Tesettürlüyüm daha yeni evliyim eşim uzun tuniklerle bile dar paça pantolon giymeme izin vermiyor diyor vücut hatların belli oluyor e uzun tunikle kapatıyorum diyorum yok alt bacaklarında gözükmeyecek ben istemiyorum diyor bense giymek istiyorum ne yapmalı bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Keşke evlenme den önce bunları konuşsaydınız... Onu geç İslamiyet'e Göre kadının eşi karşısında söz hakkı vardır... burada hiç bir kız ve kadın arkadaşlarımız yanlış anlamasın ama genelde duyguları bastırılmış erkek veya bekarken hızlı bir yaşamı olup o dünyayı istemeyerek bırakan erkekler bu konuda kıskançlık ve dindarlık tribine giriyor ki ben bunu en yakın arkadaşlarımda yaşadım... Allah korusun sonları boşanma oldu 😐
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşte olsa senin kendi tercihlerine karışamaz. Sadece giymeni istemiyorum diyebilir. İster uyarsın ister uymazsın. Ama bunlar başta konuşulacak şeylerdi. Umarım tatlıya bağlanır. Bağlanmazsa da boşuna uğraşma. Kimseye katlanmak zorunda değilsin.
00 Yorumla
+1 yılTesettürlüysen zaten bir zahmet uzun etek giy tunik pantolon şal çoğu kapalı böyle
Hiç hoş görünmüyorsunuz hiç o başınızdaki örtüye uygun giyinmiyorsunuz
Çoğunuz açık kadınlardan daha çok dikkat çekiyorsunuz.
Anca örtüye hakaret ediyorsunuz valla10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirisinin yorumunun Aktuna beni tek başına çarşıya bile yollamıyor demişsin bence değişmez çalışıyor musunuz ve kaç yaşındasınız acaba bir mahsuru yoksa
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
77Cevap
+1 yılEvlenmeden önce konusmadınız mı bunları. Sonra eşi ailesi istiyor diye kapanan kişilerin saçma sapan görüntülerine maruz kaliyoruz Uzun ojeli tırnaklar, makyajlar, dar deri pantolonlar vs. Allah aşkına kimseye zorla kapatmaya çalışmayın sevaba falan girmiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaseni örtüyorlar altında daracık pantolon çok saçma duruyor gerçekten ama o kadar kapalı istiyorsa açık biriyle sevgili olmasaymış en fazla güzellikle söyler istiyorsan yapabildiğin kadar yaparsın dinde zorlama olmaz öneri olabilir herkes günahı sevabından kendi sorumludur
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo bence giy başını kapat altına tayt giy dar üzerine yapışan pantolon giy
Zaten Allah kadınlara sadece başınızı kapatın gggotunuxu açın demiş.
Baş önemli ggot o kadar önemli değil...
Böyleleri işte sonumuzu getiriyor beyin yok ne yaparsın eşine üzüldüm cidden yazık çocuğa...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım giyme işte sözünü dinle eşinin olsun bitsin. Zaten eşin haklı da, tek haksız olduğu nokta evlenmeden önce karışmayıp, evlendikten sonra karışmaya çalışması.
Zaten eşinden başkasına süslenip ne yapacaksın, dışarıdaki 3 5 abaza seni pantolonla görmese ne olur.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce biliyor görüyor nasıl giydiğini ne bu tantana ben de senin hatlarının gözükmesini istemiyorum de ona göre bir şey giysin boydan elbise kim şuranı buranı kapat diyorsa kesinlikle bakıyordur
10 Yorumlaablacımm geniş paça pantolonlar var etek gibi onları giy..
ayrıca ilk aklıma gelen soru apla evlenmeden önce aklın neredeydi niye konuşamadın bu durumları.. aile baskısıysa ee kaderin bu çekecenn..
00 Yorumla
+1 yıleşin senin neyi giymeni izin vermiyorsa başka kadınlarda o bölgeye bakıyor bir düşün derim
315 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyor tam tersi çok Sadık bir insan ama yine de bu sadıklığı beni giymek zorunda etmez
- +1 yıl
sadıklıkla falan ilgisi yok bu durumun bu zihniyetteki insanlar bakıyor biliyorum.
