Ben sevdiğini söylemeye çekinen biri değilimdir. Bunu istediğim taktirde yaparım ama bana duyguları olan erkeğin duygularını söylemeye çekinecek kadar öz güvensiz olması bence sorun. İnsan her daim kendine güvenmeli. Bazen burda sorularda görüyorum ucunda ölüm varmış gibi korkuyorlar. Rahat olun ve kendinize güvenin. Reddedilseniz bile kaybedeceğiniz hiçbir şey yok. Keşke demezsiniz ve en azından gerçeklerle yüzleşirsiniz.
Daha önce sevdikleri kişi tarafından reddedilmişler.
Kendilerine güvenmiyorlar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler neden duygularını itiraf etmeye bu kadar çekiniyorlar?
bunun kendine güvenle hiç alakası yok kızlar bu konuda gerçekten çok acımasız. köpek gibi aşık olduğu bir erkeği sırf beni basit kız görmesin birazda peşimden koşsun egom tatmin olsun diye sadece reddetmekle kalmamış birde hakaret etmiş kızlar gördüm. hatta burada bile her gün en az iki üç tane soruya denk geliyorum sevdiğim adamı reddettim şimdi bana pas vermiyor ne yapacağım gibi. o yüzden bu konuda erkekler öz güvensiz değil kadınlar gereğinden fazla zalim
Korkuncluk degil bak iki tür insan var.. Birincisi ne olursa olsun "reddedilme bile olsa söyle en fazla reddedildim diyip gecer " Ikincisi ise söyleyip kaybetmektense her sekilde yanimda der.. Sana gelince korkunc biri degilsin belki ama sert duruslusun gibi ya da ne biliyim böyle hemen kendini kaptirmayan tiplerdensin :/
Tanımadığım biri olduğun için böyle bir yorum yapınca merak ettim öylesine bir yorum mu diye ama doğru bir izlenim edinmişsin. Öyle kendini kaptıran, kolay seven bir tip değilimdir. :D
Cok dikkatli bir insanimdir.. Hani bazen sorulara cevap veriyorken üsenmeyip verilen cevaplarin hepsine baktigim bile oluyor.. Aslinda dikkatli olmak gerekiyor insanlari tanimak ince ayrintilarda saklidir.. :/
Kesinlikle katılıyorum birden fazla insanı rahatça gözlemleyebilme olanağı sunuyor. Bu sitede takıldıkça bir çok insan çeşiti görme fırsatım oldu. Bu site gözümü açtı. İnsanların gerçek kimliğini yansıttığı bir platform burası. Reelde insanların söylediklerine göre tahlil yaparken burda aslınsa söyleyemediklerini gördüğüm şeyler sayesinde sadece söylediklerine değil söyleyemediklerine de odaklanmak gerek reelde bunu fark ettim.
Iste insanoglu olarak yaptigimiz en büyük hatalardan birisi.. Insanlarin yaptigi/söyledigi seylere odaklanmamiz.. Aslinda bir insan yaptiklari/söyledikleri ile degil yapmak isteyip yapamadiklari/söylemedikleri ile taninabilir.. :/
Sonra bir de internet kötü internetteki insanlara nasil güvenilir diyorlar.. Aslinda internet ya da reel ortam.. Sonucta reelde tanistigin insanni da tüm sosyal medyasina bakiyorsun.. Mevzu karsimizda ki insanin tamamen kisiligi ile alakali.. :/
Asıl önemli olan reelde güvendiğimize sanalda da güvenebilmemiz. Reelde güvendiğimiz sanalda tam bir pislikse ne olacak? İnsanlar gerçek kimliklerini asıl sanalda gösteriyorlar. Anonimliğin verdiği bir özgürlükle bunu kısıtlama ihtiyacı hissetmiyorlar. Sanaldaki insanlar pislik değil insanlar pislik doğru cümle bu.
