benim beynim yok mu diyorum. nerde ne giyeceğimi biliyorum diyorum. yok mini etek göbeği açık giyinmeme izin vermiyor. izin almiyorum ama kızıyor. geçen annesi gile giticektik kardeşini istemeye geleceklerdi. ben sabah gittim o akşam geldi ben mini bir elbise giydim diye geldiğinde bana bir sürü ters ters baktı. damadın kuzenleri vardı sen üşdünmü diyip herkesin yanında çeketini bacaklarıma örttü. sonra eve geldik bana kızdı. bende heves ediyorum herkes giyiyor dedim o da bana giy evde. kıskanıyorum dedi. ben bile kocan olmama rağmen seninle heran olmama rağmen seni o elbise ile görünce etkileniyorum dedi. ben senin her dediğini yapıyorum sende beni kırmasan bu konuda dedi. ben nabıcam istediğim gibi giyinemk istiyorum ama eşimi de üzmek istemiyorum
Cevabın nedir?
Kocan bence haklı surda bile bir ton abaza varken dışarda seni gören yan gözle bakıcak sarkıcak kocan duysa kafayı yicek huzurunuz kalmıcak.
Evlilik oyuncakmı ben istediğimi yaparım yok evde mutluluk için illaki bazı heveslerini yutucaksın evlilikte ben iki tarafında süper mutlu oldugunu görmedim illaki cıkıyor böyle durumlar34 Yorumla
Soran+1 yılyani eşimimi diliyim diyosun
Soran+1 yıldinliyimmi yani onun sözünü mü dinliyim
En İyi Cevaplar
Eşin aynı şeyleri yapsa sen ne düşünür ve ne yapardı bunları düşünerek hareket et. İnsanın özgürlüğü partnerinin kıskandığı yere kadardır
22 Yorumla
Soran+1 yılhaklsıın galiba
- +1 yıl
Sevgili iken neden sorun olmuyoda evlenince giyemezsin diyorlar kapalı biriyle sevgili olsun o zaman onunla da evlensin eşinin açık giyinmesine izin veren erkekler kıskanmiyor mu veya sevmiyor mu her erkek takılmaz böyle şeylere bende o zaman kahveye gitmesine izin vermeyim aynı şey değil diyeceksiniz mesele rahatsız olmaksa bende kahveye gitmesinden rahatsız oluyorum mesela
Sende eşini dinle bir zahmet giymeyiver dediği gibi evin içinde ona özel giy eşinden başkasına kendini beğendirmek zorunda değilsin ki
25 Yorumla
Soran+1 yılkendimi beğendirmek değil amacım ama bir yere gidiyoruz onunla beraber ya da ben arkadaşlarımla en ufak göbeği açık bile giydirmiyor ondan habersiz giyiyorum
Soran+1 yılya ben nefsime yeniliyorum bazen hala bekarken görüştüğüm arkadaşlarım bana bir koca buldun esirimi oldun hemen diyorlar gaza geliyorum
- +1 yıl
giyimime dikkat edicdm
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyuzden napıyoruz esimızı uzmemek ıcın dediklerini yapıyoruz. Dinle kocanı acık giyinme evde onun yanında giyin yoksa sonunda bırakır
01 Yorumla- +1 yıl
beni bıraksın bırakmasın. eğer her dediği olmayınca bırakacaksa zaten şimdi bıraksın ben onu üzmemek için sordum. giyinmeyi düşün miyorum artık
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
29Cevap
- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEl alemin önünde vücudunu sergilemek mi güzel? Tamam fiziğin düzgündür, yakışadabilir. Ama hiçbir erkek karısının vücudunu teşhir etmesine izin vermez.
25 Yorumla- +1 yıl
benim amacım birilerinin vana bakması değil kendim için özgürce giyiniyorum elalem bana baksın istemem
- +1 yıl
@betulgunes1 ama bakıyorlar. Ve kocanın yanında.
- +1 yıl
ya ben artık giymiyicem diyicem akşam giymiycem gerçekten de eşim dahs değerli haklısın
- +1 yıl
@betulgunes1 çok giymek istiyorsan evde başbaşayken giy. Bunları görmesi gereken kocan. Başkaları değil.
- +1 yıl
yani ben başkası görsün diye giymiyorum ama atık dikkay eticrem
1 yılYani abla ben bile etkileniyorum diyosa ve bu senin kocansa başkaları hakkında ne düşünüyorsun acaba başka kadınlar hakkında doğru erkeği mi sectin bı sorgula bence ki seninde beynin var ne istiyosan onu giymelisin hani aklında güzel gkruneyim düşüncesi varsa bilemem ama sadece sevdiğin için giyiyosan ve erkeklerle ugrasmiyosan düzgünce konuş eşinle
00 YorumlaOyle bir tazmisin ki.. sanki esin normal yaptigin seye anomrla tepki veriyor. gayet normal yani bu...
Kadinlar resmen dna sistemi bozulmus...12 Yorumla- +1 yıl
o an sinirliydim ayrıca açık giyinmek te namaz kılmamak gibi bir günah sadece
- +1 yıl
@betulgunes1 namaz kilmamak gunah... Acik giymemek te uzerine bonuslu gunah evet...
Esin sana yanlis bisi demiyor ki... bende esimi her tarafi acik giyindirip koluma takip 250 adamin 249 unun suzerek baktigi bir ortamda yaw he gibi gezemem.. ki cogu erkek. oyledir..
Sen sorumlulunu bilceksin. bir erkegin sana bu konuda sunu yapmama dememesi lazim bence
+1 yılçok kısa giyme sende orta yolu bulun yani deidgin gibi iyi biriyse tabiki ama sanmiyorum iyi bir erkek olacagina
01 Yorumla- +1 yıl
kocam çok iyi bir adam gerçekten. anlayışlı adaletli ama beni kıskanıyor galiba
+1 yılBnce haklı evlisin göbeğini neden millet görsün Alan almış o görsün dikkat etmende fayda var onlayken giyi ama tek dışarı çıkınca düzgün giyimende fayda var
01 Yorumla- +1 yıl
gizliden giydim işte başıma gelen. artık giymicem
eşinde sorunlar var özgüveni yok en başta. Sana aklına saygısı da yok ayrıca
06 Yorumla
Soran+1 yılöz-güven çok eşimde 😂😂 bu sorun zaten bana saygısı var bana emretmiyor rica e diyor ven onun herşeyine karışıyorum nerde ne giyeceğini bile o zaman saygısız benim
Soran+1 yılseviyor beni ya kıyamam
Soran+1 yılemretmez bile bana rica eder. kaderde ne var bilemem ama sinirlenince ben ona hakaret ederim bağırım bişey ler fırlatırım bir kere dönüpte bana kötü bir söz söylemedi beyefendi adamdır.
Moda & Stil konusunda 8,4b cevap paylaştı. Seni halde gören erkeklerin penislerini kaldırmak mı istiyorsun
018 Yorumla- +1 yıl
edep edep bana bakanın günahı o edep siz olan onlar her kadına bakıcak kadar hafif olan onlar
- +1 yıl
kocamdan başkasını tahrik etmem. açık giyinirim ama ciddi bir insanım. .
- +1 yıl
eşim açık giyinmemi istemiyor. zaten bende giymeyi düşünüyorum akşam söyliyicem
- +1 yıl
işte artık giymiycem yani ben buraya bu yüzden sordum bileyim haksızmıyım diye. giymem daha o kadar açık ona giyerim sadece heralde işten gelmesine 1 saar kaldı yazıcam ne dediğini gelince
- +1 yıl
yok çocuğumuz. şu an anne olmaya hazır değilim. ama ilerde düşünüyoruz eşim baba olmaya hazır ve ç7k istiyor ama ben henüz bir bebek e anne olmaya hazır değilim
- +1 yıl
hayır benim yaşım 23 24 olucam kocamın 27 . ben şu an anne olma5a hazır değilim. kocam çok istiyor bir kızımız olsun ama işte hazır olmadan anre olıesam iyyi bir anne olmam diye düşümdüm
- +1 yıl
kocam bakıcı tutarız ya da annrm de yardımcı olur diyor ama o çoçuğun annesi ben im hazır olmadan olmaz
- +1 yıl
çalışmıyorum. ama korkuyorum doğumdan. felan ve korınuyoruz o nedenle hamile kalmam. ve bu büyük bir sorumlukuk o çoçuk la ben vakit geçiricem ben biraz dahs olgunlaşı8 anne olmaya hazır olunca. bir oğlum olsu istiyorum
- +1 yıl
ya işte o konuda da zıt eşim kız bebek istiyor 😂😂😂 ama ben 30 yaşında anne olmak istiyorum ama kocam sonra bana diyorki eğer şimdi anne olursan genç bir anne olursun kızınla aynı kıyafetleri giyersin mesela diyor beni kandırmak için
Soran+1 yılya düşünücem ama eşime üzülüyorum kuzenleri baba oldu bile çoktan kıskanıyor o da diyor eve geldipimde bana baba diyr seslenen senden benden bir parça olsun isyorum ekstradan bizi seven biri dahs olsun isiyorum diyor eve yeğenlerim gelince hep onlarla oynuyor ama ı diyorki ben istiyorum ama onla vakit geçiricek en çok sensin sen in de istemrn lasım diyor ama içten içe üzülüyor ben biliyorum kuzenleri hep baba oldu bir bizim çoçuğumuz yok. ama yani hazır olmadan olmazki demi bazilarida diyor ki sen onu karnında hissedince anneliğe hazır olucaksın zaten diyor kafam karışık
Evlenmeden iyi tanıyın eşlerinizi sonra üzülmeyin boyle
21 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce de diyordu nişanlıuken ama ben evlenince yumuşar sandım üzmüyorda beni bend e ona hak veriyorum ama vazgeçemioum
Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yine güzel giyin, ama açık olmadan gereksiz yere üzmemiş ol onu. :)
01 Yorumla- +1 yıl
saol
Magara adamıyla evlenmişsin. Tebrikler. Haketmişsin
03 Yorumla- +1 yıl
eşim çol romaktik bir adam ve elit bir aileden geliyor ama işte kıskanıyor beni en güzel halimle bir tek o görmek istiyor
- +1 yıl
vallahi öyle ya. annesi babası zaten tek erkek çoçuğu iki kız kardeşi var. ama işte kıskanıyor beni bende onu kıskanıyorum. çok baskı yapıyorum ama o beni hiç kırmıyor ne dersem yapıyor
- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşin çok haksız keşke sutyen külotla gitseydin 😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ben de sınırımı biliyorum ama abartıyor bence
- +1 yıl
Sınırın ne peki 😂😂
Soran+1 yılben kendimi biliyorum
Açık giyinme sende ya da yollarını ayır onunla başka bir çagre yok
04 Yorumla
Soran+1 yılikna edemezmiyim
Soran+1 yılya ben bursan fikir alıcam eğer hatalı bensem vazgeçerim düşüncem den kocam benim her dediğimi yapıyor çünkü
- Moda & Stil konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇözülemeyecek bir mesele değil, mini giymek de şart değil bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılya olmasa da olur tabi ama ben sadeve ben bilirim kendimi o bana karışıyor
- +1 yıl
Evlilik fedakârlık gerektirir, yapman gereken tek fedakârlık da istemediği şeyleri giymemen, cok zor bir şey değil. Bence senin kafa yapında bir problem var. Yanlış düşüncelere sahipsin.
Soran+1 yılben buraya tartışmaya gelmedim eğer haksız bensem kendimi dizeltirim
- +1 yıl
Sadece empati yap, kimin haklı olduğunu anlayacaksın.
Soran+1 yılnefsime çok yeniliyorum ben o öyle değil bakarken takıldığım kanalarınla hala görüşüyorum onlar bekarlar bana bir koca buldun esirimi oldun istediğini giyersin karıştırma kendine diyor lat gaza geliyorum
- +1 yıl
Sen onların lafını dinlersen bir bakmışsın boşanma evresine gelmişsiniz. Çok aptalca konuşmuşlar.
- +1 yıl
biranda oluyor artık giymiyicem galiba
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan haklı giyilecek yer var giyilmeyecek yer var kuzenlerine malzeme olmuşsun
04 Yorumla- +1 yıl
eşimin kuzenleri değil damadın kuzenleri yani eşimin kız kardeşini istemeye gelenin kuzenleri ayrıca her açık giyen malzememi oluyor. ve de sadece evde ona mi giyicrn
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 gideceğin yere göre kıyafet giy eşinin ailesine giderken öyle giyinme dışarda yemek yeyemeye vs gittiğinizde giyersin.
