Herkesle yatıp beraber olmuş erkek olsaydınız karşınızadaki kızda eski nişanlısı ile beraber olmuş daha önce ama sorduğunuzda yaşamadım dedikten sonra sizle beraber olduktan sonra yalan söyledi diye ayrılırmısınız? Yalandan ziyade söyleyememek
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır namusu 2 bacak arasından arayanlara deli oluyorum kabul etme meselesi ayrı ama herkesin bir hayatı vardır illaki ama özel olmak ayrıdır
Kendisi bir çok insanla beraber olmus. Benim söyleyemem Türkiyide kadınların üzerine baskı kurulması namusu dediğin gibi 2 bacak arasında aramaları yüzünden korktum diyemedim utandım
Pekte önemi yok ama dürüst ol kabul eden böyle etsin herkesin bir yaşanmışlığı var bunu sorgulayan insan kendine namus bekcisi olsun önce
En çok canımı yakan inandığım yerden kırılmam hele ki kendiside yaşayıp beni böyle bırakması söylediği sözler çok zoruma gitti
Senin kayıbın nedir peki? hayır ileriye dönük daha büyük problem olsaydı?
Kayıbım yok ama inanıp üzülmek artık çok canımı yakıyor bunu haketmedim. Belki bedenen temiz kalamadım ruhen hep temizdim bunu anlamadı
Temizlik dediğiniz nedir ilişki yaşamak mı hiç sanmıyorum mesele burada o şahsın aynaya geçtiğinde ne anladığı merak etmeyin bunada tecrübe diyip geçin
İşte anlamadı bunu
Pekii sen ne istiyorsun vicdanen rahat mısın kendinden nefret etme kendinle barışık ol
Vicdanım rahat ama kendimi çok boktan ve değersiz hissettirdi kendimden igrendim utandım resmen 2 gündür ağlamaktan gözlerim sis goz altlarım morarmış şekilde geziyorum
Haksızlık ediyorsun hepimizin birtakım geçmişi vs var hayır bunu biliyorda niye seninle beraber oluyor eğer yeniyse takma bile bu seni ara ara sıkıntılara sokabilir ama toparlanacaksın merak etme etkisi zamanla hafifleyecek ama kendine bu kadar eziyet ediyorsun diye kendine kızabilirsin
Umarım inşallah öyle olur
Konuşmak isterseniz buyrun dinlerim sizi ve dediğim gibi ara ara üzebilir sizi ama bir süre sonra hiç etkisi olmayacaktır
Yalan yoksa sadece saklama varsa yüzde 50 şansın var. Yalan varsa yüzde 10
Yalan söylemedim sadece utandım diyemedim bunu söylemek bir kadın için çok zor emin ol ama inanmadı
Söyledin mi ki? Tepkisi ne oldu
Beraber olduk ve tepkisi eve geldikten sonra oldu
Tepkisi ne oldu şu an nasılsınız
Beraber kaldık bir kaç sözü çok kırdı beni eve geldikten sonra biraz soğuk davrandım o neyin var vs diye sordu seni çok ozledim diye ses kaydı felan gonderdi sıkıldın mı benden diye sordu. Sonra gece yazdım baya uzuncana . Sabah herşeyi gec hani kimse ile bir şey yaşamamıştın en ben kandirilcak adam değilim en az 50 kez iliski yaşamışsin dedi o kadar zoruma gitti ki. Seffaf olmanı beklerdim samimi olmani dedi. Benim bundan önce yaşadığım tek insan nişanlımdı onlada çok uzun beraber olmadık. Nişanlın olduğunu bile bilmiyorum dedi. Ama bir gün olsun beni gerçekten tanımak isteyip hayatımı sormadı bile sonra keyfine bak bu saatten sonra herkesin yaşadığı hayatın bedelini öder sen çok güzel iyi insansın dedi öyle ayrıldık
Yazık olmuş üzüldüm, ama sana tavsiyem sakın yalvarma. Bırak bir müddet sessiz kal. Eğer kendine alıştırdıysan onu ve ağırlığınca tanıdıysa seni özleyip dönmek isteyecektir. Ama yalvarırsan bundan sonra dönsede kölesi yapar seni
Bunları söyledikten sonra kendisi yalvarsa bile çok zor o sözlerinden sonra içimi buz etti. Dilerim ki bana söylediği 50 kez iliskiye girmissin diye karşısına ne bedeni ile ne ruhuyla temiz birisi çıkmasın umarım ki