Sanalda kisiligini yansitan insandan zarar gelmez.. Ama reelde ki düzgün insan sanalda tam bir anonim olarak manyak cikabilir ve reelde göstermedigini icinde sakladiklarini sanaldan tanidiklarina gösterebilir :/
Maskeler zordur tasiyana da anlamaya calisana da.. O yüzden tanimak icin maskesiz insanlari tercih etmek lazim.. Misalen seffafligi tercih etmek lazim :/
Bunu tercih ettiğini anlamak için yine gözlemlemek gerekiyor değişen bir şey yok ki :D Umarım gözlemlediğimiz kişiler kendi benliğini yansıtan içi dışı bir kişiler olur.
Duygularını itiraf etmeyen biri olarak söylüyorum kesinlikle A şıkkı. Ama hiç mi B şıkkı olmuyor, oluyor ama A şıkkının sonucu olarak bu oluyor. Ben sevdiğimi itiraf etmem valla. Sonra bunu kullanıyorlar ''bak sen böyle böyle demiştin'' diye. Akıllı olan kanıt bırakmaz. Seviyorsan hissettir, göster. Sevgine değmeyince bu durumu kullanan çok oluyor. Ay yine sinirlendim.
Arkadaşlarımdan kim hoşlanır, işte attığı mesajda, söylediği sözde ne demek istedi hep ben yorumlardım. Arkadaşlarım gelip aa evet haklıymışsın tavsiyen çok işe yaradı derdi. Arkadaşlarımın ilişki uzmanıydım. :D Senin yanında olsam çoktan sevgilin vardı :D
Ya valla ben de ''ben demiştim'' derim hep :D En harika hobimdir. Valla kelin ilacı yok ki kendisi kullansın :D İkimiz de birbirimize yardım ederdik :D
Olayın içindeyken çok farklı oluyor. Duygular işi karıştırıyor. Dışardan iyi bir gözlemle objektif bir yorum yapıyorsun da duygular varken olmuyor işte. :D
Her insan rrddedilmekten korkarki dusunsenize sevdiğiniz kız veya erkek tarafından reddediliyorsunuz ve onunla hic bir baginiz kalmıyor arkadaş desen olamazsın seviyorsun bide bu arkadaş ortamından biriyse iste bu bana yazdı da yüz vermedim oluyor çok kotu birşey ya insan utanıyor sonusta konuşamıyor o kıla veya erkekle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
21
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kızların tepkilerini anlamak çok çok zor olmasa hiç sıkıntı kalmayacak :) Göz göze bakıştığım bir kızın yanına gittim merhaba dedim oda gülerek merhaba dedi ardından yanındaki kız noluyu sapık felan diye bağırmaya başladı gelde açıl kızlara hiç yalnız görmüyoruz ki sizi hep arkadaşlarınızla sınız
Bazılarınız çok sıkıntılı reddedildiği halde anlamayan sevgilisi olduğu halde rahatsızlık verenleriniz var. Çoğu kızda ön yargı oluşturdu. Kız haklı demiyorum ama ne yazık ki bu tutumun sebebi gereksiz hemcinsleriniz.
Sizin ki kaybetme korkusundan kaynaklıymış. Bir daha yanında olamazsam diye. Bazıları tanımadan uzaktan uzağa seviyor. Reddedilirse değişen bir şey olmayacak.
Eğer duygularını açtığında kızın bazı yerleri yer çekimine karşı koymuyorsa ayrılacaksın. Kalkan yerleri iner. Bunu yapabilecek erkek çok yok. Sevdiği insanla beraberse ne derse yapıyorlar. Seviyorsun diye kendinden ödün vermeyeceksin. Bir şeyden hoşlanmıyorsan başladığın gibi sonlandırabilmelisin. Zaten sonlandırabilecek kadar duygularını kontrol edebiliyorsan ne diye platonik takılasın.
O durumu biliyorum. İlişkiden gözün korkuyor. Tek olmayı sever hale geliyorsun sevdiğin biri olsa sevgili olmaktan korkar hale geliyorsun. Huzurun kaçacakmış gibi hissediyorsun. :D Eğer gerçekten etkilenirsen bu durumdan kurtulursun diye düşünüyorum. Demek ki şimdiye kadar çarpılma etkisi yapan biri olmamış :D
Tek olmayı sevme evresini geçen sene bitirdim. Şimdi de üniversite için etkileneceğim bir insanla tesadüf etmeyi umuyorum. Ama ders-kulüpler-spor-sevgili.. hangi birine yetişecem hangisini bırakacam diye kafayı yiyorum 😄 Ders-spor-kulüp bırakamam bazı sebeplerden ötürü de sevgili işini askıya alabilirim
Tabi fazla etkilendiğim biri çıkarsa bu üçünü bowling labutları gibi patlatabilir o zaman hayatım kayar 😂
Hislerinin kullanıldıldığını hissediyorsan durmak saflıktır. Onu seviyorum diye her şeyi yapamazsın karşındaki bunu bekliyorsa uyuduğu uykudan uyandır bir zahmet.
Her şeyin bir adabı var yeri var. Bebek adımlarıyla ilerleyeceksin. Kıza hemen güzelsin dersen abazalarla aynı kulvara düşersin. Sabretmelisin. Çok tatlısın, hoşsun bir iki haftadan sonra samimiyete göre söylersin. Eğer karşı tarafta bu flörtöz tavrına duygularına karşılık veren sözler söylüyor, tepkiler veriyorsa açılabilirsin. Nabza göre şerbet olayı yani. Direkt gidip açılırsan reddedilirsin tabi. ilk günden hoşlanıyorum bir haftada aşık oldum muhabbetine girersen kim ciddiye alır seni.
bana mı öğretiyorsun güzel insan bunları? 11 yaşındaki komşumuzun kızına kuzu dedim diye babası tip tip bakıyor. Söylesene bu ülkede kibarlık, nezaket, edep, saygı var mı da duygu olsun? Düşüncelerimiz bile batıyorken neden duygularımızı söyleyelim? Avrupa'da yaşadım, Amerika'da yaşadım. Siz kızlar salak olmasanız, biz çok güzel duygularımızı söyleriz. Siz "aman canım be" tepkisini bile "Aaaa bana canım dedi" diye algılıyorsunuz. Hollanda'da, seni beğendim. Güzelsin, hoşsun diyorsun ve olay bitiyor. Rusya'da bir selam veriyorsun yan masaya, zaten o kendisi konuşmak için geliyor. Amerika'da ise eyaletler arası kültür çok farklı. Florida'da bir kadının masasına otur. Tip tip bakmaz. California'da ise bir kadının yanına gidip "günün nasıl gidiyor?" dediğinde o kadın bunu yadırgamıyor. Her ülkedeki kadınlar ile sohbet ediyorum da bu Türkler hemen tecavüzcü damgası yapıştırıyor. Böyle bir kıza seni seviyorum demek de, evi arabayı üzerine yaptım demek gibi algılanır.
hiç birisi ile muhatap olmuyorum çünkü hepsi aynı. Bu gün tıp okuyan bir kızla otobüs beklerken sohbet ettik. Aynı durakta da indik, tesadüf. Bir çaya davet ettim. Kız önce geriye bir adım attı. Sonra teşekkür ederim dedi ve kaçtı.
Seni sapık olarak görse senle muhabbet etmezdi. Kız geriye kaçmış çünkü bu teklifin ondan hoşlandığın için geldiğini farketmiş. Senden hoşlanmadıysa neden senle çay içsin anlatsana.
gayet basit. Türkiye'ye geleli 1.5 hafta olmuş ve yalnızlıktan, Ankara'nın değişmesinden sohbet ediyoruz. Yani bir erkek ile bir kız arkadaşça gidip çay içemez mi? Ya da komşuma çay içme teklifinde bulunamaz mıyım? Çok mu saçma geliyor?
sen annenin karnından çıkarken mi tanıyordun tüm çevreni? Üniversite arkadaşlarını peki nasıl tanıdın? Sorun reddetmesi değil, geriye doğru adım atıp reddetmesi. Bu beden dilinde reddetme değildir, rahatsız olmaktır. 20 dk otobüste konuşmaktan rahatsız olmayan kız, 15 dk çay lafını duyunca neden irkildi?
Belki kızın sevgilisi vardı bu ihtimal hiç aklına geldi mi? Sevgili olan başkasıyla konuşamaz diye bir kaide yok ama tanımadığı bir erkekle çayda içmez.
Kusura bakma herkes senin gibi düşünmek ve yaşamak zorunda değil. Kız seni adam yerine koymuş konuşmuş. Çay teklifi reddetti diye dediklerine anlam veremedim ve fazlasıyla saçma buldum.
dediklerimi anlayamadığını hissettim. Sorun pipi kuku meselesi değil. Konuştuğun bir insana karşı ilkilmesi, teklifi garipsemesi, arkasında bakmadan kaçması sorun. Teşekkür ederim ama vaktim yok. Ya da çok incesiniz ama kusura bakmayın denir, gülerek ve sonra iyi günler dilersin. Mevzu kapanır. İşte sorun bu. Neden geriye doğru gitti teklifimde? Neden arkasına bakmadan kaçtı? Tecavüz edebilir miyim? Seni yalayabilir miyim? Öpebilir miyim deseydim eğer verdiği tepkiyi anlardım ama sohbetinize doyum olmadı, bir çay ısmarlayabilir miyim sizlere? Bu ülkedeki ilk arkadaşım sizsiniz diyen birisine verilecek bir tepki değildir bu.
Kız teşekkür etmiş zaten. Ayrıca belki şaşırdığı için öyle tepki verdi olamaz mı? Bence siz çok farklı düşünüyorsunuz. Tecavüz edecek, taciz edecek adam söyler mi bence sizle konuşan iki defa düşünmeli. Düşünce yapınız çok garip.
istersen 10 kere düşün, umrumda değil. Bu ülkeye de uymayabilir gayet normal. Senin düşündüğün şekilde düşünmek zorunda olsaydım zaten nickim MysteryLady olurdu. Ama nickim pilot-yigit. Demek ki senin gibi düşünmüyorum. Hiç tanımadığın birisi hakkında, sadece benim anlattığım kadarıyla, kapasitenin yettiği kadarı ile anlayıp da beni eleştirmen çok komik gerçekten. Ben sizin insanlara yaklaşımınızı garipsiyorum, nefret ile beslenen bu Orta Doğu'da, sevgi göstermek, şefkatle yaklaşmak ve saygı duymak çok büyük bir erdem. Onu beklemiyorum zaten kimseden. İşin nezaketindeyim ben sadece. Bana ailem, insanları reddederken bile gülümse derdi, bana ailem kadın erkek yoktur sadece insan vardı diye öğretti. Geliyorum güzelim ülkeme, insan denen bir kavram yok. Erkeklere abazan, kızlara kaşar deniyor. Bunları konuşarak bence bir yere varamayız. Size iyi akşamlar diliyorum. Sohbetiniz için de çok teşekkür ederim (:
Kusura bakmayın da ön yargılı olan sizsiniz. Kız teşekkür etmiş ve şaşırdığı için öyle tepki vermiş diyen kişi benim ama olumsuz düşünen de sizsiniz. Ön yargılarınızdan sıyrılın. Herkesi etiketleme huyunuz nereye giderseniz gidin devam etmiş belli ki.
