Geçenlerde arkadaşımla dışarıdayız yedik içtik gezdik vs derken aşırı eğlendik neyse akşama doğru artık eve dönüyoruz yürürken bi anda farkettim ki aşşşırı çişim var fjdjdjdjd arkadaşıma söyledim taksiye binsek falan diye ya dedi on dk yürürüz nolcak falan. Sonradan o taksiye binmediğiö için kendime çok kızdım djdıhdj ama neyse yürüdükçe ben fena oldum o yol bitmedi sanki 100 sene sürdü. Sonra kapının önüne geldik Allahm diyorum nolur aç şu kapıyı o an iyice bastırdı kapıyı açtık içeri girdim ayakkabımı çıkarmak için eğildiğim an bi sıcaklık hissettim hdkdjdjsj ama tüm gücümle kaslarımı sıkıp tuttm ve wc ye koşmaya başladm içeri girdim wc kapısını kapattığım an kaslarım dayanamadı artık o wc ye ulaşmanın da etkisiyle sanırım bi anda pantolonumun içine işemeye başladım fjdjdjdjd şaaar diye gitmeye başladı asla tutamadım hızlıca açtım wc ye oturdm ama yarısını bırakmışımdır tabi ortalık battı vs ama arkadaşmla aramızda sonsuza kadar kalacak diye anlaştık güldük ettik bi gün o da işerse ben de kimseye söylemicem kfkdmsms
Hadi siz de anlatın en komik olana eig ve çikolatalı pastaaaa gkfjdjdjd
Hadi siz de anlatın en komik olana eig ve çikolatalı pastaaaa gkfjdjdjd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar