Sınıfta göz göze geldik ben başımı eğip kağıdıma baktım sonra başımı kaldırdım hâlâ bakıyordu hemde gözlerimin içine içine sizce neden? (Mesafe çoktu)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Abla her gün buraya aynı soruyu sormaktansa git çocuğa sor daha iyi hem cevabını öğrenirsin seni istiyorsa gider onun olursun işte burada enerjini tüketme 😂
Avcı avını gözden kaçırmaz 😅
Ayni gün arkadaşımlaydım o da siniftakilerleydi birlikte sınıfa geçecekken elimdeki yemeği gösterip ister misiniz dedim ona bakarak sadece baktı cevap vermedi gözlerime 5-6 saniye baktı öyle sonra arkadasi cevap verdi en son ben bakışımı kaçırdım niye böyle baktı sence soruma cevap vermedi gözünü gözüme dikti
Ders notu alcaktır
Belki de sana öyle geldi
Hayır sence neden öyle yaptı ki
Sana aşık
Aşk belirtisi mi bu?
Ya saf mısın kızım
Cidden mi? Yani hoşlanıyor mu?
Evlenecek
Dalga mı geçiyorsun ya düzgün cevap versene zaten kafam karışık
Hamil3 olabilirisn
Yazıklar olsun..
Napim korunmasını bilseydiniz
Umarım anan geberir
Hahshsjs kal tak
Yollı seni
* arama
Amnı mı verwcek yer arama
Yiyorsa gizliden cik yedireyim sana o lafı gizliden küfür edince bilgilerine erişemeyeceğimi düşündün dimi?
Çık hadi sen yazıcamözelden
Teyzemin arkadasi moderatörlerden bittin sen dava edicem seni
Hajshske teyzene çakimhahskdld
Gizliden ciksana bu arada senin erkek olduğunu düşünmüyorum
Hshsjskek senin anneni ve seni üst üste koyup bi sana bi annene girmek vardı şimdi
Çok azdırdın kal tak
Tamam gizliden cik konuşalım
Çık hadi bekliyoeum
Amin ın sulu mu
Çık yazım gözükmüyor hesabin
Defol çıkacaksan çık ben yazarım
Annen jartiyer giymiş offf sende fileli çorap
Seviyor
Aynı gün arkadaşımlaydım o da siniftakilerleydi birlikte sınıfa geçecekken elimdeki yemeği gösterip ister misiniz dedim ona bakarak sadece baktı cevap vermedi gözlerime 5-6 saniye baktı öyle sonra arkadasi cevap verdi en son ben bakışımı kaçırdım niye böyle baktı sence? Soruma cevap vermeyip gözlerini gözlerime kilitledi
Seviyor işte
Sonra da arkadaşıma seslenip onunla konuştu gıcık oldum ya
Seni catur cutur becermek icjn
Ayni gün arkadaşımlaydım o da siniftakilerleydi birlikte sınıfa geçecekken elimdeki yemeği gösterip ister misiniz dedim ona bakarak sadece baktı cevap vermedi gözlerime 5-6 saniye baktı öyle sonra arkadasi cevap verdi en son ben bakışımı kaçırdım niye böyle baktı sence soruma cevap vermedi gözünü gözüme dikti
Cevabini verdim
Çok mu istiyor yani beni
Evet git agzina al
aşık olmuş
Aynı gün arkadaşımlaydım o da siniftakilerleydi birlikte sınıfa geçecekken elimdeki yemeği gösterip ister misiniz dedim ona bakarak sadece baktı cevap vermedi gözlerime 5-6 saniye baktı öyle sonra arkadasi cevap verdi en son ben bakışımı kaçırdım niye böyle baktı sence? Soruma cevap vermeyip gözlerini gözlerime kilitledi
utanmış ablası fkfkf
Sonra da arkadaşıma seslenip onunla konuştu gıcık oldum ya
yavrum daha toy çocuk belli yavaş yavaş alıştıra alıştıra git üstüne ürkmesin ceylan
Ama sence net hoşlanıyor mu yani?
gözlerini öyle devirip bakıyorsa evetttt
Yatmak istiyor senle
Ayni gün arkadaşımlaydım o da siniftakilerleydi birlikte sınıfa geçecekken elimdeki yemeği gösterip ister misiniz dedim ona bakarak sadece baktı cevap vermedi gözlerime 5-6 saniye baktı öyle sonra arkadasi cevap verdi en son ben bakışımı kaçırdım.. sonra da arkadaşıma seslenip onunla konuştu neden yapıyor sence? Soruma cevap vermeyip gözlerini gözlerime kilitledi
Ya uzatma işte sende mk
Seni s. ikmekk istiyor...
Başka bir açıklaması olamaz uzun bakıyorsa hayal ediyordur
Ayni gün arkadaşımlaydım o da siniftakilerleydi birlikte sınıfa geçecekken elimdeki yemeği gösterip ister misiniz dedim ona bakarak sadece baktı cevap vermedi gözlerime 5-6 saniye baktı öyle sonra arkadasi cevap verdi en son ben bakışımı kaçırdım.. sonra da arkadaşıma seslenip onunla konuştu neden yapıyor sence? Soruma cevap vermeyip gözlerini gözlerime kilitledi
Aşık sana aşık erkek s. ikmek ister
Sen sevdiğine dokunmak istemez misin
Evet de ama bakışları çok tuhaf sanki bi şeyler anlatıyor.. üstelik önceki gün arkadaşıma flörtten bahsettim yüksek sesle duydu büyük ihtimal bakışları böyle derin ve ciddi oldu çekmiyor da gözlerini
Sapık işte
Sapık değil.. neyse
Senden hoşlanıyor demek ki
Sen de ondan dimi
Aşığım aşık
hoşlanıyordur?
asosyal olabilir?
Değil asla hatta ardından arkadaşıma seslenip onunla konuştu
uzak dur o zaman, psikolojik sorunları olabilir.
Asla çok kibar ve tatlış aksine.. neden böyle olduğunu bilmiyorum
o zaman aşık sana. başka seçenek kalmadı bende :D
Sen ciddi misin
Evet sen
Senden hoşlanmış olabilir mi
O ne be ergencd
Evet de sence nedeni ne
Bilmem senim hisler ne
Biilmyorum..
Kaçıncı sımıfsın
Üni1
Yaş kaç
19
Gizliden cıkıyımı konusurux istersen
Seni galiba...
Nasıl yani?
Swvscek
Aynı gün arkadaşımlaydım o da siniftakilerleydi birlikte sınıfa geçecekken elimdeki yemeği gösterip ister misiniz dedim ona bakarak sadece baktı cevap vermedi gözlerime 5-6 saniye baktı öyle sonra arkadasi cevap verdi en son ben bakışımı kaçırdım niye böyle baktı sence? Sonra da arkadaşıma seslenip onunla konuştu..
Nerene bakıyor?
Gözlerime derin derin
Etkilemeye çalışıyor olabilir
Peki hoşlanıyor mu sence? Ve inatla bakmaya devam etmesi?
Hoşlanıyor olabilir yanda amacı cinsellik olabilir
Ben arkadaşımlaydım o da arkadaş grubuyla elimde yemek vardı onlarla birleşip sınıfa geçerken dönüp onlara ister misiniz dedim yemeği gösterip ona bakarak sordum yüzüme baktı kaldı cevap vermedi bi 5-6 saniye baktık birbirimize sonra arkadaşı cevapladı ardından arkadaşıma seslenip onunla konuştu gıcık oldum bu neydi sence?