Güncellemeler
+1 yıl
tekrardan yüzyüze konuşabilmek için hastane bahanesi uydurdumsaat 11:30 darandevum var ve gelecek fakat ben ne yapacağımı biilmiyorum
dün kız arkadaşım 3 erkek arkadaşım ve kız arkadaşımın arkadaşı bir mekana gittik mekanda takıldık fakat ben acayip bir şekilde yoruldum kız arkadaşımın kafası güzel olduğundan ben birkaç kere ona yorgun olduğumu ve uyumak istediğimi söyledim hayır falan değince uzatmadım dışarı çıktı bir ara ve ben tekrar konuyu açacakken içeri geri döndü bende kız arkadaşımın arkadaşına söyledim ben arabada 15 dk kadar uyuyacam ve gelicem çünkü tek alkolsüz ben varım sonra arabaya gittim ve 10 dk sonra kız onu yalnız bıraktığımı düşünmüş ve hala öyle düşünüyor bir yardım lütfen
Yaptiginin yanlis oldugunu ve buna benzer konularda daha dikkatli olacagini soyleyerek basla ama onun da seni dinlemeyerek, greksinimlerine onem vermeyerek seni zor durumda biraktigini vurgula. Nihayetinde soylemissin o anlamak istememis yani sucun yok demiyorum ama tek suclu sen degilsin dostum :)
Bu tip konusmalarda "iyi" olani soyleyerek baslamak ve olmasi gerekeni soyleyerek bitirmekte fayda var, akilda kalici olur herkes ne yapmasi gerektigini anlar
Cevap
5Cevap
Anlayışsız biri çok üstüne gitme, yazarsa konuş yazmazsa boş ver. Bir kere yaparsan her defasında aynı şeyi yaşarsın
Bir çiçek al özür dile
Kimseye affettirme.
Çiçek alın
Naif olabilirsin
Özür dile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?