Soran+1 yılBakmıyor kardesim bakmıyor 5 senedir sevgiliydim bakmaz ama ailesi böyle yetiştirmiş ablaları annesi falan hep feraceli çarşaflı
- +1 yıl
İste bu hayat arkadasi degil kole aliyorlar sanki
- +1 yıl
kendini yetiştiremeyen biriyle evlenmeseydin sen de
Soran+1 yılSevgiliyken böyle düşüncelerini yansıtmadı hiç bir zaman her zaman cok acık bir kızdım böyle gördü sevdi ama aşırı değiştirmeye çalışıyor maalesef
- +1 yıl
klasik türk erkeği😂 açık beğen sonra kapatmaya çalış
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım asla asla asla olmaz diyor bol pantolon istediğin kadar giy ama dar paça olmaz diyor bak uzun tunikle bile sen düşün
- +1 yıl
ne yapman gerektiğini sen bilirsin bu adamdan kız çocuğun olmasın yeter
Soran+1 yılOnun içinde kavga ettim diyor 14-15 yaşlarında kapancak hayır diye kavga ettim öz annem yanında ona hak verdi doğru diyor ağaç yaş eğilir dedi bende totomun üstüne oturdum zaten hep böyle onu tutar herkes ‘ki annem dar pantolonu kısacık şeylerle giyen biri olmasına rağmen’
- +1 yıl
cidden hala boşanmayı düşünmüyor musun?
- +1 yıl
yaş aralığın 25-29 daha genceciksin kendine yazık edersin bide çocuk olursa daha zorlanırsın
Soran+1 yılcanım daha 2 aylık evliyim şans veriyorum sürekli sürekli
- +1 yıl
ister 2 aylık olsun ister 2 yıllık bu zihniyette biriyle evli kalmak hayatını bitirmek aynı şekilde doğmamış çocuklarının da hayatını bitirmek demek
+1 yılBuradaki erkekliğin igrencligi peki biri der kalcan mi büyük öteki der fiziğin iyi demek ki öteki der benim kadınım olsan lan kadın evli nasıl itsiniz siz yaaa
10 Yorumla
+1 yılGiyiceksin tabiki o cahil zihniyette olan insanın inadına. Neden böyle şnsanlarla evleniyorsunuz aklım almıyor ya
12 Yorumla- +1 yıl
Secenekleri yok
Soran+1 yılE inadına yapsam o evlilik çöp olur gider ama aşkım nolur giyiyim demeyle de anca oturur ağlarım bi şekilde bunu yapmam lazım
+1 yılEsinde iyi biriyse baska kizlarla bakmiosa sosyalmedyada fslan yurumuosa bence dedigini yap. ama hiyarin tekiyse senin dediklerini yapmiosa hic ugrasma bosan gitsin.
00 Yorumla
+1 yılEşin evlenmeden önce seni hiç görmedi mi? Evlendikten sonra sizi değiştirmeye çalışan eşlere inat değişmeyin. Sen onun eşisin vücudunda istediği gibi hüküm sürecek Barbie bebeği değilsin.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce keşke enine boyuna konuşsaydınız �slamiyet'e göre eşinin söz hakkı üzerinde var buna sen karar vermelisin biraz ılımlı davran derim
00 Yorumlaİzine ihtiyaç duyduğun sürece verilmeyecek. Kendi kararların yok mu?
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi hiç önemsemiyor kararlarımı senin beynin tuhaf sence doğru mu düşünüyorsun diyor diyorum istediğimi giyebilirim diyor o edkidendi artık kocan var benim istediklerime uymak zorundasın diyor ailem yanımda hiç durmuyor çok yalnızım calısmıyorum da onun eline bakıyorum o çıkarsa bir yere gezerim daha arkadaşım da cok yok yani öyle o zaten bunlardan güç aldı baktı kimsesi yok sevgiye muhtaç öyle
O zihniyette bi çöl bedevisiyle evlenen sensin müstehak napak
20 YorumlaAçıl o zaman mk tesettürün uslubunu da bozdunuz pantolon giyeceksen de üstüne uzun giyeceksin gtünü görmeyecek kimse
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok. Detay yazamam şikayet edilip linç yiyoruz. İstediğiniz gibi giyinme hakkınız var buna kimse karışamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDar paça pantolon güzel durmuyo zaten? Eşin haklı giyme sende daha bol şeyler giy. Tesetturluyseniz tam tesetturlu olun bu demek degilki git ferace giy hayir vucut hatlarin belli olcak şeyler giyme tamamdır.
00 Yorumlaİyi de tesettürlü isen neden dar giyme ihtiyacı hissediyorsun? Ayrıca bunu niye diretiyorsun? Normal pantolon giy?
00 Yorumla
+1 yılNe yobazlar varbya ben crop giydiriyorum bikr istediğini giyer öyle dsg ayıları nerden buluyinuz
015 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim bekarken 5 sene sevgililk sürecimiz oldu böyle değildi her şey alana kadar işte böyle insan
- +1 yıl
Ben sevgilimle neler yapıyorum bilsen.. çekilmez o ya sanki sana güvenmiyor mu. Kadını bu kadar hapis etmeye ne gerek var
Soran+1 yılGüveniyor mesela tatilde giymek istedim dedim giyeyim nolcak orada herkes açık saçık zaten benim pantolonuma mı bakacaklar dior herkes senin gibi güzel mi diyor ne yapayım suc mu keşke cirkin olsamda bu kadar beni bogmasa diyorum ya ayrıca çokta güzel degilim benden ne kadar güzeller var ama iste o zihniyete ne desen boş
- +1 yıl
Nasıl tatilde bikini ye izin verip oturduğunuz yerde tukige izin vermiyor mu irtasi yok mu bunun
- +1 yıl
Özel yazsana bi
Soran+1 yılHayır ne bikisini ya tatilde diyorum tatilde bile pantolon giydirmiyor ne bikisini
- +1 yıl
Anladım eşin Peki ne iş yapıyor hani muhafazakar öğretmen mi hoca falan mı Hani yoksa neden seni bu kadar Kıskanıyor olabilir ki hani bu kadar mı güzelsin ya da erkekler bu kadar mı sürekli seni kesiyor
Soran+1 yılHayır sıradan br insanım kimsenin kestiği yok ama o öyle zanediyor
- +1 yıl
Biraz evhamku seni alırlar diye mi
Soran+1 yılBilmiyom öyle bi zihniyette büyümüs ki erkekli ortama girerken yüzüme bakıyor üstüme bakıyor makyajı cok mu üstü düzgün mü diye öyle paranoyak işte
- +1 yıl
Oha be.. kişilik bozukluğu var. O kıskanma değil. Seno çalıştırmiyirdurda
Soran+1 yılCalıstırmıyor tek basıma da çarşıya falan cıkarmıyor illa biri olcak yanımda
- +1 yıl
burada olduğunu bilse o zmn 🤣🤣😅
Soran+1 yılBilmez ama gerçekten çaresizim günlerdir bu konu dönüyor evde ve gerçekten geceden beri agladım neler neler dedi neymiş pantolon günahmış ben giyersem ona da günah geliyormuş sacmalıga bak böyle bir şey yok dinde
- +1 yıl
O zmn senin pantolon bild günah derse ki eşisin yatakta tanga vs askılı hayatta giydirmez sana
Namaslu mu olmuş oluyor eşin o zaman. Namusunu mu kormus oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte pantolonu hiç sevmiyormuş kadının vücut hatlarını belli eden bir şeymiş nasıl bir beyinse zaten uzun tunikle giycem diyorum onuda kabul etmiyo nası bi kafaysa
+1 yılTek çaren boşanmak bu şekilde giyinmeni hattta açık olmana bile karışmayacak birini bulmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden hemen boşanmak bir çaresi olur elbet yuva yıkmak bu kadar kolay mı
- +1 yıl
Evet kolay. Bu şekilde korkut ailen karışmamış şimdiye kadar o kim beee
- +1 yıl
boşanmaktan başka çaren olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun bu sapıkların zihniyetini değiştiremezsin
Hani elittin kocan 80 bin sen 40 bin TL maaş aliyordun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamadım
+1 yılGecmiş olsun ne diyim artık bakan insan her türlü bakıyor artık engel olamazsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet de bunu ona dinletemiyorum
- +1 yıl
Mümkünse dm den yazabilir misin
- Moda & Stil konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılKendine bu kadar hüküm ettirmek resmen köleleik
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun 🤲
Allah yardımcın olsun 🤲
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın dediğini yapmaktan başka bir seçeneğin kalmıyor.
00 Yorumla Bu mevzuyu evlenmeden önce konusmaliydiniz. Şimdi gelde ayıkla işi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki tesetturlu ol ama esin abartmis. bi kadin sensin kacircaklar diye dusunuyo heralde. ya da kendi nasil zihniyetle bakiyosa milleti de oyle saniyor.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenene kadar aklın nerdeydi 🤷♂️. Giyme otur oturduğun yerde dayak yersin
00 YorumlaAdam doğru söylüyor giyme sende dışarıda öyle giyeceksin evinde giy
01 YorumlaYani ikna olmuyorsa sende sevıyorsan esının sözünü dinlenmesin
00 Yorumla
+1 yılGiyme tabi ki, biz erkekler pantolona tahrik olabilen canlılarız.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılKolesin işte dinleyeceksin eşini sonrada şikayet et burka giyeceksin bundan sonra o kadar
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin izin verdiğine patron neden karışır. Mesleğin nedir?
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon yanlış okumusum. Eşin seni şekillendirmesin
Eğer eşini korumak istiyorsa pantolona izin verir. Etekten daha koruyucu olduğuna eminim.
00 YorumlaSeni o şekilde görüp istemedi mi zaten. Bu şekilde de kabul etmeli.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki ya başta giymiyordu sonradan pantolon giyme kararı aldıysa
+1 yılevlenmeseydin sanki bilmiyonuz erkeklerin bu huyunu
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle ortak karar alamazsanız çok sıkıntı çekersiniz.
00 Yorumla Bunlar önceden konuşulacak durumlar geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılİzin vermyorsa giymeyeceksin dinin gereği adam olcaksin
00 Yorumla
+1 yılOturup konuşmalı olmuyorsa da uzatmaya gerek yok🙏🍀
00 YorumlaModa & Stil konusunda 707 cevap paylaştı. Bu konulara çok karşıyım sen onu olduğu gibi o seni olduğun gibi kabul ediyor evlenince işler değişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGiyim kuşam önemli meseleler değil. Tamam de kocana, hem senin seveceğin hem kocanin onaylayacağı bir şey giyersin. Uzlaşın.
021 Yorumla
Soran+1 yılTamam dedikçe yeni bir şey çıkıyor eskiden aşırı açıktım mini etekler şortlar sonra kapandım önce ört dedi hiç bir şekilde karışmayacam sadece ört dedi düşündüm taşındım isteyip örttüm daha sonra makyajı azalttırdı yavaş yavaş sonra mantoya soktu daha sonra feraceye soktu ve şuann simsiyah gezdiriyor renkli bile istemiyor mavi yeşil neymiş çok ilgi çekici kadında sevmiyormuş bekarken maalesef böyle değildi böyle sevdi böyle beğendi ama hersey alana kadarmış ne yazik ki yani sonuç şu ki doymuyor ben evet dedikçe çoğalıyor istekleri ve ben artık mutlu olmadığımı fark ettim
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendini net bir şekilde ona ifade etmelisin. Ve yeni bir isteğini de karşılamamalısın. Sen ona tamam dedikçe yeni bir şey uyduracak. Böyle gitmez.
Soran+1 yılDün böyle gitmez dedim bak nereye kadar böyle istemeden giydirceksin ölene kadar ben ölünce kurtulursun diyor gerçekten psikolojimi bozuyor
Cevap sahibi+1 yılSivil itaatsizliği biliyor musun? Aşırıya kaçan isteklerini yapmamaya başla. Ona konuyu ciddiye almasını sağla ve düşüncesini kır. Çünkü seni gerçekten mutsuz ediyor. Bir şey yapmalısın.
Soran+1 yılAyrıca düşüncelerim ve duygularım için önemli değil ben senin kocanım ve beni mutlu etmek için yap yapıver ben olsam yaparım senin için ne değerliymiş demek ki senin başka mutluluklarında var diyor sadece pantolon giymek istediğim için gerçekten psikolojim bozulmaya başladı artık daha yeni evliyiz
Cevap sahibi+1 yılGiyim kuşam da bir kimsenin sana müdahale etmeye hakkı yok. Özellikle bu kadar aşırıya kaçarak..
Soran+1 yılDüşüncelerimi beğenmiyor ve doğru düşünmüyorsun beynin zor algılıyor dedi dün gece biraz konuştuk sen beğenmiyorsan giyme bol pantolon ben giymek istiyorum dediğimde yeter be kaç gündür aynı mevzu yeter sQtirme pantolonunu kalkar hepsini yırtarım sana yüzümü göstermem konuşmam bak diye tehtit edip döndü arkasını yattı artık o kadar mutsuz hissettim ki buraya kadar yazdım
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi, kocanızın size küfür etmesi, size bu kadar müdahale etmesi hiç doğru değil. Bu sadece giyim kuşam konusu değil, siz bir konu üzerine mutsuz oluyorsunuz ve bunun üzerine gidip düzgünce konuşmak yerine adam sizi tehdit ediyor. Özür dilerim ama kendisinin kafa taşsa, hissettiklerinize önem vermiyorsa bu ilişki yürümez.
Soran+1 yılGeçen de annemin yanında oturuyorduk dedim giycem pantolon görürsün istediğimi giyerim dedim giyemezsin dedi açılırım bak bu kadar sıkma beni dedim dedi ki açılırsan o zaman seni annenin evine bırakırım dedi annemde duydu sıkıntı yok bir pantolon için bırakçaksan çoktan bırak koyunun kuyruğu koyuna dert olmazmış dedi sonradan kıvırdı işte ben öyle demek istemedim çarpıtmayın falan dedi sürekli öyle konu kapandı ama çok ağır konuşuyor artık tanıyamıyorum çok iğneleyici konuşuyor canımı yakıyor
Cevap sahibi+1 yılAilen seni destekliyor, ne güzel işte. Onları da arkana alabilirsin. Ve şunu söylemek istiyorum, dünyadaki tek erkek o değil. Seni hak etmiyorsa, duygularına önem vermiyorsa, hatasından dönmek yerine bunda ısrarcı oluyorsa haddini bilecek.
Soran+1 yılKardeşimle bu gece dertleştim diyor ben arkanda değilim yanındayım diyor babamla annem konuşmazsa ben konuşurum onunla diyor kardeşim cok dominant dobra bir kız eşim ondan korkuyor biraz doğru söylemek gerekirse
Cevap sahibi+1 yılBak ne güzel işte, yalnız değilsin. Ailen de seni destekliyor dediğim gibi. Ama eşine korkmasıyla da değil de konuşarak bir şeyler yaptırabilsen keşke. Öyle aşırı karışık içinden çıkılmaz bir durum yok ama eşiniz konuyla ilgili hiç uzlaşmacı ve anlayışlı değil işte..
Soran+1 yılmaalesef cok kırıcı sürekli zorla bir şeyler yaptırma Peşinde mesela bir kız gösterdim geçen aynı uzun tunikle pantolonlu keşke bende böyle giysem ferace istemiyorum dedim bize göre değil bunlar özenme böyle şeylere diyor diyorum sana göre olmayabilir ama bana göre gayet normal diyorum diyor bitti artık bana göreler evlendin artık kocan var diyor
Cevap sahibi+1 yılHe işte, kocan var. Sahibin değil. Evlendiğin kişi ile her konuda aynı düşünmek mümkün değil ama farklı düşüncelerdeyken birbirinizi kısıtlamamak gerekiyor. Doğru demişsin sende ona.
Soran+1 yılO sahibi gibi görüyor böyle görmese aslında hiç bir sorun kalmıcak ama gerçekten cok geri kafalı
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki?
Soran+1 yılBilmiyorum bi ağırlığımı koycam artık canım cicim nolur yalvarırım değil de ağırlık koycam baktım olmadı ailemle konusturcam yine mi olmadı aile psikoloğuna başvurmak zorunda kalacağım
Soran+1 yılEğer oda mı olmadı Allah büyük bakalım
Cevap sahibi+1 yılUmarım çözebilirsiniz, kocanız belki fikrini değiştirmeye başlar..
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılSiteyi fazla kullanmıyorum fakat dertleşmek isterseniz gördüğüm an da hemen size yanıt veririm.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇarşaf giy bari. Nasıl bir baskıdır bu, kendi dışarda gözler fıldır fıldır dolaşıyordur ama...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAga bu zamana kadar bişey olmadı da şimdi mi oluyor. Evlenirken ilk kez mi gördünüz birbirinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin işini bilmiyor ben olsam izin verirdim odanın içinde crop ya da südyen ile gezerdin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini dinle bende kapalıyım rahatsız oluyorsa giyme
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlendikten sonra her şey değişir sevgilik gibi olmaz
- +1 yıl
Bir erkeğin sözü bu kadar mı önemli yani?
Cevap sahibi+1 yıl@SweetCloud evlilik çocuk oyuncağa değil maalesef iyi düşünmek lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüz parlak tayt giy kilot degil tanga giy harika olur
00 YorumlaHayat böyle kısıtlamalar için anlamsız ve kısa ama bana da garip gelen neyse bilmiyorum ben yulaf bir durum her sekil de
10 Yorumla
+1 yılBunları bastan konuşup anlasaydiniz iyiydi simdi kararından döneceğini sanmıyorum kac aylık evlisiniz yeni derken
00 Yorumla
+1 yılİnsanların kocasının kölesi olması beni çok üzüyor
50 Yorumla
+1 yılNe degisik bir kafasi varmis. Niye evlendin böyle biriyle
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 sene sevgili oldum bana böyle bir şey hissetirmedi aldıktan sonra başladı ne zaman nişana adım attık bu karışmalar başladı çok değişti ya gerçekten ben tanıyamıyorum hiç
- +1 yıl
Çok saçma
+1 yılBu soruyu buraya sorarsan evliliğin biter en son bikini giydiğini görürsün
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne alaka yorumların yarısı giyme yazmış
- +1 yıl
Görürsün az bekle
Soran+1 yılNeye dayanarak bı yorumu yaptın şu an herkesten cok senin yorumun takıldı kafama biliyo musun
- +1 yıl
Kafaya takma sadece ciddiye alma fazla onu demek istedim
+1 yılSen tesettürün ruhundan haberdar mısın? Evet ise cevabın o zaman pantolon giyemezsin zaten.
10 Yorumla
+1 yılgiyimine karisan erkekden hayir gelmez en nefret ettim erkek tipi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan evlendikten sonra esine mini etekte giydirmeli. Boylece tum arzularini onunla sondurur. Ben sahsen neye karsi zaafim varsa esime onlari giydiririm disarda
00 Yorumlaama bazen gerçekten öyle tarz giyinince daha fazla dikkat çekebiliyor insan.
00 Yorumla
+1 yılsen kocanın malı mısın ne istiyosan giy senin vücudun senin kararın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni seyi Bende yasadim
O kadar anliyorum ki seni01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinde bence bi eksiklik bi ozguvensizlik var
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılSeni birileri begenir ilgi gosterirse kacarsin diye düşünüyor.
Soran+1 yılYok be onun ailesi hep feraceli simsiyah çarşaflı öyle büyümüş kadın dediğin kapalı olur kafasında birisi sözde müslüman ama namaz kılmıyor işte kadının kıyafeti söz konusu olunca müslğman kesiliyor benim eşim diyor sen pantolon giyersen banada günah yazılır sanki 4 -4 lük Müslümanlığı bitti de benim pantolonumun günahı kaldı
Cevap sahibi+1 yılYatakta zayif oldugundan çekiniyor olabilir mu?
- +1 yıl
Benim eş adayım olursa vucud hatları gözükmeyen herşeyi giyebilir (evlilik demek hayatı paylaşmak demek)
- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Tesettürlüyüm, eşim pantolon giymeme izin vermiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler