Cidden bu durumdan çok sıkıldım artık ben dekolte seven bir bayanım ve izin vermiyor napabilirim? Mini etek veyahut mini bikiniyede aynı
Cevabın nedir?
vermez tabiki ne anlıyorsun dekolte giymeyi severim diyerek kıçını başını açıp reklam yapmaya amma meraklısın sonra taciz ederler tecavüze uğransınız erkeklere kabahat bulursunuz tahrik etmeyin tacizede uğramayın edebinle giyin açık giyineceksin başın göğemi erecek kaşınıyorsunuz zorla siz gel beni taciz edin erkekler diye aferin senin o kocana adammış
15 Yorumla- +1 yıl
Tacize uğrayan kapalı kadınlar ne yapsın mesela? Onlar da zırh giymeye mi başlasın? Anlayın artık sorun kadınların ne giydiği değil sizin bu iğrenç kafa yapınız
- +1 yıl
@psychodiva yanlız unutmayın bu dünyanında öbür tarafı var cehennem var bu açık saçık giyinmelerinizin cezasını cehenneme girdiğiniz zaman görürsünüz iş işten geçer ateşin içinde istediğn kadar açık giyinebilirsin o zaman
- +1 yıl
Kardeşim anlamadın sanırım, kapalı kadınların da tacize uğradığı bir ülkede yaşıyoruz. Kadının ortamda varlığıyla tahrik olan bir kesim var ortada, banagelip tecavüzü savunmaya kalkma sakın. Madem öyle sen de açık gördüğün kadına tecavüzünü et bakalım öteki tarafta "ama onlar da açık giyinmişti" diyince cennet hurilerini önüne dizecekler mi?
En İyi Cevaplar
+1 yılgiyme söz ünü dinleki rahat ve huzurlu yaşa seni çok seviyor umursuyor kıskanıyor böyle yapması nda çok haklı sonuçta kocan hem sen utanmıyor musun öyle giyinmeye nasıl rahat geziyorlar öyle hiç anlamıyorum kocanı dinle rahatla başkalarina bakma oşöyle diyor bu böyle diyor senin en yakın ın olan eşine bak
20 Yorumla
+1 yılYa şuradaki yorumların %80'i çöp. Böyle izin alamaya alamaya, istediğin şeyleri içine ata ata hayatını nasıl geçirmeyi düşünüyorsun bunu düşün önce. Kocan senin sahibin değil, yorum yapabilir ama asla engel olamaz. Kendine biraz saygın olsun ve kocana ağzının payını vererek saygı duyması gerektiğini belirt.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam haklı elalemin erkeklerine vücudunu neden sergiliyorsun o gitsin dekolte giyinen kadınlara baksın hoşuna gider mi o kadınlar hakkında ne düşünürsün az biraz adam olun ya az biraz ağır oturaklı olun sonrada taciz ediliyorum tecavüz ediliyorum hakediyorsunuz
765 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel konuşmuşsun ağzına sağlık.
- +1 yıl
hak ediyorsunuz mu? bak kardeşim hiç açık giyinmeyen kadınlar hatta örtülüler bile tecavüze uğrarken bunu kıyafete bağlamaktaki amacın ne? biraz empati kur hadi sen açık giyinmedin ama tecavüze uğradın sana 'hak etti' deseler ne duruma düşersin?
Cevap sahibi+1 yıl@lotuseather Kapalılar haketmez onlara acırım senin gibiler hakediyor dekolte nedir vücudunu ona buna göstermek nedir bir söz var bilir misin perdesi olmayan ev ya satılıktır ya kiralık kocanda varmış ama nerenin yolcusu olduğun belli.
Soran+1 yılŞu Yorum Toplum İçinde Nasıl Asalak Olabilirim İn Sorusunun Cevabı Yobaz Gerikafalı
Cevap sahibi+1 yıl@lotuseather Pardon sen soruyu soran değilmişsin😅
- +1 yıl
o kadar dar kafalısın ki kim olduğunu görmeden saydırmaya başlıyosun kardeşim sana diyecek bişey bulamıyorum allah ıslah etsin seni
Soran+1 yıl@lotuseather
Soran+1 yılBırak uğtaşılmaz kanser seviyem yükseldi
Cevap sahibi+1 yıl@Soran Ahahahh özgür bir ülkede yaşıyoruz ben tesettürü savunduğum için gerikafalı yobaz oluyorum ironiye bak sen
Cevap sahibi+1 yıl@lotuseather doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur adlı programı izlediniz
- +1 yıl
özgür bir ülkede yaşıyosak herkes istediğini giyer ve sen karışamazsın insanların üzerinde söz sahibiymiş gibi konuşamazsın
- +1 yıl
senin önce özgürlük anlayışını sorgulaman lazım
Cevap sahibi+1 yıl@lotuseather ben kocası için konuştum
Cevap sahibi+1 yıl@lotuseather kadının kocası o kocası koca ne diyorsa o adamın değerlisi kıymetlisi elaleme göstermek istemiyor demek ki son derece haklı nesini kurcalıyosun
- +1 yıl
ben senin yazdığın o iğrenç yorum için yazdım sen beni hiç anlayamamışsın
Cevap sahibi+1 yıl@lotuseather iğrenç filan değil düşüncemi yazdım giyiniyorlar açık saçık sonra bu adam bana baktı ben kız halimle bakıyorum o nasıl bakmasın neyse ne ya milletin derdi uğraşamıcam
- +1 yıl
Bu yorumu anca gizli üye olarak yazarsın zaten, insan müsveddesi seni.
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva ne çok zoruna giden çıktı ya battı harelde çıkartmaya yardımcı olamıcam 😂
- +1 yıl
Yarın öbür gün kocam sevgisinden beni dövüyor ne yapmalıyım bir diye gel de o zaman sana gireni yine biz çıkarırız merak etme xd
- +1 yıl
Gerçi senin kafanla, sen adamı o kadar tepene çıkar sonra beni dövüyor de, muhtemelen o zaman bunu hak etmiş olacaksın :DDD
Cevap sahibi+1 yıl@pcychodiva ya bir git ne alakası var kocam dediğin adam başka kadınlara bakınca sende gelip burda ağlama o zaman verdiğin örneği s*kiyim yol al uğraşamcm😅
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva ne g. öt açma meraklısıymışsınız ya
- +1 yıl
Kocam diyeceğim adamı bırak sevgilim bile başka kızlara baksa sorun etmem çünkü takdir edersin ki kendisine GÜVENİYORUM. Senin gibi telefonunu karıştırıp dişi sinekle bile diyalog kursa hayatını zindan etmem. O da benim açık giymeme ya da partilere gitmeme bir şey demez çünkü aştık güzel kardeşim, o yolları aştık. Ben birinin yanında kendimi kısıtlanmış hissedeceksem, onu kısıtlayacaksam niye evleneyim
- +1 yıl
Vücudumla barışığım, fiziğim güzel, kendimi güzel hissediyorum ki öyle giyiniyorum, burada sana giren çıkan ne de buraya yazma gereği duydun :DD
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva or. sbu olduğunu üstüne basa basa söylemene gerek yok zaten anladım. Genişsin demekki. Oda senin midenin problemi.
- +1 yıl
Or. spuluğun kelime anlamı beni karşılamıyor, iğrenç bir ithamcıdan öteye geçemedin yani üzgünüm. Ama yobaz, gerici ve tecavüzcüleri destekleyen insan sıfatları seni çok güzel karşılıyor, sözlük anlamıyla hem de. Tanıştırayım, bu da senin örümcek kafalılığın.
- +1 yıl
Tamam birak. Gidin kardeşim özgürsünüz ya ; giyin abicim bikininizi, mükemmel göğüslerinizi ve mükemmel kalça hatlarınızı insanlara gurur duyarak gösterin. En doğrusu bu ya. Sonra elalem de özgür tabii.. Adam gelsin yüzüne yüzüne "effffsaaane göğüslerin var desin" bakin adam sadece görüşünü söylüyor. Adama sapik diyemezsin. Sen nasıl mükemmel göğüslerini ve kalcani sergiliyorsan , adamda o mükemmel göğüs ve kalçaya bir görüş belirtecek tabii. Gelen geçen sizin mükemmel göğüslerinize ve kalcaniza bakarken sizde gururlanirsiniz işte sonucta özgürsün "mükemmel göğüslerim ve kalçam var" diyerek gez ohh miiss.
- +1 yıl
@psychodiva , @soran Şimdiden ben mükemmel, tam avuçlamalık göğüslerinizi ve prüzsüz kalçanızı sevmeye başladım ya. Dimi hepimiz özgürüz izin verirseniz avuçlarım hiç sorun değil. Haaa izin vermeyecek olursanız da taciz edecek halim yok , sadece o mükemmel kalçanızı ve prüzsüz göğüslerinizi gördüğüm zaman boşalmak için elimi penisime aticam. Şimdiden böyle bir iyilik yaptığınız icin siz ve sizin gibi kalça, göğüs açan koca yürekli hanim efendilere ne kadar müteşekkir olduğumu bildirmek isterim. Ayrica susmayin hanimlar özgürce saygi cercevesi icerisinde sohbet ediyoruz. Konu sizin mükemmel göğüsleriniz olunca insanın sohbeti bırakması elde değil.
- +1 yıl
Hayırdır sustunuz? Destekleyinsenize beni? Sizi savunuyorum işte. Bu sıcaklarda mükemmel göğüslerinizi ve prüzsüz kalçanızı açmakta, biz erkeklerinde bosalmasinda araç olmanıza destekte bulunuyorum? Sizin istediğiniz bu değil miydi? Çıkarın penyeleri özgürsünüz ya siz. İlk ben görmek isterim o mükemmel göğüs ve efsaane kalçanızı. Konuşun hadi? Zorunuza mı gitti yoksa mükemmel göğüslerinizi ve mükemmel kalçanızı açmanızı desteklemem? İstediğimi desteklerim bende özgürüm. Açın abicim açın. Bikiyle markete gidin. Jartiyerle sokakta twerk yapın. Hepsini destekliyorum. Ne güzel değil mi ya? Özgürsünüz. Açın ne malınız varsa gösterin millete. Susmayın özgürce konuşuyoruz? Zorunuza gitmiş olamaz ya? Sizi destekliyorum sonuçta ?
- +1 yıl
@Dontworrysweety Ne susucam allahın sapık tecavüzcü adayı akşama kadar pc başında klavye delikanlılığı yapan kendinle karıştırma beni. Sıkıyorsa, bak SIKIYORSA çık taksime bu saydıklarını yapmaya kalk. Rica ediyorum git dene. Öyle arka sokaklarda işini halledip kuyruğunu g. tüne sokup kaçmaktan anlarsın sadece, insan içinde yap bakalım başına ne geliyor. Biz istediğimizi giyip çıkmaya devam edeceğiz, sen ise bu saydıklarını anca evinin köşesinde bilgisayar başında yapabileceksin. KUDUR.
- +1 yıl
Birazcık medeni, birazcık seviyeli, birazcık ADAM olsan zaten kadın teni görünce azgın köpeklere dönmez, salya akıtmaz önüne bakarsın. Dünyadaki bütün erkekler senin gibi aç köpek değil ki çarşafa girme ihtiyacı duyalım, en azından benim çevrem kadın görünce kendini kaybetmeyen cinsten. Seni yetiştiren aileye de yazıklar olsun şu lafları söyleyebiliyorsun, gerçi yüksek ihtimalle gerçek hayatta ahlaklı biliyorlardır belki buralarda anonim sıfatına güvenip yazıyorsundur.
- +1 yıl
@Dontworrysweety bu söylediklerini herhangi bir sosyal mecrada bile paylaşamazsın ki gidip reelde milleti taciz etmekten bahsediyorsun, en çok da buna gülüyorum. Ben bu söylediklerimin twitterda da, gerçek hayatta da ne olursa olsun arkasındayım ama sen anca burada adam geçinip reelde "abi kuzenim yazmış" diyecek bir insan müsveddesisin. Senin
gibi kendini pantolonunun içindekine göre idame ettirenler yüzünden ülke bir tık ileri gidemiyor yıllardır. - +1 yıl
Hahahhaha çok komiksin. Tecavüzcü dedi ya duehehhrhr kızım izin isteyerek avuclamaktan bahsediyorum. Ne tecavüzü. Ayrica tv izlemem. Boş konuşuyorsun. Git aç k*çını başını göster millete birtaraflarini bende ondan bahsediyorum ya zaten rahatsız mısın? Ek olarak ; sizi hiç s*klemiyorum , s*klemedigim birşey içinde kudurmam canım. Burada laf yapacağına aç birtaraflarını.
- +1 yıl
Son olarak ; beni azgın türk erkekleriyle karıştırma. Elimi penisime atıcam demiş olmam seni pek etkilemiş sanırım. Azıcık psikoloji kitapi okusaydim burada hangi psikolojik müdahalede bulunduğumu anlardın. Ama yok sen direk abaza sıfatı verdin bana. Aç iki psikoloji oku , burada kelime yapma.
- +1 yıl
Sosyal medya kullanmıyorum. Lütfen birkaç cümle kurmaya çalışırken olasılıkları düşünerek yaz. Önyargılı davranmayı bırakmalısın. Ayrıca bu herhangi bir sosyal medyada da yayınlanmış olsa ve ben ks dışındaki bir medya aracını kullanmış olsam yine bu yorumumu yapardım.
- +1 yıl
Ve pc başında da değilim. Sana çeki düzen vermek gerek. Uğraşamam. Verirler zaten...
- +1 yıl
@Dontworrysweety Afdjlasdkföşlagalkalk izin alarak avuçlayacakmış, tamam sen bu kafayla devam et ne diyeyim. Kız kardeşin sevgilin falan var mı bilmiyorum ama annen var ve şayet çarşafla örtünmüyorlarsa kendilerini onlar da dışarıdan bakınca kalça hatları görülebilir kıyafetler giyiyorlardır eminim, en basitinden pantolon gibi. Şimdi onlara git de ki dışarıda kalça hatlarını görüp boşalmak için elini penisine atan adamlara sakın kızma, o mükemmel kalçanla övün. Sosyal medya konusunda kastım bu düşünceleri gerçek hayatta dillendiremeyeceğin zaten bana ne senin ne kullandığından, yoksa bunları böyle dontworrysweety ismiyle yazmak kolay tabi :DDD
- +1 yıl
İstediğin kadar psikolojik müdahale de, sen o davranışları kadınlar açık giyindiği için kendinde hak görebiliyorsan potansiyel bir tacizcisin demektir, bu kadar. Potansiyel kelimesi de geçmişini bilmediğimden ha, yanlış anlama.
Neyse, dediğim gibi, önyargıyla yaklaşılacak bir şey yok, yazdıkların ortada zaten, onları çıkıp dışarıda da dillendiremeyeceğine göre tartışmanın bir anlamı yok. Çeki düzenden kastın ne tam olarak bilmiyorum ama senin zihniyetine sağlam bir boya badana çekilse iyi olur. Hadi sevgilini çarşafa sok sen git de çok konuşma.
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva sen hala ne konuşuyorsun ya kapa çeneni çocuk ne demek istiyor sen hala ne zırvalıyorsun keşke biraz beynin olsaydıda algılayabilseydin demek istediğini.
- +1 yıl
Ya sen de bir başlama ikinizin de ne demek istediğini görüyoruz birinizin daha kendi cinsine saygısı yok diğeri tecavüz haberlerini okuyup "ama kızın o saatte dışarıda ne işi varmış" diyen bir tip. Sizin gibiler yüzünden türkiye orta doğuya döndü açık kadın istemiyorsan yallah arabistana
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva çocuk abartarak bişeyleri anlatıyorki gör diye erkek müsvettelerinin neler düşünebilceğini. İyi niyetle bakan bir erkeğin bile aklından buna benzer şeyler geçer maalesef bu böyle. En iyi ihtimalle kalçaya bak kelimesi zihinlerinden geçer. Birazcık haya duysan ve kendini sakınsan keşke. Hiç mi Allah bilmiyor musun kitap bilmiyorsun? Hiç mi utanmıyor musun? Daha ne konuşuyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva sen yallah Avrupaya
- +1 yıl
Ya bir boş yapma ya, iyi niyetli bir erkeğin aklından bunlar geçer mi sence? İyi niyetle bakmıyor olur zaten böyle düşünüyorsa azıcık mantık. Herkesi kendiniz gibi sanmayınız rica ediyorum. Türkiyedeki erkeklerin çoğunun kafasında başka bir şey dönmediği doğru ama ister inanın ister inanmayın kadınları cinsel obje değil "insan" olarak görebilen erkekler mevcut. Ve sizin bu erkekleri hiç eleştirmeyip sadece kadınları sakınan tavrınız değil bizim özgürlüğümüz için konuşabilmemiz bu durumu değiştirebilecek. Güya müslümansın ama nefis denen şeyden haberin bile yok, allah kitap bilen biri zaten tecavüze uğrayan birine hak ediyorsun demez. Anca lafta müslümanlarsınız.
- +1 yıl
Hukuka yetecek puanım varken burada sizin gibi yobazlarla tıkılıp kalmayayım diye yurt dışı görebileceğim bir bölüm seçtim. Hatta senin bu kafanla kapısının önünden bile geçemeyeceğin bir üniversitede, hangisi olduğunu tahmin etmişsindir. Buradaki tecavüzcü tacizci suriyelilerle iyi yobazlamalar size
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva Ahahahh sen çok komik bir kızsın ya kusura bakma nefis diyorsun biliyorsun ya erkek nefsi köpek nefsine benzer iyi niyetlisinin aklından bile geçirir sen erkekleri hiç tanımıyorsun bir erkek sana kibar davranıyorsa bilki aklından tek geçen sekstir erkekler kadınlar gibi değil bunu anla kadın KENDİNİ SAKINMAK ZORUNDA bunu ister kabul et ister etme Allah ın ayetleriyle zaten tesettür farz sen farzı uygulamazsan erkekte bakıyor ona günah değil mi diye sorgulama hakkına sahip olmazsın. Biraz daha derin düşün çözeceksin demek istediğimi ha gayret😅
- +1 yıl
Ya senin kocan senin baban senin erkek kardeşin kadın görünce eli ayağı titreyen ve aklına direkt seks gelen mahlukatlar olabilir, çevren böyle olabilir ama bütün erkekler böyledir anlamına gelmiyor bu asıl sen kusura bakma. Kaç erkek arkadaşım var ki yıllardır dost olduğumuz ve hayatımın sonuna kadar cinsel hiçbir şey yaşamayacağımız. Bu insanlar bana "belki bir gün yatarız" diye mi iyi davranıyor bunu mu söylemeye çalışıyorsun. Sizin kafanız bildiğin "oha benimle konuştu bana yavşıyor" diyen kezban kız kafası. Cümle alem sizinle seks yapacağım diye kendini yırtıyor kibar davranacağım diye çünkü. Size gülümseyip iyi günler diyen bir erkek kasiyer de sizinle yatmak istiyordur kesin. İnsanlığınız bu kadar işte, peygamber efendimizle tanışma şansın olsa o da sana gülümseyerek bakacaktı güler yüzlü bir insan olduğu için, onu da bununla itham eder miydin merak ediyorum. Tekrar söylüyorum, herkesi kendiniz gibi iğrenç yaratıklardan sanmayın.
- +1 yıl
Afedersiniz ama rezalet bir düşünce yapınız var. Şort giyen bir kadına tecavüz eden bir erkeğe o kadının neden tecavüz ettin deme hakkı yok öyle mi. Umarım bir gün kuytu yerlerde o "kapalı" halinle başına bir şey gelir de o kadınların halinden anlarsın. O erkek de sana "ama o zaten kapalı, rızası olmasa yapmazdım" desin de gör. Normalde beddua etmekten nefret ederim ama senin kafan sadece onların halinden anlarsa kendine gelecek gibi.
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva Kusura bakma bu böyle. Bir cümle vardır söyliyim iyi bildim babamı oda s*kti anamı. Uğraşamıcam seninle. Modern süslüman seni otur biraz kuran okuda tesettürün farz olduğunu öğren. G*t baş açmanın günah olduğunu filan. Kendini sakınman gerektiğini. Kapa çeneni.
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva ben yorumlarda yazarken kapalılar için tecavüz olayına acırım diye yazdım keşke adam gibi okusan yazdıklarımı.
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva Perdesiz ev ya satılıktır ya kiralık. Hadi yol al.
- +1 yıl
Valla senin gibi örümcek kafalı olmaktansa kendimi modernliğe adapte edebilmişim neyse ki. Kadının hayatına nasıl erkekler girdiyse hepsini seks manyağı hastalar sanıyor. Peygamber efendimizle ilgili sorumu atladın gözümden kaçtı sanma, sonuçta o da erkekti, bütün peygamberlerimiz hatta. Evet dinliyorum söyle, onlar da mı seksten başka bir şey düşünmüyorlardı, cevap ver
- +1 yıl
Valla keşke baban zamanında ananı s. kmeseydi de senin gibi bir zihniyet dünyaya gelmeseydi. Senin kesinlikle üremeye devam edip bu dünyaya senin zihniyetini devam ettirecek tecavüzcü kafasında çocuklar yetiştirmemen gerek.
- +1 yıl
Gerçekten inanamıyorum ya, yarın öbür gün babası tecavüz etse, evet maalesef bu dünya böyle diyip normal karşılayacak başına geleni
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva Peygamberler günahsızdır onları sorgulama hakkına sahip değiliz. Her erkek Hz. Yusuf gibi olabilse keşke ama olamıyorlar. Biraz anlasan ya keşke biraz anlasan. Onlar olamadığı için sen olmalısın.
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva hala tecavüzcü diyosun ahahahah ben seninle uğraşamam cehennem odunu seni daha yazmcm😂
- +1 yıl
Ya karşında zaten bir örnek varken sen hala inkar ediyorsun. Erkeklerin hepsi senin gibi değil anla bunu tamam mı? Belli sen erkek olsan zaten tecavüzcü olurmuşsun ona lafım yok ama erkeklerin hepsi seni s. kmek için yanıp tutuştuğu falan yok
- +1 yıl
Ya zaten şurada gelip kendi aileni seks manyağı yaptın sana daha kimi örnek vereyim ki ben. Belki rte? Belki g. t kılı olduğun için babana kondurduğun şeyi ona konduramazsın. Aklıma rte'yle annemi bassam. rospuluk annemdedir diyen adam geldi alakasız bir şekilde sen haklı da bulursun şimdi bu sözü dsakjdksalödşa. sdasfsaddasd
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva Bak kızım söylediğim cümleleri kendi aklına göre çevirip durma benim konuşmalarım geneldi beyinsiz olduğunu bu kadar ifşalama senin satılık olduğun ortada ortalık malı olduğun ben senin gibi or*sbularla çene yarıştıramam işim gücüm var
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva git ne yapıyorsan yap ne giyiniyorsan giyin or*sbuluk yap erkekleri tahrik et gece rüyalarını süsle filan bananeee
- +1 yıl
O dinine göre or. spu olmayan birini bununla yaftalamanın cezasıyla ilgili bir ayet vardı, bilirsin sen git bir oku bakalım ne diyormu. Bilirsin sen dedim de gerçi hayatın muhtemelen arapçası dışında hiç okumadın kuranı
- +1 yıl
Valla sen de beni konuştukça kanser ediyorsun, yeter artık kendi pisliğinde, ahlak sandığın ahlaksızlığında boğul. Ama şunu unutma ki iğrenç bir insansın. Evleneceğin kocan da senin gibi sapık olacak ve yetiştireceğin çocuklar da tecavüzü hakkı olarak gören bireyler olarak büyüyecekler. İğrenç bir insansın ve öteki dünyada bütün tecavüze uğrayan masum insanların eli yakanda olacak. Başta ben, zamanında tıpkı senin gibi dindar geçinen biri tarafından tacize uğramış biri olarak sana hakkımı helal etmeyeceğim. Kul hakkının ne olduğunu da biliyorsundur herhalde birini süslüman diye yaftalayabilecek kapasitede olduğuna göre.
Cevap sahibi+1 yıl@psychodiva Ahahahah sen beni kaç gündür tecavüzcü diye yaftalıyorsun or*sbu demişim çok mu😂 Kız tacize mi uğradın sen nasıl oldu o senin tabirinle erkekler öyle şeyler düşünmez ya😂 Çok s*laksın edebini bilmezsen edep bekleyemezsin fiziğini beğenip giyinen sen değil miydin buna rağmen hala giyinebildiğine göre seninde hoşuna gitmiş😂 Neyse sustum ya uğraşamıcam kendi kendine çuvalladın
- +1 yıl
Allahın zihniyetsizi, erkel olsan tecavüzcü adayı olacağın belli değil mi kurduğun cümlelerden? valla kafasındaki tek şey pantolonu olmayan medeni çağdaş erkekler böyle düşünmüyor evet ama senin gibi dinci yobaz kesim açık kadın gördü mü allahını kitabını unutacak düzeye geliyor. O taciz etti dediğim çocuk her hafta cuma namazına giderdi, bil istedim. Nasıl bir din eğitiminden geçtiyseniz artık allah bilir, kafanızda seksten başka bir şey dönmüyor. Erkek görünce senin aklına tek şey geliyor belli ki bunu bütün insanlığa mal etme, aramızda insan olabilenlerimiz var hala çok şükür
- +1 yıl
Ya gerçekten o kadar iğrenç o kadar rezil rüsva bir insansın ki, ben hakikaten daha fazla laf anlatmak istemiyorum, anladığın dil o değil çünkü belli. Yallah arabistana diyince kızıyorsunuz ama türkiyeyi arabistana çeviremeyeceksiniz, leş sürüleri sizi. Şimdi git öz kızına tecavüzü fetvası veren hocanın ayağını falan yala hadi yallah.
- +1 yıl
Edep denen şeyi bacak arasına indirgeyecek kadar bağnaz, tecavüzü açık giyinmekten daha kabul edilebilir düşünebilecek kadar ilkel bir insansın. Ama şunu bilin ki bu ülkede, bu yasa sisteminde yeriniz YOK. İlla yerin olsun istiyorsan doooğru arabistana, yallah. Burası şeriatçi sapıkların ülkesi değil.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
43Cevap
+1 yıldekolte ıcın ayrılacak değilsin ya üstelik eşin, sevgilin değil. Giymeyiver kıskanıyor ölümlü dünya zaten giyme ne olacak aman
40 Yorumla
+1 yılsen çok ve boş konuşuyosun kardeşim istediğimizi giymeye hakkımız var siz bakın, boşalın diye değil güzel hissetmek için giyiniyoruz ve sizin de bunda söz sahibi olma gibi bir hakkınız yok kısacası SİZE NE?
00 Yorumlaolabilir muhafazakardır istemez bunu bile bile evlendiysen sorun sende onda değil haklılık payı var istemez hakkıdır eşin sonuçta giymeyiver ne olur yani?
00 Yorumla
+1 yılTabii ki giyinmeyeceksin. Kiskaniyor Adam. Olmasi gerekende bu zaten. Ayrıca burası Türkiye, erkekleri tam bir abaza. Senin k*çını başını düşünerek boşalmalarını istemezsin heralde.
00 Yorumla
+1 yılevde dolaşarak alıştır öncelikle ince coraplar dekolte transparanlik hissiyatı gelişmesini sağlayabilir evde oyke dolaş arada rahat oluyor falan dersin yavaş yavaş çamaşırsiz tişört falan denersin sonra alışır sonra dışarda da ikna olur
10 Yorumla
+1 yılbiraz kendinden taviz vermelisin bu konuda haklı olan taraf eşin bence
20 Yorumla
+1 yılÖyle bişey yok ya ne istiyorsan giy kimse senin özgürlüğünü kısıtlayamaz
00 Yorumla
+1 yılIzin versede bu sefer beni kiskanmiyo beni sevmiyo mu diye baslik acardiniz ama bu seferde haninefendi?
10 Yorumla
+1 yılsenin vücudun istediğini giy esinden neden izin alıyorsun
122 Yorumla- +1 yıl
Esini dinlemeli ve dekolte giyme amaci nedr yani ya
- +1 yıl
allam allam kızlar eksi vermiş birde ne meraklısınız milletin kölesi olmaya 🤣
- +1 yıl
Kolelik degil ozmn esi de gitsin baska kizlarla yatip kalksin soncda esinin vucudu nicin sorun ciksin mantkli ol biraz sevgi ask fedakarlik demktir
- +1 yıl
@zevkleguven bir tuttuğun şeye bir dön bak allah aşkına ya. Sevgi aşk fedakarlık falan değildir, yanında taviz vermek zorunda olmadığın, yanında kendin olabildiğin insanla birlikte olmaktır. Fedakarlığı yücelte yücelte kadınları erkeklerin sözünden çıkmaması gereken bir varlığa çevirdiniz yeter artık.
- +1 yıl
haklısın @psychodiva
- +1 yıl
@psychodiva siz saniyirsunuz ki bu sadece erkek icin bole yaniliyorsun gerektginde kadinin da sozunun dinlenmesi gerekir hayat bu esitlik var... hepsinin otesinde arkdas demis ki dekolte gymek istyrm nedir bu amac ne nicin giyiyorsun ki birileri baksin oo cok guzl cok hos demesi mi hosuna gidyr amac ne amacsizca birsey
- +1 yıl
@zevkleguven Evet hoşumuza gidiyor ama giden şey milletin salya akıta akıta bizi kesmesi değil. Kendimizi paçoz gibi değil, manken gibi hissetmek hoşumuza gidiyor. Kadınların süslenirken aman dışarıdaki sapıklar beni beğensin düşüncesiyle mi süslendiğini sanıyorsunuz siz hala ya?
- +1 yıl
@psychodiva onun bakmasindan rahtsiz oluyorsan giyimine dikkat edeceksin hakeza onun bakip bakmamasi hicde onmli degil ahlak terbiye sınırlar ve edep denen birsey var... siz de sunu anlamiyrsunuz bir kadin orasini burasini acarak kndni manken veya guzel gbi hissetmez guzel kadin manken kadin her haliyle guzeldr bu algiyi yikin artk ya
- +1 yıl
@zevkleguven herkesin ahlakı kendinedir hocam. Sen önüne bakacaksın, ahlaktan çok ahlakçı kesimi görüyoruz çocuklara tecavüz ediyorlar her gün haberlerde. Bir kadının ne yapınca güzel hissedeceği de sana kalmadı ayrıca. Siz de şunu anlamıyorsunuz, biz kendimizi bu şekildeyken mutlu hissediyoruz? O kafayla bakacak olursak zaten güzel kadınlar her türlü güzel, açık giyinmelerine gerek yok ama çirkin kadınlar ne yapsın? Daha çok mu açılsın güzel görünmek için bu mudur mevzu? Olayın güzellikle çirkinlikle alakası bile yok bunu bir anlayın önce.
Ayrıca bakmak var bakmak var, birini ilk kez görünce görmüşsündür, önüne dönmen gerekir, aç köpekler gibi ağzını açıp bakarsan bir zahmet bundan da rahatsız olma hakkımız olsun. - +1 yıl
@psychodiva bak kardesim sen kendin dedn ben orami burami acinca kendmi manken gbi hissedyrm diye bnde sana buna gerek yok cnku bir yerlerini acmakla manken olunmaz... herkesin ahlakiki kendine evet ama toplumun ahlaki denen birsey de var bunu da untma.. hi o sapik pislikleri solemissin elbetteki buni onaylamiyrm hatta sizin verilen dekolteye bakilmasina da karsiyim cnku yanlis ben kendimi kontrol edip kendime sahip cikarim baskasi da cikar ama bir baskasi bunu yapamayablir herkesin nefsi ve otokontrolu bir degildir ve sonucda ulkenin ne halde oldgunu bilen insanlariz cansiz varlklara cocuklara dahi tecavuz eden idamlik insanlar cok buna istinaden insan biraz da olsa buna yem olmamak icn dikkat eder ve gercktn giyimde insanlar dikkat etmeli bu tarz seyler olmazsa bile sen kendin ben nicn bole giyiniyorum ki benm mahrem yerlerim var bunu yaparkenki amacim ne deyip dusunmen gerek ben boyle dusnuyrm saygi duyarsin duymazsn sana kalmis benm fikirlerm bu yonde bunlari beyan ettm
- +1 yıl
Sende fikirlerini soledin bunu saygi disina cikmamasi beni gercktn mutlu etti artk ilgilenir veya ilgilenmezsn sen blrsn
- +1 yıl
@zevkleguven ben de diyorum ki oramı buramı açınca nasıl hissedeceğim kimseye kalmadı, ister manken gibi hissederim ister kim kardashian gibi. İkisi de olmadığımın farkındayım ben de merak etmeyin. Toplum ahlakı için şöyle bir fotoğraf bırakacağım bence anlayan anlar. Konu kadının ne giydiği değil, erkeğin nasıl eğitildiğidir.
https://pbs.twimg.com/media/CsfKa79WYAAAVdW.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CsfKdIWXgAAM5Ps.jpg - +1 yıl
@psychodiva iyide ben sana bu sekikdeki din tuccarlarina sapiklara karsi oldgmu soledim zaten ve bu uckuruna sahip olamamaktir bu muslumanlgi kirletmektr... bunu savunmadim sen savndgum seyi ya anladin ya da ben anltamadim
- +1 yıl
Bu arada nerelsin sormamda sakinca var mı
- +1 yıl
@zevkleguven Yo ben şu an herhangi bir dine saldırı amaçlı atmadın bu fotoğrafları. İslam doğru yaşandığı zaman gerçekten hümanist bir dindir bana göre, ki ben de müslüman bir insanım, bunu bahsettiğiniz toplum ahlakı konusu için attım. Türkiyedeki durum üstteki resim gibi değil ne yazık ki.
- +1 yıl
@psychodiva nsil turkiyede durum? Ustteki resm gbi degilse eger... muslumanim dedin ozmn gereklerini de blyrsun ama dekolte giyilmesine karsi degilsin islamda bu denli acik giyinmek haram
- +1 yıl
@zevkleguven Bilemiyorum, otobüste şort giydiği için darp edilen kızın davası kapanmadı henüz kapanmadı mesela. Ya da namus cinayetleri henüz bitmedi. Metroya dört kız bu şekilde girse o vagondaki erkeklerin kafalarını önündeki kitaba gömeceklerine gerçekten inanıyor musunuz? Türkiye'de?
Nasıl bir müslüman olduğumun takdiri allaha kalsın rica ediyorum, şayet kendisinin sekreteri değilseniz. İmanın şartları arasında kapalı giyinmek yok bildiğim kadarıyla, bana 6 şeye iman etsen yeter dediler ben de ettim. En azından kapalı, ahlaklı namuslu geçinip gizli gizli işler çevirmiyorum, neysem oyum. O bana yeter. - +1 yıl
@psychodiva iyide kimse sana kapali iken onu binu yapyrsun demyr veya farklisn da demiyr muslumanim 6 sarti var bunlaridir diyerek isin icinden siyrilamazsin bole sadefe kendini kandirirsin egerki bu dine inaniyorsan sen bu dinin gereklerini de kabul etmisssin demktr
- +1 yıl
@zevkleguven hocam, ben de böyle bir müslümanım işte, farkındayım, dinin gerçeklerini kabul ediyorum, inançlarım gereği zamanı gelince cezasını çekeceğim ama kendi nefsimi kapanma konusunda ikna edemedim işte bu kadar. Yargılama işini ileri götürmeni tavsiye etmem, bu da dinen hoş görülen bir davranış değil çünkü.
- +1 yıl
@psychodiva hic samimi gelmedin su son soylediklernde
- +1 yıl
@zevkleguven Kardeşim imanımı, samimiyetimi sorgulamak sana mı düştü? Tamam ateist bil sen beni banane ya
- +1 yıl
@psychodiva nyse bosver fikirkerimizi belrttik benm fikrim o istersen benimsersin istemezsen de sen blrsn
+1 yılVermez ben sort bile giyemiyorum sevgilim oldugu halde 😐
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yıldekolteni kimse gostericen ilgi odağı olacagim derken baska hallere girme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynen ya deli ediyor insanı benim kide giydirmiyor giydiğimde de söylemediği laf kalmıyor ben de o yokken giyiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Kocanızdan saklana saklana nereye kadar yaşamayı düşünüyorsunuz peki? Onun yanında kendi zevklerinizi, olduğunuz kişiyi saklayacak olduktan sonra neden evlenir ki insan başka bir insanla?
+1 yılevlenmeden önce bu tutumunu bilmiyor muydu, konuşmadınız mı?
00 Yorumla
+1 yılMantıklı bir açıklama bekle ondan. Mantıklı bir gerekçesi yoksa bildiğini oku
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİzin verse bu sefer kıskanmıyor diye laf edersiniz iyi yapıyor bence haklı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSseni tanıdığında da giyim tarzın anlattığın gibimiydi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin yaw he olmadığı için şansına küs o zaman yapacak bir şey yok.
00 Yorumlamini bikini ne le oolum çok belli ettin erkk olduğunu
00 Yorumla
+1 yılBoşa o zaman. Bu arada ben de izin vermem o ayrı mesele. :/
00 Yorumla
+1 yılDekolte giymekle, ben guzelim dusuncesi mi vermek istiyorsunuz? Nedendir bu kadar dekolte sevgisi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılgiyme zaten esinde istemiyorsa dinlemek zorundasın
10 Yorumla
+1 yılEn bastan boylemiydi sonradanmi oldu
00 Yorumla
+1 yılMini bikini diye bişey yok soru troll dağılın
00 Yorumla
+1 yılevde gıy bacım bosver 😊
00 YorumlaBaşından kabul etmiycektin 😉
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce böyle miydi?
00 Yorumla
+1 yılOnun bu huyunu evlenmeden önce bilmiyomuydun
00 Yorumla
+1 yılerkekleri gunaha sokma bebegim 😊
10 Yorumla
+1 yılAdam kıskanıyor ne yapsın, giyme sende.
20 YorumlaOnlar normal ama ben erkek olsam bende istemezdim
00 Yorumla
+1 yılgiyme sende adamin basini belaya sokma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapıyo söz dinle huzurunu boşma
00 Yorumla
+1 yılBayanlar neden dekolte giyer
00 Yorumlademek ki seni kıskanıyor
10 Yorumla
+1 yılsen. baskalaroylada yatmak. istiyon. o zaman
00 Yorumla
+1 yılvucudun guzeldır ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılNerde giydiğin önemli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman giymeyeceksin
10 Yorumla
+1 yılEvlisin bencede giyme
00 Yorumlaben olsam bende gıydırmem evlenmeseydın o zamn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen ole kadını boşardım 😂
00 Yorumla esin sonuçta giyme diyorsa giyme
10 YorumlaAdam haklı.
21 Yorumla
Soran+1 yılYa ama nereye haklı ben özgür olamıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıljartiyerlede dolaşmak ister miydin? merak ettim
00 Yorumla
+1 yılBosan ya ozaman bacım
00 Yorumla
+1 yılDeğiş gitsin..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşin giysin.
00 Yorumla boşan
00 YorumlaEşini dinle
30 Yorumlagiyme
10 YorumlaGiyinmezsen ölmezsin
00 Yorumla
+1 yılGiyme.
20 Yorumla
+1 yılesini dinleyebilirsn
10 YorumlaEşin yani normal
20 Yorumlagiymr
00 Yorumla