Çok canım acıyor ben şimdi aldatıldım mi🥺💔?

Ne olur bir akıl verin bana benim sevgilimle 3 aylık ilişkim vardı her şey güzel başladı bana çok güzel davranıyordu sonra ayrıldık yanlış anlaşılmalar oldu 2 hafta konuşmadık ve tekrar barıştık yine eskisi gibi olmuştum gibiydi neyse gece telefonda konuştuk evlilik bile konuştuk bende zamanı var dedim daha uyuduk sonra işteydi zaten akşama doğru aradım gayet güzel konuştuk güldük ettik bitanemli caniimli kapattıktan sonra 2 saat sonra bana ayrılık mesajı artmış olmuyor sana umut vermek istemiyorum falan şokta kaldım engeleldi beni sonra heryerden tam 1 hafta oldu ben acaba ne oldu neden gitti diye kafayi yerken sevgiliyle fotoğraf koymuş nefesim kesildi ben bunları hak etmedim? 1 haftada kimse sevgili bulmaz beni o kız için terk etti 🥺 biografiden beni nasıl eklediyse onuda aynı sözle eklemiş benle hiçbir zaman öyle fotoğraf koymadı 🥺💔 napmaliyim şimdi

Güncellemeler
+1 yıl
bir şey daha eklemek istiyorum ben bu kızı staklarken abisini buldum ya da kuzeni soy isimler aynı nyse bu çocuk bana mesaj attı bende konuştum birşeyler öğrenirim diye sizce ben bu çocukla çıksam intikam için nasıl olur ama çocuk benden küçük 4 yaş bende yaşımı yalan söyledim
Çok canım acıyor ben şimdi aldatıldım mi🥺💔?