En olmadik yerimde çıkıyor bir de özel bölgede çiban mi çıkar
Sürekli çıkıyor atesi tutuyor acidan uyuyamiyorum 😢
Sürekli çıkıyor atesi tutuyor acidan uyuyamiyorum 😢
Çıban bir deri hastalığıdır, vücudumuzda sıcak bölgelerde cildimizin hava ile temasının zor olduğu terleyen yerlerde çıkabilmektedir. Cildimiz tahriş olduğunda, sürtünmede, cildin kirli bir madde ile temas etmesi veya ciltte önceden egzama, mantar olması çıban çıkmasının nedenleri arasına girmektedir.
Çıban genellikle nerelerde çıkar
Koltuk altı
Göbek Bölgesi
Kalça
Kasıklar
çıban nasıl geçer bilgim olsaydı yardımcı olurdum ama bildiğim 2 şey var. birincisi banyoda antibakteriyel sabun kullanmak ikincisi de vucuduna banyodan hemen sonra kolonya sürmek. önce ter temiz olursun sabun sayesinde %99 bakteri mantar ve mikroplar ölür. kalan 1 lik kısım ise kolonya ile yok olur. çıbanı ise cımbızla koparak deşende vardı.
Jinekolojik problemin olabilir git doktora
Cevap
28Cevap
:))
Bende de çıkmıştı. siyah bir krem var. onu kullan.
Var ondan evet
cibana en iyi yapacagin sey onu patlatmak. bak once elini guzelce kolonyagi ile sil sonrada ucunun sipsivri olduguna emin oldugun igneyide kolonyagi ile sildikten sonra ciban bolgenide kolonyagi ile sil. sonrada igneyi cibana batirip patlat. bir kac yerinden patlatip icindekileri aktikca pecete ile guzelcene sil. ama dikat et irin dokulmemeli dagilmasin saga sola bolca pecete ve bir cop sepeti bulundur yaninda
sonra irin cikmasi bittikten sonrada o bolgeyi genisce sekilde kolonyagi dojtugun pamuk ya da pecete ile guzelcene sil. tekrarliyorsa ciban iyi temizlemiyirsunda ondandir. ciban sivilce gibi seylerin icindeki irinler temas ettigi deriye gecerler.
Çıkar özel bölgede peki patlıyor mu iltihaplı mı yani
Orda mısın @kusuradontsee
Sen bilirsin yardımcı olmak istemiştim ama sen takmıyorum diyorsan kendin bilirsin
Cvp verecekmisin
Çok agri yapıyor mu abla
Evet
Evet olur
Evet.
Nerden çıkacağı hiç belli olmaz en zayıf yerden çıkar
enf olabilir tekrarlıyrsa dr görün bence
O ne
o bölgene uyguladığın şeylerden olmasın
Bir cildiyeciye görünmende fayda var geçmiş olsun.
Dermatoloğa görünün. Geçmiş olsun.
Sen iyi bir ablaya benziyosun. :D
Derken
Krem sur bnce iyi gelir.. nerede çıkıyor ki
Belkide enfsiyon kapıyor dur sen farkında değil sindir
evet orda cok cikiyordur biliyorum killardandir
Gece yemek yemektendr
Doktora git aldır
Kil donmesi olabilir
bu konuyu seninle sabaha kadar konuşabilirim
Doktora git?
Of çok benm fudadğımda çıktı ölfüm reamen