Onu çok sevmıştım ınanmıştım guvenmıştım aılesının onyargısı yüzünden bıttı kımseye bakamıyorum artık heyecanım ne zaman tekrar gerı gelır koskoca 2 yıl gectı tık yok onun dişında iş hayatım herşeyım çok ıyı çok şükür
Cevap verenler şimdıden sağolun 😊
Cevap verenler şimdıden sağolun 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı durumu bende yaşıyorum benim de 1.5 yıl geçti ama ondan başkası olmadı oldurmaya çalışsam da olmuyor garip bir duygu
Bana bir şans daha verebilirsin
Bende öyle 1.5 sene oldu halen duzeledım başkasına yazma heycanımda yok 1,5 sene sonra tekrar geldı konuştuk afetmedıgımı soyledım tekrar gıttı ıcımde az çok tekrar yeşermıştı tekrar kaybetık gururum yerlerde 😏
@tyuwert yemin ederim dünyanın en mükemmel erkeği olsan bile olmaz
Aynı benım 🙂
Üzücü ve kırıcı sen kraliçe veya prensessin galiba
Seni çok iyi anlıyorum böyle diyince bana kimse inanmıyor hani bile yeni birileri ile tanışırsın ondan hoşlanırsın tatlı bir heyecan olur içinde saatlerce konuşmak bulusmak istersin buluşunca o an ki tatlı heyecanlar falan filan eskiden böyleydim şimdi ise yemin ederim birisi selam yazsa mesajı açmadan siliyorum tanışmak istese red ediyorum asla istemiyorum tiksindim erkeklerden falan neyse sevdiğimiz insan gelse bile onunla da olmuyor işin garibi onsuz da olmuyor ne yapıcağız hiç bir fikrim yok
@tyuwert konu benim kraliçe veya prenses olmam değil konu içimde yeni insanlar ile tanışıp bir iliskiye başlama heyecanım yok erkeklerden tiksiniyorum konu tam olarak bu ve bu yüzden dünyanın en mükemmel erkeği istese ben bu sebepten istemiyorum bilmem anlatabildimmi?
Anlıyorum aşk acısı çekiyorsun çekmeye devam et
Benım aradan yıllar geçmesine rağmen bırılerı yazsa afedersın kopek gıbı atarlı konuşuyorum tersliyorum herkezı ama ben yınede bırtek onunla olmak ısterım zorda olsa affetmek ıstıyorum 🙂cunkı başkasına bakacak umudumda yok Tm üzdü kırdı ama başkasıda zor yanı adam olacağını bılsem afederım ama adam olmaz
Ne yaptı ki sana üzdü mesela aldatma dışında bir şey yapmadı ise bence affet belki düzelmiştir
Yemınle bende tıksınıyorum evlılık ilışkı tanışma heyecanım kalmadı evlenmekte ısterım ama bılmıyorum sadece o olsun ısterım ama dılım varmıyor
Benımkısı aılesının onyargısı yüzünden bana sırılsıklam aşık çocuk aılesı yüzünden terk ettı soğudu benden
1,5 sene sonra tekrar geldı bende adam olmuştur gözüyle baktım tekrar dedı senı aıleme kabul etırmek gerek vs zaten sonra tekrar gıttı
Sırılsıklam olsam terk etmem hemen evlenirim bu işte bi terslik var 😂
@tyuwert kanka bu kadar mı boşlukta ve yalnızsın ya Allah aşkına
Aynen kanka öyle koskoca evde tekim hapishane gibi
Dışarı da çok iyi ve tatlı kızlar varken hiç şansın yok
Nasıl anlamadım kendımde kızım zaten
Biri illa ki çıkar sıkma canını
Sanmıyorum 2 sene gectı 🙂
Çıksa bıle aşk hayatım sonmuş
Pozitif ol negatiflik seni kötü yapar
O kadar kasmıyorum ama umudumda yok