İş konusunda;
yaptığın işin en iyisi ol, "İYİYİ HERKES İSTER" diye bir kural vardır ve hiç değişmez, işinde en iyi olana kadar çalış, geliştir kendini, sonra gör bak kapılar nasıl açılacak, fırsatlar nasıl serilecek önüne, ama karşına çıkan zorluklardan asla yılmaman lazım.
Kız konusunda ;
O şanssızlık değil, burada (TÜRKİYE'DE) yaşayan kızların kafa yapısından kaynaklanıyor. Gelişmiş ülkelerde insanlar birey olabildikleri için, kendi istedikleri niteliklere sahip erkek ararlar, ve onunla ilgilenirler.
Türkiye ve diğer geri kalmış ülkelerde durum bundan biraz farklı, burada insanlar birey olmadıkları için "HERKES KİMİ BEĞENİYORSA" o beğenilir. Bunu sana çok küçük bir örnekle anlata bilirim. Mesela müzik çalınan, eğlenceli bir ortam da genelde TİPSİZ BİR DJ vardır, Dünya'da hiç bir kız ona bakmazken, Türk kızları ona taparlar, çünkü göz önündedir ve bir şekilde POPÜLER olduğu için, herkes onu ister.
Yani burada kadınlarda büyük oradan kendi iradelerine göre seçim yapmak diye bir şey yok, toplum neyi onaylıyorsa ona taparlar.
Bunun çözümü, bulunduğun yerde bir Yabancı hocaların eğitim verdiği bir İngilizce kursa varsa git orada derse, sonra da o hocalarla arkadaşlık kur, onların ortamlarına gir, son derece güzel ve mütevazi kızlar olduğunu ve sana insan olduğun için değer verdiklerini göreceksin.
bunun yanında cougsurfing gibi şeyler var netten araştır, düzgün insanlarla karşılaşma şansın artar.
Düzgün, eğitimli , modern Türk kızı yok mu, var tabi ama oran olarak çok düşük, bulursan Türk kızının iyisi de çok iyidir, ama yabancılarla dene bence şansını.
Kısacası her iki konuda da NEREDE, NE ZAMAN, KİMLERLE olacağın çok önemli, yani şansını kendin yaratırsın.
BOL ŞANSLAR ! :D :D :D30 Yorumla
şans diye bir şey varmıdır bilmem. ancak eğer kendine şans diye tanımladığın şeyi yaratabiliyorsan kendi sahip olduğun bir gücün olumlu sonucuna vararak mutlu olabilirsin.
sözün özü insan şansını kendisi yaratır.21 Yorumla- +1 yıl
hacım artık bırrakın şu şansını kendin yarartırsın lafını çevremdekileri bakıyorum hiç bir şey yapmamalarına rağmen tesadüfen gerçekleşiyor istedikleri onun için insanları iyi gözlemlerim
Şans bence karşına çıkan fırsatları iyi değerlendirmektir.Çünkü ben kaderin tercihten ibaret olduğuna inanıyorum iyi yapılan tercihler sonucu kişiler şanslıyım ya da şanssızım diye yorumlar yaparlar. Birde çalışmak ve sabretmek lazım bu ikisi şansı getiriyor zaten merak etme sabret ve çalış sadece kapılar açılacaktır sana da. Birde senin kendin için kötü olarak yorumladığın yani şanssızım diye üzüldüğün olayların arkasında çok büyük bir hayır olabilir senin açından bu şekilde düşün farklı açılardan bakmayı dene şanssızım diye üzülme hemen çünkü şunu unutma hayat zaten bizim mutlu olmamız için var. Bizi mutsuz eden sadece bizim saçma sapan düşüncelerimizle hayata yüklediğimiz anlamlar.
21 Yorumla- +1 yıl
hayır öyle değill fırsat yaratıyorum ama olmuyor istedikleriimi elde edemiyorum bir türlü istediğim hayatı yaşayamıyorum
şans, kurduğun planlara kaderin gülmemesidir, hatta bırak gülmeyi senin planladığından daha iyi planlarla karşına gelmesidir.
12 Yorumla- +1 yıl
tabi bu planları değerlendirmek insanın içindedir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bazen plnlar yaprz hayaller kurarz olmayincada bn niye shanssizm deriz ama belki bizm icn en hayrlisi yapmak isteyipte yapamadklarimzdir.O yuzden ne olursa olsun hersey icin sukretmeliyiz. Istedigimiz her duanin cvbi bu dunyada verilmez.ALLAH TN en hayrlsi neyse o olsun arkadash. Derler ya TOK oluta isyan edenlerde var, AC olup sukredenlerde var. kendinin shanssiz oldugunu dushunerek hem kendini uzuyorsun hemde ALLAHA isyan etmis oluyorsun.uzun sozun kisasi sana hayirli ve bol sanslar dilerm.INSALLAH
21 Yorumla- +1 yıl
saol canım öyle işte yaa bu kadarda olmaz diyorum
bilimsel bir makalede okumuştum şans faktörünü insanlar kendileri yaratırlarmış. her gün on dk başına gelen olumlu şeyleri düşünüp pozitif modda olmak ve sürekli aktif olarak bir şeylerle uğraşmak davetlere katılmak şans faktörünü olumlu etkileyen bir etkenlermiş. üzülme yani çaresi var
11 Yorumla- +1 yıl
öyle bir şey olsa yemin billah bu soruyu sormazdım buarda
+1 yılşimdi kimdi o birisi hatırlamıyorum ama ünlü bir bilim adamıydı sanırım; işte o birine sormuşlar "şansa inanır mısınız?" diye, o'da "tabiki inanırim yoksa rakiplerimin başarılarını nasıl açıklayabilirdim." cevabını vermiş...
23 Yorumla- +1 yıl
yok bee öyle değill
- +1 yıl
düzgün sor o zamanda ona göre yanıtlayalım
- +1 yıl
düzgün sordum zaten yok böyle değil dediğim şimdi şans kendi yaratacağım birşey olsaydı bu soruyu burada sormazdım çevremdeki şanslılar kendi yaratmadığını tesadüflerden ibaret olduğundan adım gibi eminim insanları iyi gözlemliyorum
Allah daha iyileriyle karşılaştırsın. Şans yok bende diyip de kendini üzme isyan etme. Daha güzel bir geleceğin olması için sıkıntı çekmen gerekiyordur. Allahtan hakkında hayırlısını iste.
31 Yorumla- +1 yıl
amin amin ..
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 658 cevap paylaştı. farkından mısın bilmem ama hayat sana her konuda bir çok fırsat veriyor. bunları değerlendiremedfiğin için kendini şansız hissediyorsun.
21 Yorumla- +1 yıl
alakası ve ilgisi yok arkadaşım her fırsatı değerlendiririm ben en azından elimden geleni yapmaya çalışırımmm
+1 yılAllah sana istediğin bişeyi vermezse isyan etme senin hakkında daha iyilerin düşünüyordur :)
23 Yorumla- +1 yıl
daha iyi dediğin ama ben görmüyorumki kesin birşey de yok
- +1 yıl
sabrediceksin bunu da mı ben söylüyim
- +1 yıl
23 yaşımdayım ama bn
+1 yılşansmı hayatımda olmayan bir şey ama bu beni üzmüyor çünkü hayatımda olmaması hayata daha iyi tutunmaya dair beni yönlendiren,eğiten ve ufkumu açmama sebep olan şey dir hayatımda 'ŞANS'ın olmaması...
10 Yorumlayaptığın planları uygulamıyorsan, düşündüklerini harekete geçirmiyorsan başarı elde edemezsin
11 Yorumla- +1 yıl
Planlı gitmiyorki hiç birşey
çabuk vazgeçiyorsan hiç bir şeyde başarı elde edemezsin şansını kendin yaratmalısın
11 Yorumla- +1 yıl
şans kendi yaratacağım birşey olsaydı bu soruyu burada sormazdım çevremdeki şanslılar kendi yaratmadığını tesadüflerden ibaret olduğundan adım gibi eminim çabukl vazgeçmiyorum
Şans diye bir şey yok. Her şey Allah'ın yazdığına göre. O nasıl istiyorsa öyle olur, demek ki hayırlısı bu.
30 YorumlaKardeşim Çayı Koy Geliyorum Dertleşiriz Yalnız Değilsin :/
10 Yorumla
+1 yılBu işler şansla olucak işler değil zaten şans diye bişeyde yoktur
14 Yorumla- +1 yıl
neee var ?
- +1 yıl
akıl mantık ve DİL lazım
- +1 yıl
2 side var
- +1 yıl
birde kullanmasını bilmelisin
+1 yılŞanssızlık vardir. Askere giderim askerlik uzar hastaneye giderim sistem kitlenir randevu aldigim doktorun acil bi olayi olur. Duraga adimimi atarim tam o anda beklediğim otobüs geçer tam ise gircem fabrika Kapanir. daha sayamadığım bissuru olay var böyle.
10 Yorumlaallah ilerde hayırlısını nasip eder daha iyisini verir beklemen için şansın olmaz
30 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. bende şanssızım takma
22 Yorumla- +1 yıl
Ne olck böyle
olur bır gun inşlh ^_^
25 Yorumla- +1 yıl
Kumarda şansa bağlıdır direkt :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu ne lan jklkljkjljkljklkjlkj
- +1 yıl
- +1 yıl
Hatunlar neler oluyor.. İnş olur
+1 yılAşkta kaybeden şansta kazanır derlerdi ama :|