Merhaba, yaklaşık bir buçuk yıl süren bir beraberliğim vardı ve ilişkinin ilk üç dört ayı bana deli gibi aşıktı ama ben ilgisizdim. Daha sonra ben de aşık oldum ama son bir kaç aydır bana eski gibi olamadığını söylüyordu ama aşabiliriz diye konuşmuştuk ve görünürde her şey iyi gidiyordu. Fakat son zamanlar beni sık sık aramasına rağmen daha az buluşmaya başladık ve ben ilgisizliğinden dolayı üzüldüğümü özlediğimi belirttim sıkça. Ardından saçma bir konuda benimle zıtlaştı ben de inatlaştım ki kendisi de kabul ediyor bu konuda haklı olduğumu. Fakat tartışma sonunda benden ayrılmak istediğini ve bana hiçbir zaman beklediğim ilgiyi veremeyeceğini mesaj attı ben görüşmek istedim geldi. Pişman oldum ben seni hala seviyorum deyip ağladı falan bu kez ben istemedim ayrıldık. Aynı gece aşkım diye mesaj attı cevap vermedim. Bir insan severken nasıl ayrılabilir anlayamadığımdan kafam çok karıştı ve 4 gün sonra aradım gayet normal konustu goruselım tekrar dedık. Gorusecegimiz gün görüşmek istemediğini beni eskisi gibi sevemediğini ve yalnız olmayı özlediğini söyledi beni üzmekten de yorulmuş ben hiç bir hata yapmamışım falan filan bu şekilde ayrıldık. Ama hala sevdiğini söylüyor unutmak istemediğini bir yandan da net bir şekilde bir ilişki istemediğini. Bu nedenle ben de ona hakettiğinden fazla değer verdiğimi ve şımarttığımı düşünüyorum. Onu çok seviyorum ama barışmak için bir şey yapmam ve de barışsak bile güvenemem ayrılırım. Fakat sizce neden bu şekilde davrandı yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardım edin deliricem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar