Yıkılmış Hissediyorum Aldatıldım Kandırıldım 😭 (lütfen okuyun) ?

Merhaba 😔 3 yıldır evliyim Daha 24 yaşındayim başıma gelen olaya bakın Eşimle severek evlenmiştim yani beni elde edene kadar çok uğraşmıştı seviyor sanmıştım beni yaptıkları öyle şeyler vardı ki beni hep sen çok güzelsin sana kıyamıyorum diye severdi. Evliliğimizin ilk 1 yılı nikah kıyıp beklemiştk asker olduğu için Aynı evin içine girince değişti yani bı nevi evlendikten sonra sürekli bı kavga çıkartırdı bana resmen uzak davranırdı yemek yiyip uyumaktan başka bir şey bilmezdi sürekli telefonla oynardı benimle hiç ilgilenmezdi afedersiniz evlilik hayatı sıfırdı Hiç üstüne gitmedim ama yoruluyordur dedim Fakat masa başı çalışıyordu diyorum arkadaşların sürekli yola gidiyor nöbet tutuyor sürekli geziyorlar ben evde hapis hayatı yaşıyoum. eve gelincede uyuyorsun dedim üzerime yürüdü ve boğazımı sıktı artık içimde yavaş yavaş bitmeye başlamıştı. aileme söylediğimde kızım asker adam zor olur diyordu evlilik böyle bir şey sanıyordum ve 3hafta önce de beni ailemin yanına gönderdi. Git biraz kafa dagit diye ben şok oldum yani 1 yıldır yanlızdim çünkü tamam dedim ama buraya geldim aramaz oldu mesajlarima cevap vermez oldu dedim senin derdin ne arayıp sormuyosun ne zaman geleceğimi de sormuyosun dedim hiç mi özlemiyosun beni dedim yoo dedi sonra dedim ki artık yeter ben çok sıkıldım böyle bir evlilikten dedim istersen yollarımızı ayıralım tamam dedi Eski sevgilisi bunu bırakıp hatta aldatıp evlenmiş bu askerde iken şimdide eşiyle boşanmış. Onu öğrendiğinden beri bana karşı tavırları çok değişmişti. Anlamıştım ama konduramamistim Sonrasında dedim ki boşanmayı istiyor musun gerçekten dedim Evet dedi dedim onu mu unutamadin dedim Unutamıyorum dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm anca kendime gelebildim ve dimdik durmayı öğrendim. Ve eski sevgilisini ben evlendikten sonra öğrenmiştim. Anlaşmalı boşanma davası açtım Hicbirsey talep etmeden Ona daha büyük ceza bu olur diye düşündüm. Alllah onu ıslah etsin. EVET KIZLARIM EVLENECEĞİNİZ ADAMİ TANİMADAN ASLA EVLENMEYİN..
Yıkılmış Hissediyorum Aldatıldım Kandırıldım 😭 (lütfen okuyun) ?