Arkadaşlar 1 haftadır çıkıyorduk hiçbir sorunumuz yoktu ama birdenbire böyle oldu ben onun gibi bir kızı üzemem dedi ayrıldık yardım edin lütfen ne yapıcam ben:((
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
kıcından bahane uydurmuş.
Ben olsam bırakmamk için bahane uydurdum
bence gittiği iyi olmuş
hiç kafana takma uzme kendini
sana değer veren birini bul rahatına bak113 Yorumla- +1 yıl
Çünkü salak salak saf saf alakasız cevaplar verip sorular soruyorum bugün okulda hocaya yaptığım gibi arkadaşın biri içmiş içmiş okula gelmiş diyodu😂😂😂 ayık halde kafa yaşıyorum resmen hiçbişey hatırlamıyorum felan 1 saat önce bile olan😂 ztn haftada 1 gün gidiyorum okula onda da kafalar jüpiter
En İyi Cevaplar
Kendini biliyormuş demek ki
235 Yorumla- +1 yıl
Sorunum da bu ztn bak herkesi mutlu edebiliyorum kendim dışında benim ztn psikolojik sorunlarım var annem 2 kere psikoloğa göndermeyi düşündü sonradan ilaç yazacaklarını bildikleri için uyutup bişey düşünmemeni sağlıyo dedi o yüzden istemedi daha çok yanımda olmaya çalışıyor onlar üzüldükçe de daha çok üzülüyorum
- +1 yıl
Elimden almaya çalışmak değilde teyzem çok korumacı bir tavrı var ve etki kuruyorlar üzerimde casus yazılımla sosyal hesap mesajlarımı kontrol ediyor ve ben artık gerçekten çok bunaldım eskiden bir sevgilim vardı 7 aydır felan çıkıyorduk zorla ayırdılar şimdi mutluyum gerçekten iyi değildi o çocuk ama artık çok ileri gittiğini düşünüyorum kuklayı ne yöne oynatırsan öyle hareket eder onun gibiyim aynı şu an hiç huzurum kalmadı
- +1 yıl
Evet gerçekten çok huzursuzum arkadaşlarımla dertleşemiyorum bile birşeylerimi anlatamıyorum hiç en kötüsü de annem felan bunları biliyor engel olmuyor aksine destek çıkıyor resmen bir bana güvendiğini naklediyor bide teyzemin yaptığını doğruluyor sonra bende böyle gizli saklı yaşamak zorunda kalıyorum herşeyimi buda huzursuz ediyor yanlışta olsa ben oturup annemle konuşur anlatırdım ama şu an onu bile yapamıyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
Bazen soz dinlemek iyidir insanlari sadece gosterdikleri yuzleri kadar taniyorsunuz kizlarin israrciligini bende anlamiyorum.
Bisey biliyor ki diyor11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cocuk diyecegini demis seni tasiyamamis demek ki ya da öyle olacagina inanmis ya da ben hedeflerim pesin de kosacagim bu kizi da yormuyum kendimi de yormuyum demis. Hayat olur oyle seyler
03 YorumlaTipik erkek bahanesi bu. Sahiplenmeyi ve baskıyı kaldıramama kaygısından kaçmıl olabilir
15 YorumlaSenin daha once onu taniyan bir sevgilin veya arkadasin oldumu
09 YorumlaSeni düşündüğü için ayrılmış sevmiyormuş belli ki ama yine de düşünüyormuş yine de seni ve seni kullanmak istememiş
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Deger vermis. Kiyamam. Dogru dsdiyse , sana karsi biseler var ise gelir
01 Yorumla
+1 yılduygularından emin değil
12 Yorumla- +1 yıl
peki o zaman bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılya dusunebiliyo musun abi. bir kizla cikiyosun ve ondan ayriliyosun ya aklim almiyor. bir kizi nsail red edebilir ki bir insan, kiz yaa
hayatimda kimse kizmadi bile banaa
deli bu millet bencE012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Morcivelt yok hayatmda kimse hiçte olmadı evet yokluk veya dsegil :(
Cevap sahibi+1 yıl@Morcivelt 25 yşındaym giç kız arkadşm olmadı tanışmadm kimseyle bile :(
Cevap sahibi+1 yıl@Morcivelt 25 yşandyım arkadaşlarm geziyor tozuyr ben tek başıma yürüyüm geziyorm hep
Umudm yok artk küstüm hayata
Cevap sahibi+1 yıl@Morcivelt ok sağol
Sana kendisi ile ilgili senin bilmek istemediğin şeyler için yalan soylemiştir ve bunu öğrenince ondan ayrılacağını düşünerek o senden ayrıldı.
15 YorumlaKlasik erkek ayrılması bla bla bla
01 Yorumla
+1 yılresmen klıse sacma ayrılmak içn bahane ne diyim ya
07 Yorumla- +1 yıl
az zor ir sürec olck ama allah tan fazla uzun surmemıss
- +1 yıl
oo kötü olmus bak bu kadar uzun sure tanıdıgını bilmiyordum
- +1 yıl
üzüldüm cidden :(
Cevabını ondan başkasından alamazsın canım
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka ya götü yememiş😂😂😂
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2 side yanlış sana bakmaya seni güzel hayat yaşatmayı
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşün memiş essek lik etmiş
Cevap sahibi+1 yılDert etme gençsin daha
Cevap sahibi+1 yılÇok üzülüyorsan git konuş ya
Cevap sahibi+1 yılSana bişey diyim bu hayatta senden daha değerli yoktur hayatta unutma bunu
+1 yılOnun gibi bir kız kim? :/
02 Yorumla- +1 yıl
Türkçe dersinize beden eğitimi hocası mı girdi. . :/
+1 yılÜzülme. . Bir hafta ne ki
017 Yorumla- +1 yıl
Herkesin sevgili olarak yapamayacağını anlamistir
- +1 yıl
Evet ya da çapkın biriyse seni üzmek istemem iştir
- +1 yıl
Ama gerçek şu ki aşık olan birinin gözü ondan başkasını görmez sevmemış demekki
- +1 yıl
Yani içini bilemeyiz tabi ama yasin çok küçük daha sonunuzu goremememistir
- +1 yıl
Oofof
- +1 yıl
Daha önüne kimler çıkar kimler
- +1 yıl
Demekki adam akıllı degilmiski Şu an uzuluyosun
- +1 yıl
Eğer çapkın lik yapmayı sana degistiyse zaten ondan bir halt olmaz öyle sevmesin
Bisey diyebilirmiyim
08 Yorumla
+1 yılHm tuhaf
01 Yorumla
+1 yılBahane üretmiş :\
01 Yorumla
+1 yılUnut
05 Yorumla- +1 yıl
1 haftadan bişi olmaz
- +1 yıl
3 seneden bişi olmaz :d
+1 yılGzel bahane
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim ilerde daha çok üzülmeni istemiyorum diyerek ayrıldı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler