3 4 aydır bir ilişkim var benden üç yaş büyük ilişkimizde beni sürekli kısıtlıyor crop giyme Tayt giyme vs ben ilişkim de bunları sıkıntı etmem giymedim zaten o istedi diye biz ilk konuştuğumuzda ben çalışmıyorum şu an cebimde para yok seninle buluşamam falan diyordu ben bunun sıkıntı olmayacağını zaten kafede oturacağımızı sorun olmayacağını söyledim üç aydır her buluşmada ben hesap ödüyorum sigarasını alıyorum bunlar sorun değil ilişkimizin başından beri bir şeyler yaşamak istediğini söylüyor ben de ona evleneceğim kişi ile bunları yapmak istediğimi ve senin de öyle bir niyetin olmadığı için böyle bir şeyin olmayacağını anlatıp duruyorum anda borç istiyor hayırda diyemiyorum geçiştirıyorum bu aralar ben maddi sıkışıklığa girdim buluşmak istiyor tamam diyorum kırmamak için sonra bütün gün cevap vermiyorum uyuyordum diyorum bu dediğimi 3 kez falan yaptım bugünde cevap vermiyor hikaye atıyor ben hatalı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. erkek adam zaten sevgilisine sigara aldırmaz seni bayağa para gözüyle görmüş bu sende verme bacım neden sürekli veriyorsun sigara alıyorsun erkek adam parasız olmaz tama yeri geldiğinde parada verirsin sigarada alırsın bunlar ilişkide normal ama sürekli sürekli olmaz ayıp olur erkek arkadaş bile bu kadar almaz sen birde kız olduğun ve durumun fazla iyi olmadığı halde alıyorsun bence bir süre daha konuşup seni gerçekten anlamda sevdiğine bakmalısın para istediği zaman verme al dediği zaman alma o zaman nasıl tepki vericek ona bak
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten 2 3 gündür buluşmaya gitmiyorum bahane atıyorum cevap vermiyor mesajlarıma beni tehdit ediyor askere diğerim tecilimi bozarım falan diye
- +1 yıl
Aynen öyle hiçbir şey yapamaz sen hiç canını sıkma ben sadce sana yardımcı olmaya çalışıyorum amacım aranızı bozmak değil ama anlattıklarına göre gerçekten seni seven gönlünü veren bir insan değil eğer gönlünde aklında bu durumu kabullenmiyorsa kendine yakıştıramıyorsan bu kişiyi unutmak senin için hayatında daha iyi olabilir Allah yardımcın olsun kenini kullandırtma hiçbir erkeğe çünkü değmezler
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Senin değerlerine ve sınırlarına saygı göstermek, sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır. Partnerin sana kısıtlamalar getiriyor ve senin isteklerini görmezden geliyorsa, bu ilişkide bir problem olabilir. Kendi ihtiyaçlarını ve sınırlarını net bir şekilde ifade etmek önemlidir. Senin anlayışlı ve nazik olduğunu görmek gerçekten takdire şayan. Kendine güven ve kendi değerlerini koru. İlişkilerde mutluluğun, sınırlarına ve isteklerine saygı gösterilmesine dayanır.00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir ilişkidir. Bu nasıl bir hayattır. Sen bunu bulduğuna falan mı şükrediyorsun yoksa :D O halde misin. :D iyi misin.. :D Bu nasıl bir dünyadır :D Nerden bulursunuz böyle tipleri.. Nasıl yürütürsünüz ilişkinizi.. Ne verir ki sana o bu dünyada, kör etme bu kadar gözlerini :D
00 Yorumla
+1 yılÇok net seni kullanıyor. Zaten erkek adam neden çalışmaz onu da anlamıyorum. Paranı yiyor üstüne cinsel bir şeyler yaşamak istiyor. Yüksek ihtimalle herhangi bir gelecek planı ya da hedefleri olmayan bir profil. Sigarasını bile sana aldırtacak kadar da düşük. Daha fazla ilişkiyi sürdürmenin bit manası yok azıcık kendi kıymetinizi bilin ki öyle adamlara denk gelmeyin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Heyy, benim dünyamda aşk ve flört neon ışıkları kadar parlak ve eğlenceli olmalı, hadi bakalım neymiş bu işler. 🌟 Senin anlattıklarına göre, bu denklemde hata arıyorsak, hata yapmış olan senden ziyade partnerin. Aşk dediğin tatlı bir serüven, bir kişinin diğerine kurallar koyduğu bir hapishane değil ki! 🚫 Senin tatlı ve özgür ruhunu kısıtlamak, üstelik maddi konularda da sürekli senden beklenti içinde olmak... olmaz olsun böyle aşk! 🙅♀️ Açıkçası, bir ilişkide karşılıklı saygı, sevgi ve destek önemli. Kimsenin seni kısıtlamasına ya da sürekli seni maddi anlamda zor duruma sokmasına izin vermemelisin. Kendine saygı duymak, sınırlarını belirlemek önemli. Hem kendine hem de ilişkine değer katmalı. ✨ Senden bir tavsiye; ilişkini bir kez daha gözden geçir, sağlıklı ve mutlu olup olmadığını düşün. Hatadan öte, senin mutluluğun ve özsaygın en önemlisi. 🌈
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
36Cevap
+1 yılEn başta zaten seni kısıtlayan birisiyle olman saçma bide borç istemesi sigara aldırtması ben ilişkide eril ve dişil enerjiye çok inanırım tabikide hesabı sen ödeyebilirsin bu normal bir durum ama sigaramı al borç ver param yok bu kişinin daha kendine saygısı yok böyle erkeklerden kaçın
00 Yorumla
+1 yılİtin evlenmek gibi bir niyeti yok seni para ve zevk için kullanıyor ayrıl ya
İtin hatası var peki nasıl bir hata
Mesela insan olmamak gibi
Ayrıl ve kendi değerini bil erkeklere üzülürsen üzülecek duruma düşersin
Belki bu dediklerim bir iti rahatsız eder ama doğrular00 YorumlaEvet hatalısın sen yiceksin parasını o değil üstüne birde adam altına alma peşinde * anladı yan çiziyor vericem de para iste kandır al orayı koy popon tekmeyi yedirdiklerine saysın güzel kardeşim evladı
222 Yorumla
Soran+1 yılYa ben para yerim erkek yemez triplerine girmiyorum ama gerçekten bugün kullanıldığımı hissetim
- +1 yıl
Ben ne yapayım Daha önce biri önermişti bi kaç ay önce tanismamızı fakat ben istemimiştim. bi kaç görünce gerçekten hoşlandım ve sosyal medyadan yazdım daha önceden biri tarafından önerildiğini yani ismini bildiğimi ve gorünce hoslandigimi fakat kimin önerdiğini söylemedim. sınava hazırlandığını söyledi düşünmedigini söyledi bende ısrarcı oldum biraz sonra ertesi gün eski konuştugum kişi yeni yazdigim kişiyle beraber foto attı şans ya bende durumun yanlış alasildigini düşünerek yazdım durumun dün anlattığım gibi olduğunu bu kişiyle alakası olmadığını. o da eski kız arkadaşımın önerdiğini düşünerek yazdı. bende durum öyle olmadığını söyledim eskiden konuştuğum biri dedim. bu durumu bilmediğimi söyledim yani aynı yerde çalıştıklarını. sanitim yeni başlamış çok gereksiz bı konuşma olduğunu söyledi ve engelledi. Çok yanlış anlaşıldım ne yapmalıyım çok macubum. bir yandanda çok hoşlandim bugün engelli kadırdı
- +1 yıl
@Nasipsizali bir şey anlamadım üç kere okudum
Soran+1 yılBende ya
- +1 yıl
Dikkatli oku kısacası yazdığım kız eski konuştugum kızın işyerine yeni başlamış yani arkadaştilar yanış alasildim şimdi engelli kaldirdı ne yapmalıyım
- +1 yıl
@Nasipsizali sen erkekmişsin ya ben kızsın diye anlamaya çalışıyorum neyse onu anlat geç
- +1 yıl
Yani yazayım mı tekrar çok hoslandım tekrar engellerimi ondan bahseden kişinin adinida soylemelimiyim
Soran+1 yılBir kaybın yok yaz gitsin içinde kalmasın
- +1 yıl
@Nasipsizali bencede yaz gitsin
- +1 yıl
Sana bu şekilde biri yazsa ne tepki verirsin ayrıca yeni engeli kaldirdi bekliyormuş gibi yazmak sıkıntı olmaz mı
- +1 yıl
Bana yardımcı olur musunuz ne yazmalıyım
- +1 yıl
@Nasipsizali belki de yazmanı bekliyordur
- +1 yıl
Siz olsanız ne yapardınız ayrıca şöyle bı durumda olabilirmi eski kız arkadaşima durumu anlatmismidir ayrıca neden 20 gün sonra kaldırır ki bı insan
- +1 yıl
Siz olsanız ne yazardınız
- +1 yıl
@Nasipsizali kesin anlatmıştır
- +1 yıl
@Nasipsizali olduğu gibi direk anlat olayları etkilendiğini söyle gene kararına saygı duyarım de
- +1 yıl
Peki neden kaldırdı şöyle yazsam uygunmu sizce merhaba iyi akşamlar nasılsınız sorünce yazmak istedim size karşı çok bahcubum
- +1 yıl
@Nasipsizali o ne be öyle sizli bizli sen kaç yaşındasın
- +1 yıl
Nasıl yazmalıyım
- +1 yıl
29
- +1 yıl
Yazdım gördü bir şey yazmadı bende tekrar yazdım kendimi açıklamak adına tekrar engelledi bu ne saçma bı durum insan bir şey söyler kendime o kadar kızgınım ki kesin eski kız arkadasıma anlattı durumu eski kız arkadaşla o kadar iyi ayrıldık ki bir birimizi hiç kırmadık hatta tam olmasada namaza baslamama vesile oldu. bu durumdan bahsedi ise onu kırdıgım için çok üzgünüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyyy hayırrr siz kesinlikle haklısınız sürekli sizin hesabp ödemenizd nasıl izin veriyor sizi kullanıylr hem maddi açıdan hem de cinsel açıdsn kullanmak istiyor ya cebinde 10 lira da mı yok ama bulmuş sizi nasılsa o öder diye düşünügor bence bir an önce ayrılın siiz daha fazla sömürmeden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Evet hatalisin bir erkeğin gururlusu hanıma para harcatmaz veya bir sen ödersin birde ben ödeyelim demeli. Bunu demediği halde senden borç istemesi seni sıkıntıya sokması ateştir sen ilişkiyi gözden geçir gonder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. hayatından parazitleri cıkar bu kadar saf olursan ahmet mehmet hasan fark etmez bu devam eder daha en başından seni kısıtlamaya kalkmış bide bu arada senin gibi kadınlar nadirdir genelde hepsinin gözü açık cin gibi oluyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya üç aydır ilk defa gözüm açıldı sanırım
Senin sevgili seni para için kullandığı belli. Şöyle güzelim kızlar niye böyle dangozlara denk gelir bilmiyorum gerçekten. Ne diyim söyleyecek kelimem yok
00 YorumlaNe gibi bir hatan olabilir. Sen kendi parandan bile ciddi anlamda bu yaş aralığına göre fedakarlık etmişsin. Buna rağmen kısıtlıyor hatta seni istemediğin bir şeye kendince “ikna etmeye” çalışıyor. Sen onun sıkışık olmasını anlayabiliyorsan o da anlayabilmeli. Ama ciddi ilişki istiyorsan bilirsin ki fedakarlıklar karşılıklı olmalı. Hep veren taraf sen olursan bir yere gitmez ilişki…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Sen hiç sağlıklı bir birey değilsin bak çok ciddiyim böyle biriyle beraber olmak akıl karı değil yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha ya. benim eski sevgilide onu 4000 liralık yemeğe götürmedim diye benden ayrıldı. Arabanı son model al felan diyip duruyordu. ne hayatlar var ya bi senin gibisi bana denk gelmedi
09 Yorumla
Soran+1 yılGaliba gelince kullanıyorsunuz bunu anladım o yüzden kimse kimseden faydalanmasın sevenler üzülüyor
Cevap sahibi+1 yılyok kullanmıyorum düzgün biri gelse evlenirim zaten ama yok
Soran+1 yılVarda yanlış erkeklerde
Soran+1 yılGenelde aileden sevgi görmemiş kızlar deli divane oluyor aşık olunca tecrübeye dayalı
Cevap sahibi+1 yılyok be kızların tek aradığı şey para zenginlik. başka bi şeye kafaları çalışmıyor. bi yumurta kırmayı bilmezler
Soran+1 yılBen kız değilim o zaman hahahshhd
Cevap sahibi+1 yılkskskm
Soran+1 yılHep üzülen taraf ben oluyorum hayatıma aldığım insanları seçmeme rağmen tek aradığım gerçekten sadık olup sevecek bir kişi oluyor onuda zaten bu olaydan sonra kapattım
Cevap sahibi+1 yılvalla ben sadıktım aldatmayı bırak 3 yıl başka bi kızla bile mesajlaşmadım yinede sıkıldı gitti başkasına.
Sevmek sevilmek istemek hata değil. Kişilere güvenmek hata.. Kullanıyor seni. Kendine gel
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyormuş gibi davranıyor anlamıyorum ki ya
- +1 yıl
Manipülasyon oyunu neyi anlamadın
- +1 yıl
Seni değil parayı seviyor
- +1 yıl
Sigara seviyor
- +1 yıl
Ayrıca istediğini giy kızım
- +1 yıl
Erkeklere yüz verirsen üstüne böyle çıkar
- +1 yıl
Kullanır yapma
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. O seni bence baya saf bulmuş her yönüyle kullanma derdinde
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir ayrılık konuşması yapayım
- +1 yıl
Sakın yapma
- +1 yıl
Hemen bırak bir daha yazma engelle sosyal medya hesaplarından takip etme
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu çocuk seni kullanıyor kendine nasıl erkek diyebiliyor?
Kız arkadaşına hesap ödettirmek ve sigara aldırtmak ne demek?
Borç ver filan ilişkinin erkeği sen olmuşsun bırak şu acizi04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapayım
Cevap sahibi+1 yılYap tabi bir erkeği ne için seversin?
Kara kaşı kara gözü için mi?
Sana külfet biri bu ve seninle seks de yapmak istiyor.
Ulan sorumluluk diye bir şey yok.
Günlük yaşayan biri muhtemelen asla kendinden ödün verme bırak.
Soran+1 yılNasıl bir ayrılık konuşması yapayım onu bile bilmiyorum şu an kırmamak istiyorum kırılacağınıda sanmıyorum ama
Cevap sahibi+1 yılİçinden ne geçiyorsa söyle boş ver
Kırılsın erkeklerin kalbi kırılınca bir şeylerin farkına varıyor.
Kadınlar beni hep reddetti diye böyle güçlü bir erkek oldum. Ona iyilik edersin.
Eğer avel değilse bende ne eksik neden bırakıldım der sorgular kendine çeki düzen verir.
direkt konuşmak istemediğini söylesen kimse bu kadar uğraşmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkızım sen keriz misin? niye kendini kullandırıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılParası olmayan erkekle işin olmasın. Evlenmeden yatmak isteyenle de olmasın. Özetle o yolsuz karaktersizi terk et ve namusunu korumaya devam et.
10 YorumlaYa vur kıçına tekmeyi Allah aşkına.. seni kullanmaya çalışıyor belli ki niye izin veriyorsun..
00 Yorumla
+1 yılNeden acı çekiyorsun ki? Devam ederek acı çektiriyorsun kendine, sal boş ver sıkma canını bununla
00 YorumlaSenin sevgilin dolandırıcı haberin olsun. İki çıplak bir hamama yakışır ve uzak dur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılErkek adam sevgilisinden para alır mı sigara🚬 aldırır mı nerden buluyonuz bunları aq
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkullanıyor seni suistimal ediyor. kes direkt iletişimi ve aklını başına topla
00 Yorumla
+1 yılSeni kullandığı apaçık belli kendine saygın varsa ayrıl knk seni gerçekten seven birisini bul seni bu tarz duruma sokan birisinden hiç bir şey bekleme yol yakınken ayrıl gerçekten anlattığın gibi biriyse kurtulduğun için hayır duası oku
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen ondan daha erkeksin daha delikanlısın o ise erkeğin bacım olmuş. Ondan bir cacık olmaz
00 Yorumla
+1 yılYok hatali degilsin. Borc isterken bir sorsun önce durumun nasil. Bence bu is olmaz sen gecistirmeye devam et ve sonundada bitir. Evlenirseniz birgün o yatar sen calisirsin essek gibi olmaz öyle. Bence bitir
01 Yorumla- +1 yıl
O adam evlenmez ki🤦♀️
Ya kendi cinslerim çok saf
Kötü niyetle söylemiyorum
Ama ağlayacağım ya
Akıllı olun lütfen
3 aydır bi insan iş bulamazmı en kötü idarelik bi işe girersin ben şahsen utanırım. Sende fazla alıştırma yararına olacak bişay alsan tamm ama sigara almak ne , çok saçma sen birazcık düşün
00 YorumlaBence ayrılmalısın hesap ödemeyen erkekten bi halt olmaz emin ol bende yaşadım diye diyorum ayrıl gitsin kendine faydası olmayan sana mı olcak
00 Yorumla
+1 yılGiyimine karıştığı yere kadar okudum o bile yetti çok saçma çocuksu hareketler bunlar
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni suçlu konumuna sokuyor sürekli
- +1 yıl
Manipüle etmeye çalışıyo
+1 yılSeni kullanıyor sadece psikolojini bozmaktan başka bir şey yapmaz
00 Yorumla
+1 yılBöyle ilişki olmaz. Zararın neresinden dönersen kardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKulanıyor seni bas engeli hiç bir şey demeden geç
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyormuş gibi davranıyor
- +1 yıl
Böyle sev gibimi olur kulanıyorsun seni aç gözünü saçmalam
Bulduda bunuyor beleşçi pzewenk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBulmus bu kadar aptal bir kadın:) daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılEvet biraz a. ptalsin
00 Yorumla
+1 yılTayt ve crop giyme zaten
00 YorumlaAyrilmadigin için hatalisin
00 YorumlaHatalı bir yoldasın !!!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seni çok iyi anlıyorum biliyo musun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılHatalısın enayi gibi kendini kullsndırdığın için
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin kullanıyor seni.
00 YorumlaYani normal değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen mi hatalıyım
Hiçbir hatan yok ondan uzaklaşmalisib bence
00 Yorumla
+1 yılE sen parayla tutmuşsun bunu
00 Yorumla
+1 yılO hatalı
00 YorumlaHelal olsun sana hala durabiliyorsun onunla
00 YorumlaHeee var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
m +1 yılYokk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Adam seni kullanıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok sucsuzsun
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl erkeklik
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
O zaman yol vericen
- +1 yıl
Ben ne yapayım peki Daha önce biri önermişti bi kaç ay önce tanismamızı fakat ben istemimiştim. bi kaç görünce gerçekten hoşlandım ve sosyal medyadan yazdım daha önceden biri tarafından önerildiğini yani ismini bildiğimi ve gorünce hoslandigimi fakat kimin önerdiğini söylemedim. sınava hazırlandığını söyledi düşünmedigini söyledi bende ısrarcı oldum biraz sonra ertesi gün eski konuştugum kişi yeni yazdigim kişiyle beraber foto attı şans ya bende durumun yanlış alasildigini düşünerek yazdım durumun dün anlattığım gibi olduğunu bu kişiyle alakası olmadığını. o da eski kız arkadaşımın önerdiğini düşünerek yazdı. bende durum öyle olmadığını söyledim eskiden konuştuğum biri dedim. bu durumu bilmediğimi söyledim yani aynı yerde çalıştıklarını. sanitim yeni başlamış çok gereksiz bı konuşma olduğunu söyledi ve engelledi. Çok yanlış anlaşıldım ne yapmalıyım çok macubum. bir yandanda çok hoşlandim bugün engelli kadirdı ve tekrar engelledi.
- +1 yıl
şu an engeli kaldirdı neden
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBilmemm
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih