Çok kötü bir evliliğim var?

Herkese Selam aşırı berbat bir evliliğin içindeyim. Eşimle gram anlaşamıyorum aynı evde insanlar yeniden tanışıyor maalesef. Aşırı derecede anlayışsız sürekli bağıran , sürekli konuşan bir kadın. Bazen aklımı kaçırma seviyesine geliyorum başıma dikilip sürekli konuşuyor. Güzel dille hayatım konuşmak istemiyorum biraz yalnız kalmam gerek dememe rağmen tepemde. En ufak sorunu büyütüyor. Acayip dominant. İstediği bir şey olmasın duygu sömürüsü başlıyor , ısrarlar başlıyor. Bağırmalar başlıyor. Gecenin üçünde uyanıp manyak manyak olumsuz şeyler konuşuyor. Asla pozitif değil. Resmen özgüvenimi sıfırladı. Sürekli onu yapamayız ya şöyle olursa , ya böyle olursa. İşime gücüme sürekli müdahale ediyor. Dinlemeyince bol çene. Önce bana bağırıp beni sinirden titretene kadar bunaltip sonra ben sinirden bağırınca sen kötüsün diyor. Asla hatasını kabul etmeyen bir insan. Gerçekten iki ayda saçlarımın %25lik kısmını beyazlatti. Zaten çok pimpirikli temizlik hastası. Kendi evimde misafir gibiyim asla pis bir insan değilim. Çok dikkat ederim ama koltuğa oturduğumda bile kalkınca düzeltmedin diye laf ediyor. Daha da kötü olaylar oluyor da neyse.. Ayrılma noktasına gelince de ağlayıp ben ne yapacağım diye duygu sömürüsü yapıyor.. Gerçekten zıvanadan çıkmadan bu işin içinden sıyrılmam lazım. Çünkü insanlığımı kaybettim evde huzur yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu insan normal mi yoksa ben mi anormalim..
Çok kötü bir evliliğim var?