Sevgilimden Ayrıldım Beni Hiç Sevmemiş Mi?

Onu çok seviyordum ama biraz tehlikeli bir yönüde vardı tabi kesinlikle bana karşı değil ama ağırbaşlı , olgun , çevresinde saygı duyulan bir adamdı bana biraz mafya vari geldi ve bende "Geleceğimiz yok diye düşünüyorum korkuyorum çünkü" dedim. "Peki kendine iyi bak numaramı silersen sevinirim" dedi ve profil fotoğrafı gitti ama engellememiş fark ettim sanırım sadece numaramı silmiş. Aradan 2 gün geçti onu öylesine seviyorum ki hem mantıklı düşünme fırsatı buldum bana hakaret bile etmemiş , yardım derneklerine bağışlarda bulunan işinde gücünde ticaretle uğraşan bir adam. Geçen ay canım dürüm çekti diye 30 kilometre yol geldi taksiyle gecenin 2 sinde dürüm yemeye götürdü beni "Hazırlan üstünü giyin seni almaya geliyorum hayatım" bu mesajı sürekli açıp açıp okuyorum gözlerim doluyor başka hiçbir erkekte böylesi birşeyi bulamam ben neden böyle yaptım ki o gece istese evime gelirdi "Komşuların laf yapar canım başka bir gün" diyip uğurladı.. Ben sanırım az bulunan delikanlı bir erkeği kaybettim kızlar :/ Pişmanım mı yazsam direkt sonuçta terk eden taraf benim neden o arasın ki? Haksız mıyım?

Sevgilimden Ayrıldım Beni Hiç Sevmemiş Mi?