Herşey Yalanmış Terkedildim 😔 ?

8 aydır biriyle çıkıyordum. İlk defa kendi şehrimden kendi okulumdan birisiyle sevgili oldum mezun olduk gerçi. Hayatta bakmaz bana dediğim çocuk geldi teklif etti sevgili olduk. Ben hep inanamadım rüya sandım. O ise onun sevgisine inanmadıgımı falan düşündü. Bana kimsenin daha önce ona ben gibi sarılmadığını sevmediğini anlattı. 2 kez ayrılma aşamasına geldik hep o döndü ayrılmayalım diyip sarıldı. Geçenlerde ise mesajlarıma hiç cevap vermemeye başladı. 1 gün sonra cevap veriyordu. Birden ben neden yazmıyorsun diyince bana seni hiç sevmedim hepsi yalandı dedi. ben neden yalan olan bir ilişkiyi 8 ay sürdürdün elimi tuttun dedim. Canım öyle istedi ben şerefsizin tekiyim çünkü dedi seni terk ediyorum seni sevmiyorum dedi. sonra heryerden resimleri sildi son kez buluşalım yüzyüze sarılıp vedalaşalım ben sana bişey yapmadım düşman gibi bitmesin dedim tamam yarın veya öteki gün olur dedi ve gelmedi. Bu konuşmanın geçtiği sabah günaydın yazmış bende günaydın yazıp güldüm ve gördü cevap yazmadı. 2 gündürde yazmadı. O kadar üzülüyorumki. Böyle terkedilmek beni üzdü. neden gelmedin dememek için zor tutuyorum kendimi. onun okuyacagı bölümü bu sene yazsam gelir aynı sınıfta oluruz ama ben seneye doktor olmak istiyorum onun okudugu bölümü tercih yaparsam seneye puanım kesilir 😔😔 çıkar yol bulamıyorum. Gel bir kere göreyim diye yalvarmamak için zor tutuyorum kendimi ne yapayım yrdım edin
Herşey Yalanmış Terkedildim 😔 ?