Sizce uzun ve güzel giden bir beraberliğin bir şekilde bitmesinden sonra ilerleyen zamanlarda erkekler mi daha çok acı çeker yoksa kadınlar mı?
Erkekler çeker
Kadınlar çeker
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce uzun ve güzel giden bir beraberliğin bir şekilde bitmesinden sonra ilerleyen zamanlarda erkekler mi daha çok acı çeker yoksa kadınlar mı?
Merhaba,
Kadınlar çekebilir yani aslında bakarsak bunu cinsiyete göre ayırmak benim için biraz zor. çünkü bazen erkek daha çok sever bazen kadınlar daha çok sever. yani gerçekten seven insan ayrıldığı zaman daha çok acı çekebilir çünkü sevdiği kişiyi unutması biraz zaman alır o kişinin bu yüzden de genel olarak. aslında karaktere veya neden ayrıldıklarına göre değişiyor diyebilirim ben daha çok. yani kadınlar daha fazla üzülüyor bence. umarım kimse üzülmez ve herkes sevdiği ile birlikte olabilir.
Merhabalar,
Bunun net bir cevabı yoktur yaşanılanları bilmek gerekir ama şöyle bir cevap verebiliriz kim en çok sevdiyse o daha çok acı çekecektir seven kişi saf ve temiz bir şekilde yaklaştığı için ayrıldığında o kadar çok üzülecektir
5 yıldır beraberdik evlilik teklifi için yüzüğüme kadar aldı çeyizler yaptım önümüzdeki sene yaz ayında evlenecektik ama bir gün geldi ve bana dedi ki "geçinebileceğimizi düşünmüyorum ayrılalım" . Nasıl yani dedim yaa seni kira ödemekten kurtardım benim evimde girip oturucaz sen sadece fatura ve mutfak masrafını yapıcaksın tüm harcamalarımız bitince cebine keyfe keder harcamak için 12 bin TL gibi bir para kalıyor nasıl geçinemiyoruz dedim. Bu 12 yetmez bir işe gir çalış daha fazla para kalsın dedi. Ben zaten bu devirde bir kız olarak kolay kolay kimsenin sunmayacağı bir teklif sundum onu kira ödemekten kurtardım o ise bana hala çalış daha fazlası kalsın dedi yarın öbür gün onu iş yerinden kovarlarsa o zaman ne olucakmış? Daha evlenmeden işten kovulup ne yapacağının derdine mi düştün dedim bu kadar detay düşünürsen hiçbirsey yapamazsın dedim kendini bu kadar sağlama alma dedim senin derdin sevgi aşk değil maddiyat dedim ve bitti gitti
Olabilir bardağın boş tarafından bakmayınız her zaman bir dolu taraf vardır kişiyle sadece geçen bir 5 yıl oldu bu 5 yılda büyük ihtimal üniversite hayatınızdı siz sadece bir üniversite hayatınızı vermiş oldunuz bu günkü konuşmalarınız şimdi ki olanaklar için geçerlidir 12 bin tl cebinde şu an kalabiliyor ilerleyen yıllar da o bile kalmayabilir o yüzden zevke kedere düşmek yerine çalışıp daha fazlasını elde etmek vardır siz burada o kişiye gönlünüzden geçtiği için bunları yaptığınızdan emin olun yoksa evliliğinizin ilerleyen dönemlerinde sürekli yüzüne çarpabilirsiniz o yüzden kişiye bir şeyler verirken koşulsuz verin o da size aynı şekilde bir şeyler verirken koşulsuz vermelidir yoksa ileride büyük fırtınalar kopabilir ben yaptım sen yaptım muhabbetti olacaktır sürekli kendi içinizde bunlara gerek yoktur ilişki ciddi bir yola girmeden inceldiği yerden kopması iyidir
Cevap
3Cevap
Ne bilelim
Ayrılan herkesin yanında mıyız
Acılarını ölçecek aletimiz mi var
cinsiyetle alakalı olmadığını düşünüyorum ben acı çeken erkekte kadın da gördüm çok seven taraf çok acı çeker ayrılıklarda..
Peki çok seven tarafta ilişkiyi bitirebilir mi bitsin diyebilir mi
. bu devirde 2 kişinin de çalışması lazım.
Eğer kira ödenmiyorsa ve borçsuz evleniliyorsa o zaman iki kişinin çalışmasına hiçte gerek yok ayrıca bu kız bu devirde masrafların en büyüğü olan kirayı erkeğin omzundan aldıysa bir erkek bu kızın karşına geçip rahat rahat git çalış daha fazla para kalsın diyemez diyen de erkek değildir ayrıca bu sevgi aşk ilişkisi değil tamamen maddiyat ilişkisidir
Herkesin acısı sevgisi kadar.
Kisiye göre ve ilişkiye gore degisie
Erkekler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?