Sevgilim beni sevdiğini ama ilişkiden yorulduğunu ve yıprandığını söyleyip ayrıldı. Geri döner mi?

9 aydır birlikteydik son 1 aydır aramız baya bozuktu vakit geçiremez olmuştuk ben rahatsızlandım işlerim bozuldu falan parasal bir derdi yoktu küçük şeylerden mutlu oluyordu ama çok kavga ediyorduk benim düşünce onun ki farklıydı aramızda yaş farkıda var 1 ay önce ayrılacaktık konuşup ikna ettim ayrılmadık ama 1 ay boyunca aramız bozuktu onunla tartıştık üstüne trafik kazası yaptım yanıma geldi 20 dakika durdu durmadı evine gitti aynı gece artık çok yorulup yıprandığı benimde aynı şekilde olduğumu ama kabul etmek istemediğimi söyledi 1 aydır eskisi gibi olmaya çalıştığını ama olamadığını beni hala sevdiğini ama sevginin herşeye yetmediğini söyledi ayrılmak istemedim konuştum anlattım ama kabul etmedi hala mesajlaşıyoruz ben barışmaya çalışıyorum ama o istemiyor düşünüp kafasını toplamak istediğini söylüyor ilerde nolur kararım değişir mi bilmiyorum diyor ama kararım bu sende hayatına bak önüne bakmaya çalış falan dedi bende ona seni bekleyeceğim dedim bizim ayrıldığımızı şu an kararının bu olduğunu doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum dedi fikrim değişir mi bilmiyorum ama bekleyip kendini daha fazla üzmeni istemem falan dedi ayrılalı ikinci gündeyiz çok üzgün ve mutsuzum sizce geri döner mi ben ne yapmalıyım

Sevgilim beni sevdiğini ama ilişkiden yorulduğunu ve yıprandığını söyleyip ayrıldı. Geri döner mi?