Yaptıklarımdan dolayı o kadar pişmanım ki..Bu suçluluk duygusundan nasıl kurtulabilrim?

Arkadaşlar ben aslında kendi halimde uysal bir kızım. Etrafımdaki insanlar beni ilk gördüklerinden itibaren severler.

Ama içten içe ben iyi biri olmadığımı düşünmeye başladım.

Benim bir sevgilim vardı. Aileme yalan söyleyeyip evine gitmiştim.B unu nasıl yaptım bilmiyorum. Onunla cinsel anlamda çok çok ileri gitmedik ama ileri gittik işte. Ben anneme asla yalan söylemeyen bir kızım. Annem bana aşırı güvenir. Derslerimde de başarılıyım. Ben çok umutlu benim asla yanlış yapmayacağına inanır. İşte ben onun bana olan bu güveni karşısında eziliyorum. O kadar suçlu hissediyorum ki kendimi yaptıklarımdan dolayı. Şimdi onunla ayrıyız. Hiç konuşmuyoruz. Allah var o bu yaşadıklarımızı kimseye söyleyecek bir insan değil. Ama ben içten içe kendimi aileme karşı özellikle de anneme karşı çok suçlu hissediyorum aylardır. Bana ne deseniz haklısınız. Berbat bi insanım ben!
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınız için teşekkür ederim,beni kötü birşey yapmadığıma inandırdğınız için:) şimdi daha iyiyim bir daha böyle birşey yapmayacağım
Yaptıklarımdan dolayı o kadar pişmanım ki..Bu suçluluk duygusundan nasıl kurtulabilrim?