Bir gün bir çılgınlık edip ona ilk adımı atabilir misin? Yoksa ay ben utanırım diyerek geride mi durursun?
Dipnot : seviyorsan git al bence ❤
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Bana göre "ilk adım" diye bir şey yoktur. Bekleyip kaybetme ihtimalini göze almak bana göre değil. Ben gidip hoşlandığımı söyleyebilecek cesarete sahibim ve karşımda da cesur birini görmek isterim. Dolayısıyla, her şey doğal seyrinde gerçekleşir ve "ilk adım" olmadan zaten bir ilişkiye başlamış oluruz.
*Gecen bol olsun.*
Ikisini de yapabilirim sagim solum belli olmaz
Bir şeyler hissediyorsan beklemek saçmadır. Bir dakika sonrasının dahi ne olacağını bilemediğin bir hayatta beklemek ise ahmaklıktır.
beklemeyi sevmem hoşuma gittiyse ilk adımı atarım ikiyide atarım üçüde atarım :D
Cevap
97Cevap
Kuzu utanırım yaaaa :-) ilk adım erkeğe yakışır, erkek atmalı :-)
Yaaa abla ne utanacaksin 😄 Ask cesaret işidir 😍 Hem sana da cok yakışır
Kuzu edemem yaaaa yani o elimde dğl :-) ya o sevmiyorsa derim otururum oturduğum yerde yani :-)
Belki o da cekiniyordur 😄 Ya da senin istemediğini dusunuyordur
Tamam ben bir evlenme teklif edeyim dur :D
Gülay’ın şarkısı geldi aklıma ne hikmetse ‘’bir gün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem’’ diye başlıyordu o şarkıda da, yeni yeni gitar çalmaya başladığım zamanladı bu şarkıyı tıngırdatıyordum teşekkür ederim. Paylaştığın konu hakkında da evet bir çılgınlık yapardım.
ilk adimi ben attim ben yazdim ilk konusmadada evlenme teklifi ettim 😂
Hahajhaha vallahi mi kız 😂 Kabul etti mi peki
etti 😂 nerdeyse 2 sene olacak hala benimle dalga gecer beni istemeye ne zaman geliyosun diye
Aynen cicegini cukulatini alıp iste bence 😂
o da bana tuzlu kahve yapsin dimi yok öyle yagma o tuzlu biberli limonlu kahveyi o icecek 😂
Platoniksem, ki sorudaki durumda öyle oluyor galiba, önce bi' umutsuz moda girer, çirkinim, minyonum ay şöyleyim böyleyim der depresyonlara girer girer çıkarım. Sonra bir anda öyle bir eser ki bana, durup dururken gider pat diye teklif edebilirim. Kendime güvenmiyorum bu yüzden :)
İstersem ilk adımı atarım ama atmıyorum. Çünkü karşımdaki kişi hoşlanıyorsa atar. Adım atamayacak kadar özgüvensizse hiç atmasın zaten.
hic birilerinin ayagina gitmisligim yok haksız oldugum yerde ozur dilemesini gonul almasini iyi bilirim ama hakliysam kesinlikle icim icini de yese bir adım atmam
Dikkat çekici şekilde giyinir davranırım. Benimle ilgilenen bir kadın görürsem ve begendiysem konuşurum.
İlk adımı kimin attığı ya da kimin atmadığı mühim değil. Eğer karşı tarafın duygularından eminsem o ilk adımı bende atabilirim.
Zaten ilk adim hep erkegin degilmi sarilmayi bile bazen ilk senden bekliyo amatehlikeliler ya mesaj atip ortadan kayboluyolar
ilk adımı hatırlamıyorum ama birini sevince nolursa olsun hep çabalıyorum bitmemesi için adımlar atıyorum
Salak gibi oturup onun da benden hoşlanmasını beklerim. İlk adımı atan kadınlar hayranım size
Dürüstlük :)
seviyorm diyorsan yapış kopar al sevdiğini söylememek başkasına sen al buyur demektir buda güzel kardeşim lik olur sizce?
Çılgınlık değildir bana göre ilk adımı benim atmam çoğu kez attım ve pişman olmadım.
şu an nedense kıza bir türlü açılamamış vaziyetteyim. ama gözü var bende eminim. bakalım nolacak.
Karşıdan beklerim. Makbul olanı da budur. Güvenimi artırır.
Karşıdan beklemem, gerekiyorsa ilk adımı ben de atarım.
yerine göre değişir bazen ben de adım atarım bazen de karşıdan beklerim
Seviyorsam ilk adimi ben atarım hic farketmez yaptım da
İlk adımı da atarım son sözü de söylerim. İçimde tutacak kadar çok zamanım yok.
İlk adımı atamıyorum. Hiçbir şekilde mümkün değil bu
Ay kesin adımı karsımdakinden beklerim ben ama keşke bende adım atabilsem
hisler yönlendirir kızda erkekte olabilir ama erkeğe daha çok yakışır ilk adım
Genelde karşı taraf adım atar. Mesaj beklerim ben atmam falan. Bu utandığım için değil tabi. Ama bazen sokakta birinden cidden hoşlanmışsam yanına gidip numara verebiliyorum😂
Güzel bir soru. Hislerim değil mantığımla hareket ederim. Yaşayacağımız ilişki mantıklıysa bu tek taraflı kalmamalı. Buna bir son veririm.
İlginç bir strateji...
Beklemem için sebep yok belkide benim için hayırlı olacak olan bir kısmet gada hayırsız olan yaşamadan bilemem ama beklemem de konuşurum efendice haddimi aşmadan
genelde karsidan bekleriz ( beklerim ) çünkü erkekleri ne yazık simartmaya gelmiyor
İlk adımı o attı ama daha sonra benimde attığm zamanlar oldu 😂
hep biz mi ilk adımı atıcaz? karşı taraf dan bekliyoruz artık gösterin kendinizi.
İlk adım değilde karşıda bir ışık görmesem asla adım atmm
cinsiyetçiyim galiba, erkeklere yakıştırıyorum ilk adımı
Ne adım atarım ne beklerim. En zor olan olması gerekendir. Kendiliğinden oluşması için beklerim.
Karşıdan beklerim ama deli divane aşık olmuşsam tanışmışlığımız da varsa elimde olmadan belli ederim :D
ilk adımı elbette atarımmm ondan ufak bir sinyal almam yeter bazen doğallık ilede yaparım hesap kitap ile olmaz..
Şu üç günlük dünyada, beş günlük ego kibir yapmaya ne gerek var. Seviyorsam söylerim. En fazla hayır der. Ölüm yok ya.
Aga ben piçim biraz hiç çekinmem konuşurum adrianaya lima ya bile teklif ederim kabul edip etmemeleri umrumda değil
Alay ederdi kesin...
İlk adımı bir kere attım bir dahada atmam gerek yok. Ayrılırken göz önünde olan ilk şey bu. İlk adımı sen atmıştın unuttun mu?
Ilk adimi atmaktan cekinmem ne hissetmissem bilmesini isterim , bunu gizlemek haksizlik olur cesareti kirar:)
ilk adımı atabilseydim milyonlarca kızla cıkmıstım simdiye kadar : )
karşındakinden o enerjiyi alıyorsan bişeyler hissetiriyorsa sana ilk ve son düşünülmez.. atılmazsa o adım yazık olur
O çılgınlığı bir defa ettim işe yaramadı daha da çılgınlık kaldırmaz bu bünye. Sevene kapım açık. Sevmeyen için de ağlamam
İlk adımı atmak isterim bazen ama bu beni basit kılar gibi geliyor bide adama her zaman koz verir sen beni istedin diye
İlk adımı erkekten beklerim doğru olan da bu bence. Ama ben hoşlanmışsam benden hoşlanması için gerektiği gibi davranırım 😊
karşıdan beklerim tabi. bayanim soncta yakışmaz bana ;-)
İlk adımı karşı taraf atsın yoksa ben bu gidişle evde kalacağım 😂
Çılgınlık Edip kendimde atarım ilk adımı nolcak
Helal olsun valla 😄
Ben attim ilk adimi hic iyi olmadi hicbir kiza tavsiye etmem.
Gözler kalbin aynasıdır...
O aynaya baktığımda ne gördüğüme bağlı 🙄
Karşı taraftan beklerim. Bazen insan onun bakışlarından dolayı benden hoşlanıyor diyorum.
eğer karşıdan yeşil ışık alıyorsam atarım bir adım.
İlk adımı ben atarım, eğer istersem. Bana göre kızı erkeği yok bu durumun :)
Her türlü dalarım konuya cebimde ella taşıyorum itiraz yok
İlk adımı erkek atar 📿 , kadın narindir abi , ayağına gidilmeyi hakeder 💭
O ana, ortama, karşıdaki kişinin karakterine vb.. şeylere bağlı; ki öyle herkese kolay ısınan biri değilimdir
Duruma bağlı ama temelinden gerçekten eminsem uçabilirim de
Adim da atarim attigim adima karşilikta beklerim egerki karsilik yoksa adim atilmasini beklerim.
Ben atarım, karşı tarafı beklersem ömür biter. ) Gerçi ona da bağlı
İlk adımı karşıdan beklerim ama sonrasında ben de adım atmaktan çekinmem.
Atmam için çok büyük bir his olması gerek. Yoksa hayır
Her zaman erkeğin atmasından yanayım. Olması gereken yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar