Bir kıza hata yaptım nasıl affettirebilirim?

Arkadaşlar ben şimdi bir mağazaya gittim ve kızı beğendim neyse ertesi gun geldim cikis saatine yakin bir vakitte cikisa kadar bekledim ve dedim tanisalim felan diye oda olur felan dedi yani ama acelesi vardi cok konusmadik instagramim var dedi benim yoktu yok dedim neyse konustuk iste baska zaman gelirim dedim yine konusuruz felan 2 kere gittim art arda bulamadim sonra orda calisan bir bayan vardi dedim boyle boyle caisan var o gelcekmi felan bilmiyorum dedi herkes kendi shiftinden (calisma programi yani) sorumlu dedi tamam dedim sonra dedimki bak aptallik yaptim telefonumu birakayim o arasin beni dedim ulassin dedim sonra dedi yanlis olur bende tamam dedim ordan bir adam buyur kardesim ben yardimci oluyum dedi (bende salaklik ne diye işin icine katıyorsam!) yani dedim calisan var felan ne zaman geliyor haftasonu gel burda olur dedi sonra haftasonu bir gittim gitmez olaydim adim cikti numarasini istemişmişim kendimi aciklayamadim orda cunku cok baski altindaydim sok olmustum sansim vardi ama iste bir hata yaptim ve pismanim ondan sonra konusamadim yani dogru duzgun sonra ben ciktim magazadan kusura bakma felan dedi cevap vermedim sinirliydim iftira atmislardi yani ve pismanim geri donusu var mı sizce nasil konusmaliyim? lutfen yardimci olun kotu durumdayim ve şuda var cok aradim didik didik ettim instagramdan buldum arkadastan istek attim mesaj attim dedim konusmamiz lazim ben su cocuk konusmamiz sart dedim oda dedi zorlami ya sikayet etcem ya bu ne dedi istemiyorum dedi sinirlenmis hakli yani ben de biraz emri baki konustum gibi ya yardimci olun nasil duzeltecegim bu durumu lutfen ya 🙏🙏
Bir kıza hata yaptım nasıl affettirebilirim?