- +1 yıl
öyle giymicem artık akşam güncellemeye yazarım nr olduğunu
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 mesaj at istersen
+1 yılİstemiyosa giyme o zaman bacım
111 Yorumla
Soran+1 yılya ben onun kölesimiyim
- +1 yıl
Ohooo kafaya bak
Soran+1 yılaslında ben ona bişey diyince yapar mesela geçen o gömleği giyme seni çok tatlı gösteriyor kıskanıyorum dedin giymedi güldü hoşuna gitti
Soran+1 yılama işte vazgeçemiyorum elbiselerimden
- +1 yıl
Vazgeçme evinde giy eşine giy varya ne hoşuna gider adamın
Soran+1 yılzaten böyle kandırıyrorum onu alışverişe gidince diyorum bu mini elbisyei alalım bir tek sana giyivem başka yerde giymem çok beğen dim böyle alıyoruz o kıyafetleri eğer gerçekten ben haksısam kendimi dizeltirim o yüzüden sordum
- +1 yıl
@ali_1993 yalan değil ki kandırmaca gibi 😂
- +1 yıl
@ali_1993 haklisin. vallahi o elbiseyi alırken sadece onun için giyeceğimi sandı annesi gile geldiğinde kapıyı açtığımda beni o elbise ile orfe görünce şok oldu sonra yanına oturtturdu servise bile yardim edemedim sonrw üşüdün mü sen dedi çeketini bacsklarıma örttü orda bişey demedi eve gelince bana bun6 aldırken senin için demiştin dedi kızdı
- +1 yıl
@ali_1993 sadece annesi gil olsa belki b6 kadar sinirlenmezdi ama damat ve kuzenleri de gelmişti. zaten eşim şekeri örtüğü için görmedi ler orda onlar gidene kadar eşimin dibinde oturdum 😂
+1 yılGizli gizli giyin ozaman sende.
013 Yorumla- +1 yıl
işte habersiz giydim akşam görünce oldu olanlar
- +1 yıl
@betulgunes1 Eşin ne iş yapıyor?
- +1 yıl
ofisi var. mobilya üzerine. iş yeri.
- +1 yıl
@betulgunes1 Zaman zaman bir hafta 15 gün ya da 1 ay gelmediği oluyormu yurt dışı seyahatleri vs.
Soran+1 yılyok olmuyor her gün 6 30 da evde
- +1 yıl
İşin çok zor ozaman ya nediym.
Eve gelmediği zamanları değerlendir felan diyecektim ama artık doğru zamanlamayı yaparsın sen bir şekilde.
Soran+1 yılyok artık ben kocam dan gizli saklımmı var eşimden gizli bişey yapmam zaten artık giymiyicem burdaki bazı insanlae bana kocamın bulunmaz olduğunu hatırlattılar kocam kırılmasın ben giymem o kadar açık çünkü o da benim her dediğimi yapıyor.
- +1 yıl
Kocana sahip çık ozaman
Soran+1 yılsahip çıkarıyorum ama. ne bilyim giymesem eksilmem
Soran+1 yılya o işteyken ben kız arkadaşlarım la bululınca giyerdim bir iki kez ya da anem gile giidince de ama kocam ben nr dersem yapıyor bende fedakar olmalıyum
- +1 yıl
Kaçamak yapmak iyidir ama ya bukadarda kendini bağlama bence sonunda üzülen sen olursun bak söylemedi deme
Soran+1 yılo da aynı değil mi o da çok bağlıyor. aşığız biz. birbirimize çok sevdik. seviyoruz da. o da çok bağlıyor bana herşeyi evlendiğimizden beri eskiden hep gece erkek kanklaeı ile takılırdı bir kere bile habersiz gitmez. ben siz giymez bir yere. her şeyi bana göre ayarlıyor onun içinde geçerli mi bu
- +1 yıl
Sen çok fazla bağlamışsın kendini ve eminim buraya yazıyorum ileride üzülürsün.
Emin ol senden gizlide olsa kaçamakları vardır.
- Moda & Stil konusunda 22,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşin haklı. Kusura bakma.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir evey saol
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeyine heves ediyorsunuz ki? Normal giyinin işte
06 Yorumla
Soran+1 yılmesele bie düğüne gidiyoruz kızlar dekolte giyiyor sen giyemiyorsun.
- +1 yıl
Sorun mu ki bu?
Soran+1 yılbenmi haksızım yani ben buraya sordum eğer haksız bensem düzeltirim kendimi
- +1 yıl
Bak henüz bekar kızların dekolte giymesine özleniyorsun ve sen de giymek istiyorsun bence insan gibi şeyler giydiğin sürece hiç bir sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Eşin seni kıskanıyor yani sevinmelisin
Soran+1 yılzaten giymem artık hak verdim ona. o benim için ne fedakarlıklar yapıyor. heray aileme bir sürü para gönderiyor sadece veni sevdiği için ne dersem yapıyor bende onu kırmıyım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuyu evlenmeden önce çözmüş olmanız lazım
128 Yorumla- +1 yıl
hayır o baştan dedim ama ben evlenince ipleri elime alır yumuşatırım diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 koç burcu musun sen?