Kız senle konuşmuş tanımadığı halde, kız teklifine teşekkür diyerek reddetmiş ve sen kızı salak kızar diye bahsettiğin kategori içinde bahsettin. Kusura bakma da kız bunu duysa konuşma nezaketi gösterdiğine pişman olurdu.
iz kızlar salak olmasanız, biz çok güzel duygularımızı söyleriz. Siz "aman canım be" tepkisini bile "Aaaa bana canım dedi" diye algılıyorsunuz. Her ülkedeki kadınlar ile sohbet ediyorum da bu Türkler hemen tecavüzcü damgası yapıştırıyor. Böyle bir kıza seni seviyorum demek de, evi arabayı üzerine yaptım demek gibi algılanır. Ben burada ne bir kızın şahsına, ne zekasına, ne de kızın hareketine laf söylemişim. Önce hoşlanma dedin, sonra neden çay içsin dedin, sonra tanımıyorsun saçma dedin, sonra sevgilisi vardır dedin. Yani sen olay ve kişiler ile ilgilenirken, ben düşünce ile ilgilenip, neden geriye bir adım attı sorusunu sordum hep. Davranışın sebebini seninle tartışmaya çalıştıkça sen hep kızı haklı görmeye ve bana laf söylemeye çalıştın. Sen kişi ve olaylar ile uraşırken ben arkasında yatan psikolojik nedeni google'da araştırayım. Sonra dönerim.
Kendin dedin ya kız senden korktuğu için öyle yapmış. Evet birden fazla yerden baktım olaya. Sen aynı soruyu sordukça ama boş. Bu kadarlık sohbet bence kafi. Konuşulacak bir şey kalmadı zira.
haklısınız, ben bu sohbeti yaklaşık 30 dk önce bitirme taraftarıydım. Siz direttiniz. Sizinle ortak fikirde olmayan insanları anlamak için çok düşünün ama az konuşun. Bu da benim küçüğüme vereceğim en güzel nasihattır. İyi geceler.
Öyleyse cevap vermeyecektiniz. Ben yorumunuza cevap verdim konuyu uzatma taraftarı falan da değildim. Sizi bir şeye ikna etmeye çalışmadım. Neden bu düşüncede olduğumu ifade ettim.
Cevap vermek nezaketimdendir. İnsanlar, insanlara cevap verir canım kardeşim. Sevgili küçüğüm. İnsan olduğun için cevap verdim. Özür mü dilemeliyim. İnsan yerine koyduğum için mi? Karşılık verdiğim için mi? Bence ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Neyse sizlere iyi geceler. Bu da sizin kibarca susup da yolunuza gitmenizi isteme yöntemim.3 kere söyledim, umarım anlamışsınızdır sonunda.
Bende soruyu soran olarak aynı düşünceyle cevap verdim ama siz bana olayı uzatmak istediğimi söylediniz. Bu soru zaten benim ben gidemem ama siz gidebilirsiniz.
Evet haklısınız, site de size ait. Her şey size ait. Ben benim görüşümden gidin demek istedim size ısrarla. Yani sizin anlayacağınız dile çevirirsek eğer, "yazma artık. Laftan anlamıyor musun?" demek istedim.
Sorun sizde kusura bakmayın yazmak istemeyen yazmaz. Aklınızca son lafımı ben söylerim, ben uyarırım, ben bilirim kafasındasınız ama ben engellesem zaten yazamazsınız. O beyni kullanın.
Kızlar beni kendisinde soguttular artık asla kız istemiyorum eskiden sevdiğim kızlardan nefret ediyorum işime odaklaniyorun ve para kazanmaya odaklaniyorun istesem kizkarla konusabilirim ama artık kızlar ilgimi çekmiyor NOT:GAY DEYİLİM
O zaman kız sanırım hoşlanmıyordu. Bazılarının samimiyeti yanlış anlaşılıyor. Ya da duygusu vardı hisleri karşılıksız sandı başka yöne gitti. Bir çok olasılık olabilir. İnan bana şu reddedilme korkunuzun saçma olduğunu büyüdüğünüzde anlayacaksınız :D Komik gelecek bu korkular :D
En İyi Cevaplar