Cok yanlış ilikliler yaşadım çok kötü insanlar ile tanıştım aşka da sevgiyede olan inancımı bu gun bir kez daha kaybetim bir kaç görücü var aralarında iyiler de var tabi sizce görücü usulü evlenmem daha mı mantıklı yoksa pişmanlıkmı?
Görücü usulü
Severek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Görücü usulü evlilik mi yoksa severek evlenmek mi daha uzun ömürlü olur?
Şimdi şöyle söyleyim sana senin için : eğer severek mutlu olamıyorsan Görücü usulü olarak bir şans ver derim o adaya bisey kaybetmezsin zamanla birbirinize alışırsınız o zaman birbirinizi seversiniz en azından olmasa bile deneyim elde etmiş olursun ya da bakan öyle mutlu olun..
Zaten severek evlensen bile o aşk emin ol zamanla biter değeri gider. Görücü usulü olarak bir şansını dene zaten önemli olan seni sevecek sana güven verecek iyi birisi olmasıdır aşk olmasa bile arada en azından emin ol öyle de mutlu olursun.. benim düşüncelerim bunlar
Görücü usulü eskilerde kaldı artık. Yani çok saçma bir şey. Bence severek evlenmek daha iyidir. Tabi severek evlenenler de çok evli kalmıyorlar bazıları. Ama en azından o kısa süreçte bile kaliteli vakit geçiriyorlar
Ben severek evlenmekten yanayım, görücü usulü evliliği gereksiz buluyorum. Şansıma ne çıkarsa demek oluyor artık. Ben şahsen birini sevmeden ya da aşık olmadan evlenmem.
Hem mantığı hemde aşkı aynı kişide aradım hep ama bulduğum söylenemez şimdiki nesle çok İngiliz kalıyorum tüm erlerin kalbi orasinda atıyor hepsi bir yatağa atma derdinde görücü usulü daha cazip geliyor da devir eski devir değil
Sırf bu yüzden bekarım ya beynı orasında olmayan biri çıkmadığı sürece bekar kalmaya devam edecem. Anlam veremiyorum 1-2 yııl sevgili kalıp sonında zaten evlenecek