Seviyo hiç gitmez bırakmaz sandım beni bıraktı gitti çok kötüyüm sevgisi nasıl bittş sizce?

Benden hoşlanan biri vardı sevdiğini söyledi ben ilk bir şey hissetmiyordum zamanla oldu ve başladık. Beni çok sevdi çok değer verdi çok iyi davrandı en güzel günlerimi geçirdim onla cidden. Sonra uzaklık girdi araya tatilden dolayı 1 buçuk ay inanılmaz darladım onu ne kavgalar ettik ne küfürler ettim direkt bitsin bitsin yaptık en ufak kavgada. Sonra o çok rahat ve sakin biri ben aşırı sinirliyim. Ne yaptıysam alttan aldı bir şey demesi bunalsa bile. Yüzyüze görüşelim dedi yüzyüze geldik geçen hafta nasıl özlemiştik sonra yine kavgalar ettik bu sefer çok kuvvetliydi. Valizimi toplayıp gidicektim yalvardı kaldım aybı gün içinde 2. Kere gitmeye kalktım bir şey demedi ağlama krizi geçirdi ama olmuyo yapamıyoruz anlaşamıyoruz bş yanım hala isterken diğer yanım olmuyo diye kriz geçirdi ben yine kaldım. Ama hala tripler va devam ediyo aynı evin içindeyşz. Bş anda hissiz davranmaya başladı ve bir şey hissetmediğini anladım ve bikaç gün sonra sordum artık hissetmiyorum sevgi üzgünüm istemiyorum dedi. İlişki bok yoluna gitti yani çok üzgünüm sma artık istediğini de sanmıyorum çünkğ böyle mutluyum kısıtlanmadan arkadaşlarımla vs konuşuyorum falan dedi. bir şansım daha olda yapmayacağım çok şey var. Nasıl sevgisi birden bitebildi sizce?
Seviyo hiç gitmez bırakmaz sandım beni bıraktı gitti çok kötüyüm sevgisi nasıl bittş sizce?