Kız Arkadaşıma çok hata yaptım nasıl barışırım?

Başlarda platoniktim. Sonra sevgili olduk 3 hafta sonra ben ayrılmak istedim o zaman kız arkadaşım beni çok seviyordu ama benim geçmişte yaşadığım bir kaç ailevi meseleden dolayı ben istemedim. Ayrılığımızın üzerinden 2 hafta geçti ben barışmak istedim barıştık. Ama o sorunlar peşimi bırakmadı ve yine ayrıldık. Sonra tekrar konuşmaya başladık 2 ay boyunca süründürdü sonunda barıştık. Çok sevdim çok kıskandım yersiz tripler attım. Ben hep sarılır, öperdim her gün arardım hani 5 dk haber almasam nefesim kesilirdi. En sonunda sıkıldı seni seviyorum ama çok sıkıyorsun beni dedi ara verelim dedi kabul ettim. Sonra bu dönemde düzelmemi istedi. Sözler verdim yeminler ettim ama nafile düzelmedim. Böyle olunca o bana göstereceği ilgiyi arkadaşlarına gösterdi. En yakın kankam dert ortağı oldu sırdaşı oldu durum böyle olunca o erkek yani ona ilgi gösterip beni takmayınca çok canım yandı bir gün bu konu hakkında tartıştık ayrılmak istedi ikna ettim devam ettik. Bir gün arkadaşlar arasında bu konu açıldı o erkek arkadaşım sorun ne anlat bana dedi whatsap grubuna yazdım. Kız arkadaşım konuşmayı görmek istedi bende gösterdim. Kız arkadaşım konuşmaları görünce sen beni neden savunmadın dedi ne alaka dedim bir baktım ki kız arkadaşıma kuyruk sallıyor gibi bir şey demişler. Ben konuşmaya hiç bakmamıştım. Kız arkadaşımda haklıydı savunmam lazımdı sonra ben beni savunmayan bir erkekle birlikte olmam dedi 2 ay ayrı kaldık. Beni seviyordu ama dönmedi bana en sonunda affetti 1 ay normal konuştuk bana sana 2 hafta düzelme süresi dedi beni her yerden engelledi sonunda onsuzluğu tam anladım ve düzeldim. Ama sonra ben artık kimseyi istemiyorum dedi düzeldim dedim o kadar çok güvendim o kadar yemin ettin o kadar söz verdin hiç birini tutmadın istemiyorum artık dedi. Bende arkadaş kalalım dedim tamam dedi 2 hafta arkadaş kaldık sonunda unut artık beni dedi engel attı. Şimdi yine konuşuyoruz ama kesinlikle istemiyorum bizden olmaz artık diyor. Lütfen yardım edi
Kız Arkadaşıma çok hata yaptım nasıl barışırım?