu açık ve net konusmak gerek. Belki tedavi olup bundan kurtulur ne dersin?
- +1 yıl
Tedavisi olurmu ki bunun
- +1 yıl
Tabiki olur bu piskolejik bir vaka yani kendinin öyle olduğunu sanan bir beyini öyle olmadığını hatırlatmak bunun tedavisi piskolejik
- +1 yıl
Hmm özelden yazar mısınız
- +1 yıl
Henüz 1 xperim mesaj atamıyorum sen atabilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNerden anladın
116 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimle bir oyun sayesinde tanıştık ve oyunda pozisyonlar vardı sevgilimi daha tanımazken makara olsun diye arkasına geçiyordum gülüyorduk eğleniyorduk ve işler şu an ciddiye bindi birbirimizi seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz. Ben buna fantazi olsun diye seni sikeceğim felan diyordum öyle sanal seks yaparken lakin olay şu an gerçeğine doğru gidiyor evet bu durum bana da zevk veriyor ama takma almaya karar verdik. Sevişirken de popona parmağımı sokuyorum sakso çekerken felan çok hoşuna gidiyor onun hoşuna gidince de bende zevk alıyorum orasını yalıyorum felan ama dediğim gibi şimdi takma almaya karar verdik ve korkuyorum erkeklerle de oluyor mu diye aklımdan geçiriyorum ama bunu ona soramıyorum kırılmasından incinmesinden korkuyorum çünkü o çok duygusal. Ve böyle düşünüp ondan soğumaktan korkuyorum.. Yardım lütfen 😔
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir oyun bu ne pozisyonları
- +1 yıl
İmvu diye bir oyun
Cevap sahibi+1 yılİnsan vücudundaki en yoğun kas yapısı ağız ve anüs etrafındadır o yüzden oral ve anal yapılırken alınan zevk fazladır sevgilin senin onu becermenden zevk alabilir ama aynı şeyi bir erkeğin yapmasına müsaade etmeyebilir bunu ona sorabilirsin daha önce ilişkiye girdin mi diye
Cevap sahibi+1 yılNerde oynanıyor bu oyun
- +1 yıl
Telefona iniyor oyun da. Biliyorum araştırdım doktorlarda öyle yazmış. Sormak istiyorum ama kırılmasından korkuyorum bide doğruyu söyler mi öyle olsa bile?
Cevap sahibi+1 yılSöyleyeceğini Ümit etmekten başka yapabileceğin bir şey yoktur gerçeklerle daha sonra iş işten geçince yüzleşmektense işin başında yüzleşmek bence daha doğru
- +1 yıl
Evet te doğruyu söyleyeceği ne malum. Birde öyle değilse onu çok kırmış olurum
Cevap sahibi+1 yılSöyledim sana eğer daha öncede böyle bir ilişkiye girdiyse belli olur.
- +1 yıl
Nasıl anlarım
Cevap sahibi+1 yılHareketleri ve davranışlarına çok dikkat ermelisin birisi bir şeyi ilk defa yapıyorsa acemilik yapar illaki
Cevap sahibi+1 yılDaha önce yaptıysa tecrübeli davranır, o seni s... mi peki yani ilişkiye girdiniz mi?
- +1 yıl
Evet tabi ki de girdik
- +1 yıl
İyide bende acemisiyim nasıl anlaya bilirim
Cevap sahibi+1 yılYani bunu nasıl anlatayım bilmiyorum açık açık yazayım mı
- +1 yıl
Yaz açık açık
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDene onu gay bar a getir bilmeden gitmiş gibi seç mekani
25 Yorumla- +1 yıl
Ya farklı şehirlerdeyiz ama gay bara girermi bilmiyorum ki girse bile belli eder mi
Cevap sahibi+1 yılBundan şüphe eder iken nasıl evlenebilirsin
- +1 yıl
İşte kafam çok dolu ya ne yapacağımı şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılYorumlara cevaplarını okuyunca kendimi gizledim. Ne gereksiz yazıya cevap vermisim..
Ya bir s- +1 yıl
Sana göre öyle bana göre gerekli ki yardım istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bakmak lazım çeper bölgesine 50 kurus genişliğinde ise ayrıl gitsin
10 YorumlaSende lez ol farkli dunyalarin insanlarisiniz jskdjjd
11 Yorumla- +1 yıl
AA saçmalama 😅
Sevgilinse en fazla biseksüeldir.
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de ben o kadarını nasıl kaldırırım bilemiyorum
Evlencegin adami tanimiyosan yanlis yoldasin yavrum
01 Yorumla- +1 yıl
Yahu tanıyorum lakin. Sevgilimle bir oyun sayesinde tanıştık ve oyunda pozisyonlar vardı sevgilimi daha tanımazken makara olsun diye arkasına geçiyordum gülüyorduk eğleniyorduk ve işler şu an ciddiye bindi birbirimizi seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz. Ben buna fantazi olsun diye seni sikeceğim felan diyordum öyle sanal seks yaparken lakin olay şu an gerçeğine doğru gidiyor evet bu durum bana da zevk veriyor ama takma almaya karar verdik. Sevişirken de popona parmağımı sokuyorum sakso çekerken felan çok hoşuna gidiyor onun hoşuna gidince de bende zevk alıyorum orasını yalıyorum felan ama dediğim gibi şimdi takma almaya karar verdik ve korkuyorum erkeklerle de oluyor mu diye aklımdan geçiriyorum ama bunu ona soramıyorum kırılmasından incinmesinden korkuyorum çünkü o çok duygusal. Ve böyle düşünüp ondan soğumaktan korkuyorum.. Yardım lütfen 😔
popona tepigi basacan napacan
15 Yorumla- +1 yıl
Çok seviyorum ya
- +1 yıl
O yüzden çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım gay olduğu kesin değil ama gayet güzel sevişiyor
- +1 yıl
Sevgilimle bir oyun sayesinde tanıştık ve oyunda pozisyonlar vardı sevgilimi daha tanımazken makara olsun diye arkasına geçiyordum gülüyorduk eğleniyorduk ve işler şu an ciddiye bindi birbirimizi seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz. Ben buna fantazi olsun diye seni sikeceğim felan diyordum öyle sanal seks yaparken lakin olay şu an gerçeğine doğru gidiyor evet bu durum bana da zevk veriyor ama takma almaya karar verdik. Sevişirken de popona parmağımı sokuyorum sakso çekerken felan çok hoşuna gidiyor onun hoşuna gidince de bende zevk alıyorum orasını yalıyorum felan ama dediğim gibi şimdi takma almaya karar verdik ve korkuyorum erkeklerle de oluyor mu diye aklımdan geçiriyorum ama bunu ona soramıyorum kırılmasından incinmesinden korkuyorum çünkü o çok duygusal. Ve böyle düşünüp ondan soğumaktan korkuyorum.. Yardım lütfen 😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeye gore kime gore bu kaniya vardin
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimle bir oyun sayesinde tanıştık ve oyunda pozisyonlar vardı sevgilimi daha tanımazken makara olsun diye arkasına geçiyordum gülüyorduk eğleniyorduk ve işler şu an ciddiye bindi birbirimizi seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz. Ben buna fantazi olsun diye seni sikeceğim felan diyordum öyle sanal seks yaparken lakin olay şu an gerçeğine doğru gidiyor evet bu durum bana da zevk veriyor ama takma almaya karar verdik. Sevişirken de popona parmağımı sokuyorum sakso çekerken felan çok hoşuna gidiyor onun hoşuna gidince de bende zevk alıyorum orasını yalıyorum felan ama dediğim gibi şimdi takma almaya karar verdik ve korkuyorum erkeklerle de oluyor mu diye aklımdan geçiriyorum ama bunu ona soramıyorum kırılmasından incinmesinden korkuyorum çünkü o çok duygusal. Ve böyle düşünüp ondan soğumaktan korkuyorum.. Yardım lütfen 😔 buna göre
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ya dışarıda karılara bakmaz ahahaha
03 Yorumla- +1 yıl
Kadınlara daha çok hisleri olduğunu düşünüyorum gülme adiii
- +1 yıl
Biseksüel mi oluyor o
- +1 yıl
Ya erkeklerle hiç öyle birşey olduğunu düşünmüyorum ama yaptığım yorumu oku. Sevgilimle bir oyun sayesinde tanıştık ve oyunda pozisyonlar vardı sevgilimi daha tanımazken makara olsun diye arkasına geçiyordum gülüyorduk eğleniyorduk ve işler şu an ciddiye bindi birbirimizi seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz. Ben buna fantazi olsun diye seni sikeceğim felan diyordum öyle sanal seks yaparken lakin olay şu an gerçeğine doğru gidiyor evet bu durum bana da zevk veriyor ama takma almaya karar verdik. Sevişirken de popona parmağımı sokuyorum sakso çekerken felan çok hoşuna gidiyor onun hoşuna gidince de bende zevk alıyorum orasını yalıyorum felan ama dediğim gibi şimdi takma almaya karar verdik ve korkuyorum erkeklerle de oluyor mu diye aklımdan geçiriyorum ama bunu ona soramıyorum kırılmasından incinmesinden korkuyorum çünkü o çok duygusal. Ve böyle düşünüp ondan soğumaktan korkuyorum.. Yardım lütfen 😔
+1 yılcamiye gidiyor musun diye sor
01 Yorumla- +1 yıl
Yok 👀
Gizli Üye(30-35)+1 yılstrapon al bazen o seni bazen sen onu🤣
06 Yorumla- +1 yıl
Zaten olay o. Sevgilimle bir oyun sayesinde tanıştık ve oyunda pozisyonlar vardı sevgilimi daha tanımazken makara olsun diye arkasına geçiyordum gülüyorduk eğleniyorduk ve işler şu an ciddiye bindi birbirimizi seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz. Ben buna fantazi olsun diye seni sikeceğim felan diyordum öyle sanal seks yaparken lakin olay şu an gerçeğine doğru gidiyor evet bu durum bana da zevk veriyor ama takma almaya karar verdik. Sevişirken de popona parmağımı sokuyorum sakso çekerken felan çok hoşuna gidiyor onun hoşuna gidince de bende zevk alıyorum orasını yalıyorum felan ama dediğim gibi şimdi takma almaya karar verdik ve korkuyorum erkeklerle de oluyor mu diye aklımdan geçiriyorum ama bunu ona soramıyorum kırılmasından incinmesinden korkuyorum çünkü o çok duygusal. Ve böyle düşünüp ondan soğumaktan korkuyorum.. Yardım lütfen 😔
Cevap sahibi+1 yılbende yarlatmayı seviyirum orayi cunki cok hassas ama tabi bir erkek olarak sttapon ve parmağa karşıyım... akışına bırak sevis eğlen ama evlenme
- +1 yıl
Ama çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılsevişince bir kaç yılda ask bitiyor hevesini alıyorsun ben bu yuzden artik tek partner takılmıyorum 18 farklı kiz gordum haftaya yeni iki kişiyle grup olmaz 21 olcak devam...
- +1 yıl
Hastalık kaparsınız
Cevap sahibi+1 yılyok herkesle ilanları tercih etmem esc falan asla sadece acilabildigim arkadaşlar ve onların arkadaşları gibi... bir çoğu bakire zaten oral seviyorum daha çok... iki kişi ayni anda saatlerce beni kendimden geçiriyor...
+1 yılYazık be
11 Yorumla- +1 yıl
Evet 😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılO naisl oluyor nasil anladin
02 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılMidem bulandi öghh
+1 yılUlan 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Gülme hacı ya sinirlerim bozuk
+1 yılAt yalanı
01 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılS. İnananı
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden anladın ki
05 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSen bu durumu sevdiysen belki onun için öyle davranıyordur
- +1 yıl
Evet ben sevdim fikri de ben aşılamış olabilirim ama kabul etmesi hiç aklıma yatmadı ben hayalde kalır sanıyordum
Cevap sahibi+1 yılKonuyu onunla konuşmalısın bence.
Cevap sahibi+1 yılKesin imvu oynuyordunuz değil mi 😅
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Gülme ya 😔
Cevap sahibi+1 yılGülmekten kendimi tutamıyom 😂😂
- +1 yıl
İyi gül be 😅
Cevap sahibi+1 yılNerden buldun sen topu ya 😁
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı