Özleyen ama hiçbir şey yapmayan erkek...?

çalkantılı bi ilşkimiz vardı. çok aşıktım çok sevdim. o da sevdi beni.. ama ayrı şehirlerdeyiz... o çaalışıyo ben okuyorum... defalarca tartıştık, ayrıldık, onun etrafındaki kızlara ilgi göstermeye başlaması, zamanla beni aşırı ihmal etmesi ilişkimizi mahvettti.. 10 aydır görüşmüyoruz ama beni sık sık arar.. özlüyorum diye.. en son aradığında sevgilim var diyip kapaımıştım..

dün yine konuştuk. çıldırmış benım başkasıyla oldugumu ogrenınce. çok kıskanıyo... fakat hem beni paylaşamıyo hem de sahiplenmıyo..

evet deli gibi özlüyo ama bi kez olsun yaşadığım şehre beni görmeye gelmedi hep ben gitttim...

aynı yerde yaşasak çok mutlu olcağımızı da çok iyi biliyorum. yanında olsam başka kızlar umrunda bile olmazdı, bunu o da çok iyi biliyo. aramızda çok farklı bi çekim var, ve bitmek bilmeyen bi özlem..

ama şimdi .napcağımı bilmiyorum.. onu nasıl bağlarım.. bağlaması çok çok zor biri...sabırlı mı olmalıyım.. o gelmiyosa ben mi gitmeliyim, yoksa rest mi çekmeliyim...

o benim aşkım, çok seviyorum... vazgeçme istemiyorum... fikirleinze ihtiyacım var...
Özleyen ama hiçbir şey yapmayan erkek...?