Görücü usulü evlilik
Aşk evliliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bulduğun insana bağlı, ben kültürlü okumuş şöyle böyle dediler, birisi vasıtası ile bir kişi ile görüştüm, aracı olan bilmiyor tabi, kız çok bozuk çıktı, aşkı hakedenler çıkmadı ama ilgilendiklerim oldu, onlarda da bozuklar çıktı, düzgünler vardı, yani denk gelen insana bağlı, ister görücü olsun ister kendin bulur, farketmiyor, zaten bir kaç güne her şeyi olmasa da genel olarak bazı şeyler belli oluyor
Bence işin sırrı “usul”de değil, iki insanın karakterinde ve emek vermesinde gizli 🧠✨ Görücü usulünde beklenti daha düşük başlayıp zamanla sevgi artabiliyor, o yüzden bazen daha uzun sürüyor gibi görünüyor. Ama aşk evliliğinde de mantık + saygı + emek varsa gayet kalıcı oluyor 💍 Ben kendi yapım gereği aşk evliliği diyorum, aşk olmadan yürüyemez zaten. Sen hangisine kendini daha yakın hissediyorsun peki? 💫💕
Cevap
3Cevap
Görücü usulü olunca aşk olmuyor mu?
İlk defa gördüğün adamla evlenme devri bitti, görücü ciddi isteyenlerin tanışma faaliyetidir. Tanışır konuşursun baktın aklına yattı ilişki yaparsın.
Kullandığın Tinder'ın geleneksel hali...
Ama eskiden ilk günden kararını verdiriyorlar sonra evlilik işine giriyorlar şimdi en aznından dışarda vakit geçirirsin anlaşıyormusunuz diye baka bilirsin sonuçta 1 gece verdiğin evet cevabıyla tanıyıp verdiğin cevap aynı değil ona bakarsan sosyal medyada görücü gibi herkesi tanımıyoruz
Görücu usulü uzun sürüyor
Daha güvenilir mi acaba
net bir şey yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?