Ne kadar sürelik bir ilişkiydi sizinki
Yeniydik çok uzun zaman olmadı
Benim onunla erken olma sebebim 30 yaşında kendisi herkesle beraber olmuş insan gerçekten hissettiğimi sanmıştım ve ona güvenerek cinsellik aramasın diyeydi
Birazda bundan dolayı aslında bu başına gelen olay. Benden tavsiye istersen sana diyeceğim şu, bundan sonraki hayatında sevgili edindiğinde bu eski olayları saklasan bile sevgilinle yakınlaşma mevzularına mümkün derece kısa zamanda girme. İyice tanıt kendini iyice aranızda bir bağ oluşsun ve artık yaşanması kaçınılmaz olduğunda ozaman daha henüz yaşanmadan bu konuları anlat karşındaki kişiye ve bu şekilde sağlam ilerle
Seni anlıyorum , bu arada 30 yaş bir erkekten daha olgun davranmasını beklerdim bende
Bundan sonra kimseyi istemiyorum hayatımda uzun bir zaman ondan sonra ne olur bilmiyorum. Ama gerçekten öyle çok haklısın
Çok teşekkür ederim beni anlayıp dinlediğin için ya 😔
Rica ederim , insanı üzen olaylar. İnsana sadece bedensel olarak bakılması ve bir ilişkinin bu denli kenara atılabilmesi canımı çok sıkıyor
Kesinliklee öyle bakirelik bozulmadan bile neler yaşayanlar var. Ruhu o kadar kirli insan var ki ben onu en temiz duygularımla sevmeye çalıştım demekki hayırlısı buymuş Rabbime ilk günden dua ettim her seferinde rabbim hayirlisi değilse bir sebeple boz diye. Ama bu şekil canımı yaktı rabbim bilir onu Rabbime havale ettim benim dicek sözüm yok ona
Ben demeye çekindim ama siz özetlediniz. Bakirelik korunmuş ama yapılmayan kalmamışlar ortalıkta ahkam kesiyor ve namuslu görünüyorlar
Rabbimin bildiği vardır ya herkesi karşısına kendisi gibi insan çıkar en nihayetinde
Instagramdan attığım durumları izledi bugün. Bununla ilgili bir şey paylaşsam olmazmi gerci anlicak insan nerde de
Evet haklısın. Sen tavsiyelerimi mutlaka dikkate al ama. Kısa ilişkilerde yaşanması ve sonrasında hemen bitmesi gerçekten normale yakın bir durum , seni anlıyorum yaşına başına güvenmişsin ve onu dışarı muhtaç etmek istememişsin ne güzel bir düşünce. Ayrıca bide nışanlılıkta bişe yapmayan çok çok azdır
Ben sana sadece geri çekilmeni tavsiye ediyorum biraz masum ve mazlum kal
Öyle yapıcam zaten takipten çıkarttım bugün şimdi hesabımı gizleye aldım numarasınıda sildim
Evet iyi etmişsin. Birazda uzun bir ilişki olsaydı garanti verirdim tekrar arayacağına, ama yinede arayabilir
Gerçi aramasını bile istemiyorum ama içim çok garip ya bilmiyorum. Eve geldiğimizde anahtarlığını verdi bunu sakla kullan evlendiğimizde evimizin anahtarı bu olsun bu anahtarlıkla evimizi açalım dedi. Bunlar yaşanmadan önce sürekli evlenelim çok uzatmayalım diye sürekli söylüyordu birden değişti. Geri dönsün istemiyorum kalbim affetmez içim tekrar ısınmaz ama bilmiyorum ya beni anlıyosun dimi çok garip bir duygu ne gelmesini istiyorum ne gitmesini
Seni çok iyi anlıyorum aslında özünde bir pişmanlıkla özür dilese ve evliliğe gitse affedersin, ama onun bu davranışından sonra ondan böyle bir samimi hareket gelmeyeceğine inanıyorsun içinden ve çok kırgınsın ona.
Ya bunları bile beklemiyorum ama keşke o sözleri kullanmasaydı oturup adam akıllı o dakka sorsaydı bana. Beraber kaldık 2 gün beraber kaldık eve geldikten ertesi gün bunları bana söyledi. Kendimi kullanılmış köşeye atılmış bir bez parçası gibi hissettim.
