Bazı çiftler vardır, ilişkilerden konu açıldığında ilk onların birlikteliği gelir insanın aklına. İlla çok iyi anlaşmaları, hiç kavga etmemiş olmaları gerekmez. Onlar tüm huylarıyla, tüm davranışlarıyla birbirlerini bir şekilde tamamlarlar.

bu durum biraz göreceli şimdi şöyle yani diyelim ikiside asabi ya da boş vermiş'se olmaz tabiyiki ama mesela ikiside sevgiye aşka önem veren gerçekten deger veren kişiler ise birbirlerini önemsiyolar'sa bir ömür boyu gidebilir yani bu çiftlerin durumlarına bağlı tamamiyle
Bazen kapaklar yanlış yerde oluyor, tencere başka yere yuvarlanıyor.
@BağyanÜye teşekkür ederim prenses.
@BağyanÜye ricanı kovalasın tavşanlar.
Bu iki çifte bayılıyorum gerçekten. 😍
Tabiki uyumlu çiftlerin ilişkileri daha uzun ömürlüdür. Birbirlerini çok iyi anlarlar, birbirlerini tamamlarlar.
Bir gün böyle olabilecek miyim diye zaman zaman düşünüyorum..
Cevap
101Cevap
Eğer gerçektwn bakış açıları tamamen paralelse -ki az da olsa öyleleri var- gayet sorunsuz ılabilir. Ama aşırı uyumun sebebi taraflardan birnin uyumlu taklidi yapmasıysa -ki kadınlar ideal eş olmaya çalışırken bunu sıklıkla yapıyor- o evlilik eninde sonunda error verir.
Ben hayatta şunu öğrendim ki; aynı zevklere sahip insanların evliliği, zıt karakterli insanların evliliğinden daha az sürmüştür. Hatta bu araştırma konusu da olmuştu. Bir araştırma raporu sonucunda aynen bu şekilde bu tespit vardı.
Aynı zevklere sahip olan insanlar evlenince bende bir yerden sonra sıkılıyorlar. Ama zıt kutuplar her zaman birbirini daima çeker. :D Eğer aşk varsa zıt kutup evlilik daha eğlenceli olabiliyor :D
Uyum çok önemli bana göre. Yoksa gerisi gelmiyor.
Hatta cep telefonlarımız bile aynı olmalı. 😜😄🙊
Birbirini tamamlamak önemli tabi nasil tamamlayacaksin ama
Onu nasil bulacaksin asil mevzu tam olarak bu sanirim :)
ya ben bu çifte bayılıyorum :D bence daha uzun ve sağlıklı oluyor böyle çiftlerin ilişkileri, umarım ilerde benim de böyle bir evliliğim olur
tencere kapak ooo bunlar olmuş denilen yakın çevremden 3 çiftin 8-10 ar yıllık ilişkileri bitti her biri başkasıyla evlendi söyleyeceklerim bu kadar saygılar.
ben kendimizi dusunuyorum 2011 den beri birlikteyiz hicbir sekilde kavga etmedik 10 aylik nisanliyiz kasimdada dugunumuz var cocukluk askim son askim oluyor 😊😊
Birbirini evlilik öncesi pek yememis ciftler evlenince ilk tartismada ayrilirlar. Tuzsuz yemek olurmu hic? Tartismalarda tadi tuzu biberi bu isin. Hic kavga etmeyen ciftler yoktur bence. Olsa bile ikiside kendi hayatini yasiyordur.
İlişkilerde saygı olduğu surece uzun sürer ilk zamanlar sevgi olur sevgi bitse dahi saygı hep kalmalı birbirlerine üstünlük kurmamalılar saygı varsa ölene kadar gider
Ben oldukça garip bir insan olduğum için bana kapak olabilecek bir insan çıkar mı bilmiyorum 😃 en fazla ateşi buldum bir de kaşığı, kapağı daha bulamadık :)
Bence bunlar biraz populerlik pesinde eger bu isten sosyal medya uzerinden para kazanirlarsa iliskide sorun olmaz ama kazanamazlarsa bu hareketlerin sonu kötü olur . Kisaca ayrilirlar yakin zamanda.
Mesela benim sevgilimle bütün huylarım benziyor onun kız versiyonu gibi bir şeyim insanlar ilişkimize imrenerek bakıyor bu da çok hoşuma gidiyor tabi 😁
gördüğüm kadarıyla uyumsuz evlilik daha uzun sürüyor, kadın veya erkek ölene kadar eşinin kahrını çekiyor ama boşanmıyorlar. Diğer yandan uyumlu ve aşık kişiler bikaç ay içinde boşanıyorlar
eşimle tencere kapağız ikiz gibi benzeriz kardeş sanıyolar bizi huylarımız bile aynı bu yüzden hiç anlaşamayız
Özer gelirmisin elif 😊
Yakın çevremde iki bariz örneği bulunmakta ve yıllar geçmesine rağmen hâlâ ilk günkü gibiler.
Aksine, uyumsuz çiftlerin evlilikleri daha uzun sürüyor.
Bazı aşklar tencere kapak, bazıları kedi köpek. Tencere kapak olmak daha uzun ömürlü tabii ki beraber yaşamak için
Birbirini tamamlamak..
Ruhen ve bedenen..
Ama tabi bunlardan öncelikli olan saygi..
Sayginin oldugu her iliski saglam temellerde olur.. :/
öyle olanlar varsa ne mutlu onlara ama ikiz kardeşlerin bile uyumsuz oldugu bir dünyada ne mümkün iki insanın tencere kapak olması :D
Bu nasi soru mantiksizmisiniz😅 onlar surekli kavga ederler tencere kapak oldugu icin😅 iste bu cekememezligin resmidir neyse kiskandim
Ben tencereysem o ateş olmalı,
O tencereyse ben iştahlı insan olmalıyım. tencere kapak çok monoton bir hayat getirir. biraz zıtlıklar olmalı evlilik hayatında
Larissa ve Burak tabiri caizse tencere-kapak ikilisi. Umarım mutlu olurlar. Ben kapağı ve kulpu kırık tencereyim orası ayrı.
Herşey umulduğu gibi olmuyor evlilikte. Ne kadar iyi anlaşılsada, uyumlu olunsada bir problem çıkıyor.
Aynı karakterdekiler hele dediğim dedikse anlaşamazlar. Ortak noktaları olmalı ama birbirinin aynı olursalar zor gibi.
bence zıt kutupların daha uzun süre arada tatlı çatışmalar ilişkiye heyecan katar kavgalar acılar insanları daha cok birbirine bağlar
All işte iki tane ruhu çocuk insan tabi uyumlu olurlar çünkü kuralcı bir kafa yok.
evlendiğinde görürsün ne kadar uyumlu ya da uzun süreli olacağını :D
Daha uzun olmasa da daha eğlenceli bir ilişkileri olduğu deneyimle sabit :)
Aynı tür insanların hayatları çok sıkıcı
Sevdiğin insanın keşfedecek şeyi kalmadığı zaman hayat sıkıcı oluyor artık
Monotonluk buradan geliyor :D
öyle bir çift tanıdım evlendiler 8 ay sonra boşandılar 7 yıl beraber yaşamışlardı
Ilginç olmuş
Ya demek ki o kadar çıktılar evlenmediler efendim çocuk kızı oyaladı demesinler diye belki evlenmişlerdir.
iş tencere kapak olmayla bitseydi keşke ama öyle olmuyor işte bir gün bir şey çıkıveriyor
böyle çok nazara geliyorlar ve bu iki cift bana cok yapmacık geliyo
alakası yok bence iki taraft aanlyışlı olmadığı sürede olmazz
Bence biraz farklılık her zaman iyidr. Monotonlaşmayı engeller diye düşünüyorum.
Erkekler anneleri gibi kadın aradıkları sürece bu işler zor hatta imkansız , empati ya da alttan almislik falan bir yere kadar
tartisacak pek konu olmaz anlasmazliklar olmaz tabikide uzun sürer
burak larissa ya iyi davranmıyormuş reelde diye duydum doğru mu acaba. Sanaldaki gibi değillermiş
bende pelin ve anila bayiliyorum hic kavga etmiyolar birbirleri icin yaratilmis gibi
Daha kısa.
Uyum çabuk sıkar insanı heycanı öldürür.
İlla ortak özellik olması lazım ama her konuda da aynı olacaklar diye birşey yok. Aralarında saygı ve sevgi varsa ve affetmeyi biliyorlarsa güzel bir birliktelik olabilir.
aşkın uzun süreni masallarda aşk fi, lmin frangmanı gibidir kısa güzel sahneler gerisi vasat
Allah bozmasın bizede nasip eder inşallah ne diyim 😒
birbirinin aynı olan insanlardan eş olmaz bence..
olsa olsa yancı olur..
farklılıklar (abartılmadığı sürece) iyidir..
Tencere ve kapak birbirlerine uyumlu olursa sıkıntı olmaz. Ömür boyu sürer.
aynen öyle kafa dengi oldumu eşin hiç korkma sonuna kadar gider o evlilik
bence öyle.. zıt karakterler çeker fikrine inanmayanlardanım..
Muhtemelen. Uyum önemli. Ama bazen tencere-kapak meselesi iki tencerenin birbirinin t/k zannetmesiyle saçmalaşıyor.
Yok ya bence onlar kolay kopuyor.
Herşeyi yapıp, dolu dolu yaşıyorlar bence uzun sürmeli.
Görseldeki ikiliyi severiz.
Böyle varsa brezilya'nın köyünden bile alalım...
:) bunlar gerçekten uyumlu bir çift ve daha uzun süreli olur ilişkiler.
Daha uzun surer bencede super olur bu cift de cok tatli ya
Bırak tencere kapak evlenmeyi tencere kapak misali arkadaşım bile olmalı. :)
Uyumlu ise ve hataları hoş görüyorlarsa tabi ki daha uzun sürer ilişkileri
Ne tenceresi ne kapağı bu zamanda tencere kapak kulp ları (sapı ) kopmuş gidiyor
Tabikide mesela huylar bakımından tartışma uyumsuzlukları olmaz
O iliskiyi guzel yapan bu kadın, her erkek sever bu kadını
Bende Daha Uzun Surer Cunku Birbirlerini Tanidiklarini Icin Kimse Hata Yapmaz Buda Onlarin Daga Uzun bir Sure Birlikte Kalmalarini Saglar
Bu cift benim favorim ya harikalar
anlayışlı çiftlerin ilişkileri daha uzun sürer sabırlı çiftlerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar