Sevgilim seni sevmiyorum deyip ayrıldı fakat sonra işler değişti?

başlarda mükemmel derecesinde giden bir ilişkimiz vardı bir dediğim iki edilmiyordu ama birlikteliğimiz süresinde hep baskın sözü dinlenen taraf ben oldum böyle bahsettiğime bakmayın erkek arkadasım da gayet maçodur bana sözünü geçirir ama benim isteklerimi her zaman daima önde tutardı ilişkimiz boyunca yaptığı yanlış davranışlar yüzünden 2 kez ayrıldım ondan fakat sonra tekrar bir şekilde barıştık ilişkimiz yine rutin ilerlerken bana karşı çıkmaya dediklerimi yapmamaya alakasız kalmaya başladı en son bir sabah kavga ettik sevmiyorum artık duygularım bitti deyip bende ayrıldı resmen perişan oldum ama gurursuzluk yapmamak için arayıp sormadım sonucta artık seni sevmiyorum diyen birinin peşinden yalvaramazdım ilk bir hafta gayet güzel saltanatını sürdürdü sosyal hesaplardan birbirimi engellemedik hala takipteydik gezdi içti dolaştı eğlendi ama şu son bir haftadır sabah günaydın mesajları tüm gün yazmalar arayıp sormalar kıskanmalar falan oluyo beni takip ediyo eskisi gibi onu kızdırcak bişey yaptığımda tepkisini ortaya koyuyo içip içip beni aradı böyle tekrar bir yazılmalar falan :D bende tersledim kapattım gün içinde normal konusuyoryz bu hafta sizce ne yapmalıyım geri dönmek isticek mi amacı ne neden böyle yapıyo ısrarla hayatıma birini almamam konusunda beni tehdit edercesine uyarıyo falan ben çözemedim sevmediği bir insana neden bu kadar alaka duyuyo yardımcı olur musunuz teşekkürler :)
Sevgilim seni sevmiyorum deyip ayrıldı fakat sonra işler değişti?