😥😥 ya ben kullanmak istemedim zlme diye ne hissettiysem sen yazmışsın
😔😔😔😔😔
Seni üzmek için demedim ama benimde başımdan çok şey geçti, o yüzden beden değilde beyinle uğraşıyorum.
Gerçekler sadece...
Evet ama şöyleki geçmiş geçmişte benim için ne yaptıysa da, önemli olan benle ike ne yaptığı. Bu daha ağır. Ben şahsen nışanlanmış ayrılmış bir kızla olsam bana hiç bişe olmadı dese bile bişeler olduğunu kabullenir öyle başlar devam ederim. Nışanlılık çünküyarı evlilik gibi
Ya insanlar Nisan olmasa bile neler neler yaşıyor. Kendisi dedi bana ilk sorduğunda bu devirde bakire bulmak zor kalmamıştır vs diye
Okadarda değil bakire elbette var diğerini yapan çok ama. Çok ta denk geldi sevdiğim kızda bile
Bu durumda sen nasıl karşılardınn
Bu kişi için olumlu karşılamadım çünkü yalan söyledi , ve ilk sevgililik sürecinde onunla buluşmuştu. Ama başka bir sevgilimde hiç uzatmadım konuyu kapattım 3 yıllık sevgililiğinde olmuş anlattı bizde ) aylık sevgiliydik kabullendim çünkü güzelce anlattı herşeyi. 3 yıllık ilişkide sencede olmuş olması normal değilmi
Yani benim durumumda olsan
Gerçekten objektif konuşuyorum, kısacık bir ilişki örneğin 1-2 aulık ve yaşadıktan sonra söyleniyorsa olumsuz davranırdım ama yinede bir sürü çamur atmazdım. Güzelce konuşur düşünme payı isterdim.
Bunu beklerdim ondan
Doğrusu bu ama konuşmak anlamak. Ama şuanki aklım ne diyor beden değil beyin. Yani brnleyken akıllı duracak birisi geçmişi inan çokta önemli değil
Aynen öyle
Bide nışanlandığını mesela bana söylese ne yaptıysa kabülüm yeterki benleyken yapmasın. Çünkü bende nışanlandım bende yaptım bişeyler ister istemez oluyor
Yeterki benleyken yapmasın derken anlamadım
Yani sevgilimken bir başkasıyla yapmasın. Ben nışanlanmış bir kızın yapmasına kızamıyorum çünkü benim nışanlanıp ayrıldığım kişi kapalıda bir kızdı ve bu konulara çok kapalıydı o bile yaptıysa normal bence nışan çünkü bir güven veriyor
Benim hayatımla ilgili çok bir şey merak etmedi bende söylemedim 4 yıllık bir iliskimdi ama 1 ay nişanlı kaldık. Ama 4 yıllık bir iliskimin olduğunu biliyordu sadece Nisan olduğunu bilmiyordu
Bak işte şimdi değişti ben senin 4 yıllık ilişkin olduğunu bilseydim ve sevgili olsaydım sen bana anlatmasanda bişeyleri kabullenir öyle başlardım. Bilmiyorum bana mı öyle denk geldi ama ben 1 yılın üzerinde sevgili olmuş hangi kızla sevgili olduysam mutlaka bişeler yaşamış çıktı ama bekaret ama başka
Demekki gönlü yokmuş ya sadece bu anlaşılıyor sadece kullanıp atmakmış ufacık değerim olsa adam akıllı konuşurdu. Ben onun kaç kişiyle yattığını biliyorum neler neler ya ben kabullendimde o mu kabullenemedi bu kadar mı zordu
Ya 30 yaşında erkek ergen değil sonuçta sende hiç yoksa 27 yaşındasın ve 4 yıllık ilişki yani yapmadım desen bile pek inandırıcı gelmez yani
Aramızda 8 yaş var 😔
Ozaman kendi kaybetmiş bundan sonra bulsun 8 yaş küçük ve kendine aşık bir kızı öyle kolay değil
:)))
Öyle ama
Herkes seçtiği ihtimallerde mutlu olsun bu saatten sonra
Aynen öyle bu saatten sonra bulur kendine yaşıt, onunda üzerinden kimbilir neler geçmiştir söyle bir yalan yutturur. Ama ben seni az bişe tanıdım şurda , senle evlense sen ona asla ihanet etmeyecek bir kızsın
Keşke onunda gerçek beni tanıyabilmesini isterdim. Eminimki öyle olucak hiç kuskum yok. Ben onunla çok kısa bir sürede olsa dışarda başımı kaldırıp bir başkasına bakmadım bana nasıl gelinmesini istediysem ona öyle gittim. Daha önce aldatıldım çünkü içimden gelmeyen birisini hayatımda tutup kandırıcak birisi olmadım hic bir zaman
Yazmandan cümlelerinden belli zaten anlatmana bile gerek yok olgun ve karakter sahibi birisi olduğun belli.
