AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Herkez birbirini aldatmış bakıyorum herkes çok bilgili 😂😂
kadınlar acılar ile yüz yüze gelince herkesten daha sert olur ve erkeklerden daha iyi baş eder
erkek bas edemez kadınlar aci çekiyor ama daha cabuk atlatiyor erkekler kene gibi sonradan bulaşıyor
Erkekler gamsız olduğu için daha fazla hızlı bir şekilde faaliyete geçerler
Şairlerin , sarapcilarin , intihar edenlerin hepsinin erkek olması sorunun cevabını veriyor
Önce kadın acı çekiyor erkek oh ve diyor. Sonra zamanla erkek acı çekiyor kadın uçuyor.
Bilo teyze
Kimmmiş o kardeşim?
Bilo teyze burda senin yorumunu okusun diye seslendiydim okudu sanırım Sağol kardeşim
Öyle de; Bir erkek bir kadın eksilemiş. İki hatun gibi hatun da artılamış. Seviyorum sizi tatlılarım benim.
Ilk başta erkek atlatıyor kolay.
Kadın günlerce aylarca ağlıyor.
Erkekte hala bir durum yok.
Onun acısı aylar yıllar geçince başlıyor, kadın o zaman ayağa kalkıyor.
Hangisi daha az seviyorsa o iyi bas eder. Cinsiyeti yok bunun..
bence erkekler kadinlar vicdanli olur erkekler biraz vicdansiz cabuk unutur
Kadının daha duygusal olmasından dolayı kadın daha zor atlatıyor..
Kesinlikle kadınlar daha iyi baş eder. Biz bir terkedilelim darma dağın oluyoruz. Ama kızlar en fazla 1 hafta yas tutuyor sonra bakıyor keyfine bağzı takıntılı kızlar hariç.
Kadın daha iyi baş eder.. Sanılanın aksine erkek daha dayanıksızdır.
erkek eğer gerçekten sevmişse kadından daha zor atlatır.
Ayrılığın ilk zamanlarında erkek, ama erkeğin gazı alındıktan sonraki süreçlerde ise kadın baş eder.
2 gün alışverişe çıksın bak bakalım acı kalıyor mu :)
erkeklerin umrunda bile degil normal yasantilarina devam ederler olan yine kizlara oluyo
Erkekler. Çunku başkasını buluyorlar direk. ya da el altında tuttukları birine koşuyorlar.
ikisinde seviyosa ölür. kadın erkek fark etmez. ikisi de depresyona gömülür.
kadın çiviyi çiviyle sökebilir ama erkek her istediği an o fırsat elinde olmaz
Kadınlarda başarılı bu konuda ama erkekler kadar değil
ben aci cekmiyorum ya zaten cekiceksem ayrilmaya neden yanasiyim
erkek kız bilmem de bende ayrıldıktan sonra iki saat ancak kafam kalbimde durur silinir daha geri dönüşü de olmaz.
Erkekler daha kolay baş eder. Çünkü kadınlardan daha sosyalizdir. 1 hafta sonra hemen birisini bulabiliriz :)))
kadın daha iyi baş eder. yani en azından ben, duygularımı bastırıp mantığımla hareket ediyorum
Kadının takipçisi çok. Erkek kısa vadede daha iyidir. Gecelere akar. Gezer ama uzun vadede daha çok üzülür. Acısı daha uzun sürer.
daha çok seven daha çok yıpranır zorlanır sevgisi az olan ayrılığa kolay alışır zorlanmaz
Erkekler bence daha cok üzülüyor kadinlar sadece ilk dönem biraz aglasiyorlar. 😕
Erkek kendinin daha iyi baş ettiğini sanıyor ama kadın daha güçlü 💪 daha çabuk adapte olur ve hayatına devam eder
Erkekler daha çabuk üstesinden geliyor.. kadınların zamana ihtiyacı oluyor...
adam olun adam gibi birin secin ondan sonra gidenin de karakterin seveyim
Kadın ayrılıktan sonraki bir hafta vanı yanar ama aşılır, erkeğe sonradan dank eder sürünür😂
Ilk basta kadın çok acı çekiyor ama sonra unutuyor. Tam unutunca erkek acı çekmeye baslıyor
Sevene agir gelir ayrilik, bunun cinsiyetle bir ilgisi yok.
Ayrılık yaşarsam altından kalkamayacağıma eminim...
Çocuk yoksa sorun olmaz ama varsa iki taraf için zor
kadın ilk bir kaç ay ağlar sonra hayatına devam eder ama erkek bir kaç ay eglenir sonra...
ne fark eder ya ikisindede kalp yok mu aynı ne kadar sevdiğine bağlı
kadın ilk 3 gün ağlar kendine gelir erkek 3gün sonra başlar bitiremez bence 😂
Ben ayrıldım yerleşilmek başıma gelmediği için bilemiyorum
Kendimden biliyorum bir gün geçince konu kapanmıştır 😀
En cok seven en cok yaralanır. kadin erkek fark etmez
Bence bunun kadını erkeği yok kim daha az sevmişse vs daha çabuk atlatır yapıyla karakterle alakalı bence
%1000 kadınlar, balık hafızalı direk unutuyor, önüne bakıyor, mantıklı kararları çok çabuk verebiliyor, inanışın ötesine kadınların çok duygusal varlıklar olduğuna inanmıyorum.
Eşimle ayrıldık. Ikimiz de üzülmedik. Ama hala arkadaşça görüşüyoruz. Fazlası olamaz zaten bazı şeyler bitince geri gelmez
gördüğüm bir çok örnekte kadınlar daha iyi başa çıkıyor.
kadınlarda duygu muygu yoktur, o nedenle hemen atlatırlar. zaten ellerini sallasalar yenisini bulurlar.
Kadın erkek ağlar kendini kötü yola gider severse tabi bunlar olur
Kadın daha iyi baseder. Saçını kestirir alışveriş yapar vs bı şekilde atlatır.
Alemlere ilk akan erkek olur ilk 1 aya kadar hiçbir şey umursamaz, o ilk 1 ay kadın için ölümdür. Sonra işler değişir her şey terse döner erkek pişman olur. Şey gibi gün gelir devran döner tavuk domalır horoz s...
Kadınlar daha iyi baş ediyor bence. Ayrılıktan sonra kadın 1 ayda kendine gelir erkek 1 ay sonra acı çekmeye daha yeni başlamış olur.
Kadın zorlanır erkek unutur gibi görünür ama kadın eninde sonunda unutur erkek ise geri dönmek isteyebilir.
Kadınlar çünkü biz ayrıldıktan sonra daha çok salça oluyoruz
allah ayırmasın canım ya kımseye ayrılık acısı vermesın
erkek daha iyi baş eder hemen yeni sevgili arayışına çıkar
Ayrılmak isteyen kimse o yansın derdine... Der SUSARIM!!!
Erkek dagılır kadın mafolur ama. kadın belli eder erkek içinde yaşar ve ölür olay bundan ibaret.
Bu insanın karakteriyle ilgili bence sonuçlar doğru olamaz
erkek çünkü duygularının o kadar da kontrolü altında değiller
Kadınlar içine kapanır ama erkekler gerçekten sevse bile ortama gidip kafa dağıtmak ister
Kalbin cinsiyeti yoktur. Aşk yürekte yaşanır. Kalbin acısı vardır. Acı da ne kadını tanır ne de erkeği... Kor olur yanar yürekte...