Sizce yanlış bir şey yapmış miyim, kötü bir eş mi oluyorum?

arkadaşlar yaklaşık 4 yıllık gül gibi bir ilişkim var. erkek arkadaşımı çok seviyorum. benim tek problemim psikolojik bazı şeyler. anksiyete ve cinsel obsesyonlar çok fazla. bu yüzden de psikolojik destek alıyorum. bugün metrodayken karşımda bir erkeğin oturduğunu fark ettim, başta etrafa normal bakıyordum. daha sonra kolu dikkatimi çekti ve içimden güzel bir kolu varmış dedim geçtim. sonrasında kendi kendimi yemeye başladım neden böyle bi şeyi düşündüm diye. bunun üzerine çocuğun yüzüne baktım eli yüzü tipi düzgün normal bir insandı. obsesyonların geleceğini fark ettiğimde kendime mantıklı açıklamalar yapmaya çalıştım. karşımdaki insanı güzel ya da yakışıklı bulmak bir ihanet değil, sonuçta sevmiyorum bunda bir şey yok gibisinden. sonra çocuğun telefonu çaldı ve sesi de güzeldi bu sefer de buna taktım. sürekli neden odaklandım neden taktım diye. hepsinin bu obsesyonlar yüzünden olduğunu biliyotum ama erkek arkadaşıma ihanet etmişim gibi hissediyorum kendimi. erkek arkadaşımı gerçekten her anlamda çok çok çok beğeniyorum ve dusunebileceginizdej çok seviyorum. bu obsesyonlardan dolayı ihanet etmişim gibi hissetmek çok üzüyor beni. sizce yanlış bir şey yapmış miyim, kötü bir sevgili miyim?
Sizce yanlış bir şey yapmış miyim, kötü bir eş mi oluyorum?