Sağol beni anlayabildigin için gerçekten çok iyi geldi konuşmak derdimi dinleyip vaktini harcadığın için
Bende teşekkür ederim aslında benzer olaylarımız var karşılıklı dertleşmiş olduk birazda banada iyi geldi aslında birçok özel konular herzaman herkesle konuşulmuyor
Evet ilk defa düzgüncene dinleyip yardımcı olan birisi çıktı şu sitede
Bende ilk defa yorumdan bu şekilde özel konuştum diyebilirim
Senin yaşın kaçtı bu arada
33 yaşındayım sen 22 sanırım
Evet. Tamda yaşıtsınız şu olaya bak ya Allah'ım gerçekten kafayı yicem gerçekten
O da mı 33 yaşında cidden ben 30 sanmıştım onu. 33 se hiç yakışmamış yaptığı hareket
Yok 30 yaşında yani 3 yaş var ya arada ondan öyle söyledim 1 hafta sonra doğum günün 30 yaşında olucak
Birde sal. ak gibi planlar kurdum doğum gününde şunu alayım şöyle kutlayım böyle yapayım diye
Aslında çok iyi yaşlarınız çok uyumlu. Yani bana göre öyle. Bende 31 yaşımda 22 yaşında kızla nışanlanmıştım çok heyecanlı hareketli oluyor
Ya işte bu yönünüz güzel olgun bir erkeği nasıl mutlu ederim diye adeta bahaneler arıyorsunuz bu yaşları o yüzden seviyorum. Sırf beni mutlu etmek için yaptıkları geliyor aklıma bu yaştaki kızların bu yanı çok güzel
Diyorum ya sadece iki bacak arasında gördüğü şey için benle beraber olmuş. Heyecan olsa nolucak olmasa ne. Bana gerçek degeri saygıyı sevgiyi vermedikten sonra. Ama hayatımda ilk defa onunla beraberken gözümün önünde ne canlandı biliyomusun onunla sanki evli olduğum. Bunu nişanlımda bile hiç hissetmedim sonrasında anneme anlattım böyle böyle otururken bir an gözümde canlandı diye. Annem geçen gün sizi düşünürken benimde gözümde canlandı bi an nişan sırasında siz gözümün önüne geldiniz dedi. Mesela annem eski nişanlımda hic evlenceginizi hiç düşünmuyorum bir sebebten bozulcak hep derdi öylede oldu ama bunda hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşadım
Çünkü gerçekten değer verip istiyorsam herşeyi onunla yaşamak istiyorum bu söze benzer oda bana öyle bir fotoğraf gondermisti her şeyi yapicaksak beraber yapalım edelim diye onun gibi yani. G
Aynı ya aynı hareketler resmen kocası gibi görüyordu ve öyle hissettiriyordu banada. Özür dileyerek bişey diyeceğim sana, yorum çok alta düştü o.. zeldn devam edelim mi sadece bir öneri
Kötü bir niyetim yoktu yorum çok aşağı düştü o yüzden dedim. Seninle dertleşmek güzeldi teşekkür ederim iyi geceler iyi bayramlar
yalan söylemee ayrılma sebebidir basta durustce söylesen ayrılırsa suç ondadır ama bu durumda onun sucu yok
Yalan söylemiş ise olmaz.
Hani şair diyir ya , yalanlar avutacagina hakikat incitsin. Dürüst olsa öyle kabul ederdi. Yalan işin içine girince olmaz
Herk iki taraf da açık ve net olacak işin içinde yalan varsa güven kalmaz
O yalanı söylemesin, doğrusunu söylesin evlenirim onunla
Yalan işi kötü oluyor ne olursa olsun dobra dobra sölemen lazım sonra istemiyorsa yol ver gitsin
bunu yapan erkek ya dağ ayısıdır ya da öküzdür.
Bu soruyu sormuştun sanki 😀
Kisiy göre degisir
Evet