Ben kötü bir eş miyim?

bir haftadır eşimle aramız bozuk. Evlendiğimiz günden beri halledemediğimiz problemler var. Her seferinde tamam deyip aynı hatayı tekrar yapıyo sonra unuttum diyo. Son tartışmamızda da aynısı oldu bir taraftan da haklı olduğunu iddia ediyo. En az 70 80 kez yaşadık aynı konu yüzünden tartışma. Ve diyorum ki ona sen böyle yapmaya devam ettiğin müddetçe biz hiç mutlu olamayız. Daha dün sosyal medya üzerinden bana laf sokuyodu. Sırf muhatap olmak istemediğim ve yorulduğum için ses çıkarmadım. Gerçekten yoruldum artık. Bugünde eve gelmiş. Gitmek istediğim bir yer vardı. 3 saat mesafede. Yarın erkenden oraya gidelim havalar soğumadan falan dedi. Ama benim içimden gelmiyo. Ben gezip tozmak istemiyorum ki sadece huzur istiyorum. Bunu daha önce eşime de söylemiştim bana hediyeler alma, sürpriz yapma, gezip tozmayalım yeter ki şu huyundan vazgeç diye ama olmuyo. O beni böyle mutsuz ederken ben hiçbişey olmamış gibi gezip tozamam. Kendine çeki düzen vermeli. Bir taraftan adam mutlu olman için uğraşıyo sevdiğin yerlere gitme planları yapıyo nankörlük etme diyorum bir taraftan da yukarda anlattıklarım işte. Daha dün sosyal medyadan laf sokuyodu. Biraz karışık oldu biliyorum ama idare edin. Alışkanlığı alkol ya da kumar gibi kötü bir bağımlılık değil. bir haftadır çok mutsuzum. Soru sormazsanız sevinirim. Sizce nankör ve kötü bir eş miyim?
Ben kötü bir eş miyim?