Sevgilim değişti son zamanlarda sana ısınamıyorum diyor sürekli biz ayrılsak nolur diyip duruyordu bende üzülürüm kötü olur dedim?

WhatsApp çevrimiçi son zamanlarda yazmasam yazmaz oldu soğudum diyo ama ayrılmak istemiyor da eskiden böyle değldi yazmazsam kızar ederdi ailem öğrendi diye aram bozuk biraz ama annemle tanıştı etti kendi aileside bilio en başından beri ailen bilsin sorun değil derdi ama değişti yazmasam yazmaz oldu soğudum diyo ama ayrılmak istemiyor da sürekli azarlayıp bir iki kere bela okudu bana telde ben de konu kapansın diye alttan alırdım hep senden geri çekildim ister istemez dedi üç kere aynı şehir dışına gidp geliyr gidince de beni arama mesaj atma ben sana atana kadar atarsan engelerim diyo iş için gidiyormuş ama gene WhatsApp çevrimiçi oluo kısaca ailem öğrendikten sonra biraz olaylar oldu sorular filan sordular kim nereli filan napcam bilmiyorum seviyorum da
Sevgilim değişti son zamanlarda sana ısınamıyorum diyor sürekli biz ayrılsak nolur diyip duruyordu bende üzülürüm kötü olur dedim?