Hoşlanıp hiçbir şey yapmayan erkek?

Çalıştığım cadde de tatlıcı dükkanı sahibi bir çocuk var. Bende oraya tatlı yemeye gidiyorum sürekli. Beni gördüğünde heycanlanıp tanımaya çalışıyordu masama gelip sohbet ediyoduk. Kulağından rahatsızlandı bir iki hafta dükkana gitmediğini öğrendim oradaki çalışanlardan geçmiş olsun demek için numarasını istedim. Bizde yok babasından isterim dedi. Bende utandım babasından istemeyin diye zaten denk geliriz diye. Denk geldik numarasını istediğimi bildiği halde geri dönüş yapmadı numaramı almadı bile teşekkür etti sadece. Ben de oraya girmedim bir süre karşılaşmaya basladık yolda sürekli ben görmemezlikten geliyorum. Benim yanıma geliyor konuşuyor. Yanımda iş yerimde erkek bir arkadasım görse hesap soruyor bu kim telefonla konuştuğumda trip atıyor. Gece yolda karşılaştık hesap soruyor bu saate ne işin var bilmem ne. Sonra bir gün yine sohbet ediyorduk. Sosyal medya kullanmadığını bir kızla sevgili olunca takıntılı olduğunu bu yüzden ilişki yaşamak istemediğini söyledi. Sonra seni sahiplenmeye çalışyorum çok tuhaf bir ilişkimiz var ben anlam veremiyorum. Hoşlanıyor kıskanıyor ama hiçbir şey yapmıyor. Gerçekten napmam gerekiyor bilemedim ben ona ondan hoşlandığımıda söyleyemiyorum o zaten söylemiyor ne olacak bu iş
Hoşlanıp hiçbir şey yapmayan erkek?