- +1 yıl
ikizler
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 az farkla tahmin edemedim. dışa dönüklük ikizler olduğunu gösteriyor. ikizlerin bazıları dominanttır zaten. eşin akrep mi?
- +1 yıl
eşim aslan burcu ve taşıyor özelliklerini. delikanlıdır. liderlik etmeyi sever korur. çoçuk gibi küsmez. derdini anlatır. yanında kendini süper kahramanın yanında gibi hissedersin
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 ooo aslanlar öyledir evet. çapkındır da
- +1 yıl
evet benim kocam çok çapkın ama sadce bana karşı şükür 😂 evinin her köşesinde ayrı çapkınlıkları var
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 oda oda geziyor musunuz maşallah :) bizim tam tersimiz
- +1 yıl
öyle değil de ben böyle gecelik giyince. kaçıyorum o da peşimden geliyor öyle yani bazen beni tahrik etmek için köşede sıkıştırıyor. gıdıklıyor kalçama vuruyor o şekilde öpüp geri çekiyor beni sinir etmek için gelmiş gelmiş yapıyor o şekilde normal bir evlilik gibi
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 işte normal bir evlilik. haftada bir ışıkları kapatıp yorgan altında tek taraflı gidiş gelişli olanlara anormal diyoruz :) sizinki eğlenceliymiş yaa. aslan erkeği işini bilir. hele ki eşi ikizlerse :)
- +1 yıl
vu iş iki kişiden başlıyor evlilere tavsiyem yani ben eşimi mutlu etmek için bir sürü gecelik alıyroum cilve yapıyroum kaçıyorum delirtiyorum dans ediyorum gıdıkıklıyorum göbeği ile oynuyorum onun gururunu okşayacak şeyler söylüyorum o da beni mutlu etmek için yapıyor tahrik edip narin davranıyor beni kırmaktan çekiniyor eve acele ile geliyor bazen ona işteyken gecelikle resim atıyorum. yani onu bende mutlu etmek için çabalıyorum herşey karışıklı
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 işte benim eş dediğim kadın dediğim bunu yapar. yapmalı. bizde bu yok. seni tebrik ediyorum. gecelik bile yok bizde
- +1 yıl
ama sende kendi eksiklerine bak sende çabala o da çabalar
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 sana yazamıyorum sen bir yazsan bana
- +1 yıl
gerek yok bursan konuşabilirsiniz. eşiniz konusunda da belkide sizinde eksikleriniz vardır şahsen benim kocam bana kötü davransa ben onun bana yaklaşmasına asla izin vermem herşey karşılıklı yani
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 sadece haftada bir görev gibi bu işi yapar. gir çık boşal yeter der. benim canım istemez der. tahrik olmaz çünkü her yeri hissiz. şimdi burada benim eksikliğim nerede sence? kısa kısa yazdım. hesap sorma gibi anlama estafurullah. tavsiye olarak ben çözümsüzüm onu demek istiyorum
- +1 yıl
haftada bir mi biz haftada rahat 8 kere yapıyoruzdur karının sans cilve yapması lazım seni özel hissettmirmesi güçlü hissettirmesi yatakta ölü gibi yağmaması lazım aktif olmalı. tabi bazen birlikletik istenmez ama bu sürekli olmas. eğer böyle ise türk kadını ben baya iyyim ya. kendime haksızlık etmiyim her gün her gün mini mini gecelikle dans lar ediyor cilveler yapıyroum. şu an kendi kıymetimi anladım 😂
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 kesinlikle kocan da bilmeli kıymetini. her gece isteyecek bir eş hayal ederdim. cilveli. 5 yıldır sadece misyoner. karanlıkta. yorgan altında. sadece benim zevk alıp bitmesini bekler. ben ise zevk veremedikçe erkekliğimi hissetmem
- +1 yıl
ya ama bu eziyet. ben yemeği bile eşimin kucağna oturup yiyorum. karınla konuşmayı dene . erkeler gururunun okşanmasını seger bir ilişki yaşarken ben kocama aslan kocam benim iğini cğmleler kurıyorum çok mutlu oluyor biz öyle ön sevişme tahrik etmede kısa sürmez eğlene eğlene asla eşim işimi bitiriyim kalkuyım demez. o da beni memnun eder. sizde bu nlaeı karınıza söyleyin
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 çok konuştuk. neyse derdimle dertlendirmeyeyim seni. :)
Soran+1 yıldert değil bu halledebilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılumudum kalmadı yaa
Soran+1 yılüzüldüm sizinni adımıza çoçuklarınız mi var
Cevap sahibi+1 yıl1 tane var :)
Soran+1 yılbelki onla ilgilen mekten vakti olmuyordur abi böyle hemen salma biraz konuşmaya çalış romantik lik yap etkile
Cevap sahibi+1 yılhepsi denendi 5 yıldır boşver :)
Soran+1 yılbence çoçuğunuz var sak7j karını aldatm abi sabret Herşeu cinsellik değil
Cevap sahibi+1 yılevet ben de aldatmyrum yapmam
+1 yılİstedigini giyersin karisamaz
04 Yorumla- +1 yıl
sıkar biraz evlilik paylaşmak deyilmi
- +1 yıl
sende abartın o zaman neden evlendik sevgili kalsaydık kocam o benim ben onun sahibiyim o da benim karışır bana bende ona ama ben bu sorunu nasıl çözeriz diye yazdım
- +1 yıl
Kimse kimsenin sahibi değil kiskanamaz kimse karisamaz da
- +1 yıl
herkes te aynı olmak zorunda değil ben kendimi durduramam eşime ger türlü karışırım sahiplenme duygusu bu
Giyme sen de. Çok mu lazım
01 Yorumla
Soran+1 yıllazım odluğu için mi giydim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinlar özgürdür kimse karışamaz.
013 Yorumla- +1 yıl
kocam o benim ben onun sahibiyim o da benim birbirinize tabi karışırız ben sadece buna bir çözüm bulabilirmiyiz diye sordum
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 soru sahibi sen değilsin bu 1 ayrıca kadinlar özgürdür kocan karışamaz bu da 2
- +1 yıl
soru sahibi benim kardeş ;))
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 soru sahibi sen olsan soran diye çıkar o halde senin iki hesabın var
- +1 yıl
ismimi açtım
- +1 yıl
hayır ismimi açtım
- +1 yıl
gizli kullanıcıdan normal kullanıcıya geçtim
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 açamazsın boyle bir özellik yok gizli sorduysan nickin gözükmez. Senin iki hesabın var
- +1 yıl
ya görüşlerimi gizli olarak açtım gizli görüş yapmıyorym nermal yapıyroum iki hesabım olsa malmıyım ondan yaziyim
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 soruyu soran 18-24 yaş senin hesap 33 yaş
Soran+1 yılya ben onu yaptım görüşleri açık kaptım şimdi kapattım yazmasınlar diye büyük yaptım yukardaki 3 noktaya baş gizli oluyor
Cevap sahibi+1 yıl3 noktaya basınca yaşta mı büyüyor 😊 itiraf et işte iki hesabın var
Soran+1 yılya gerçekten yok sadeve cromdan girdim ayarları düzelltim varda benim mi haberim yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdepli giyin o zaman esinle arani bozma
12 Yorumla- +1 yıl
edep giyinişle olmaz ki edep insanın içind olur zaten artık giymeyi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 soran gizli nick var senin🤔
Hayali soru ama senaryo tutmaz
10 Yorumla
+1 yılAdam çok hakli kusura bakma
08 Yorumla
Soran+1 yılelbiselerimle vedalaşşsammı
- +1 yıl
Vedalasma bence. Yeni evlisiniz sanirim. Ilerde fikri degise bilirm o yuzden sakla ama simdilik dinle onu
Soran+1 yıldeğişmez. en güzel halimle sadece veni o görmeliymiş. biraz dahs dikkay edebilirmişim artık evli bir kadınmışım dikkat etmtm dahs iyi olucskmış
- +1 yıl
Bece cok hakli ya. Adama hak veriyorm cidden.
Soran+1 yılhaklı ama bende onun hakkını yemem ben bişeyi giyme desem o giymez. geçen gömlek giymişti ben gömlek seni çok çekici gösterdi çıkar bunu dar dedim sonra hemen başka gitdi ama işte ben biraz nefsime yeniliyorum
- +1 yıl
O seni dinliyosa sende onu dinlemelisin bence. Evlilik hayatinda sorunlar cikarmamaya calisiyo adam ama olacaklars sen sebep olacskmissin gibi goruyorm Şu an
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
Sevindim
+1 yılİşin Adı AÇIK giyinmekse Adam niye paylaşsın?
03 Yorumla
Soran+1 yılherkes giyiyor herkes bir tek benmi
- +1 yıl
Duda edelim herkes Yollu olmasın o zaman ;)
- +1 yıl
seviyeni koru açık giyen yollu olsaydı oooo. açık giymek yollu demek değil şunu boş beynin alsıj evet ben açıktım evlenmeden önce komşu kızım kapalıydı ben namusumla evlendim ilkim kocam oldu ama o ilk arkadan arkadan sonrw bekaretini kaybetti ama ben namusumla evlendim açık kapalı tanımaz topluluk artık anlayın
Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Delirtme işte adamı giyme kardeşim...
05 Yorumla- +1 yıl
galiba artık giymiyicem
- +1 yıl
akşam diyicem aşkım artık. sana hak verdim böyle açık giymiyicem aldıklarımıds bir tek senin yanında ve kız kıza olduğumuz kapalı ortamda giyicem. çünkü bakıyorum o kıyafetler mi eşim mi eşim ya ben çok seviyorum . bişey olmaz o da benim için çok fedakarlık yapıyor acaba ne diyicek diyince
- +1 yıl
teşekkür ler ben güncellemeye yazarım
Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. kıskanıyodur zvalaı ne yapsın be
016 Yorumla
Soran+1 yılama ne bilyim abartı
Soran+1 yıl24 yaşındayım evleneli 1 yıl 2 ay oldu.. yani ben nefsime yeniliyorum o yüzden heralde
- +1 yıl
hayır arkadaşlrım şıkır şıkır giyerken heves ediyorum ya nefsime yeniliyorum o anlamda
- +1 yıl
ben akşam artık çok dikkatli giyibceğimi söyliyicem bakal7m ne dicek
- +1 yıl
saol. akşam yazarım ne olduğunu güncellemeye
Soran+1 yılolmas 😂
Soran+1 yılmüsait değilim. de ondan
Soran+1 yılne dirosun ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşa ony gel bana özgürce istediğini giyebilirsin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. of hiç çekilmez
10 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin
00 Yorumla
+1 yılgiyme o zaman
09 Yorumla
Soran+1 yılya ama ben nerde ne giyeceğini bilirim benim beynim yok mu
- +1 yıl
kocanı kıskandırmak hoşuna gidiyo sanırım ki böyle konuşuyosun...
Soran+1 yılya eşim beni her daim kıskanıyor buna ihtiyacım yokki safece güzel giyinmek benimde hakkım
- +1 yıl
yaaa seni kocanla çok fena shipledim git ve sarıl kocana ve onu öp lütfen dkdlşss ♡ ♡
Soran+1 yılişte şimdi 😂😂 foto atiyim kendimi istersen resmime sarılsın
- +1 yıl
o zaman eve gelince bişeyler yapın (♡) ve bana yaz sonra hdsljdsdl
Soran+1 yılne yapıcaz ya 😂 hayal ettiğin şey olamaz dün küstüm ya ağırdan almam kazım
- +1 yıl
yaaaa barışın barışın bana ne🤣 hayal kırıklığına uğradım şu an🙁
- +1 yıl
sen evli değilsin galiba ben se bakarken böyle hep merak ederdim ama evlenince artık normal bişey oluyor 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla baski boynuz getirir esinin dikkatine
010 Yorumla- +1 yıl
bizim ki aşk evliliği bırak bıoynuzu birimiz ölse diğerimiz bir daha evlenmez bile
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 kolaylıklar dilerim ama şunu söylemeden edemicem aldatırken ilk aklına ben geleyim
- +1 yıl
sen hiç aşık olmadınmı? çok farklı bir duygu. her akşam kocanı beklemek o seviyor diye zeytinyağlı sarmak. o sen seviyorsun diye sevdiğin çikolatadan alıp gelmesi sabah uykulu uykulu bilr olsam ona kahvaltı hazırlamam onunda kendini yorma sen yat demesi düşünmesi iş yerine gidip ona süpriz yapmam pazar günleri süpürge sesiyle uyandırmaya rağmen bana kızmaması. banyodan çıktığımda saçlarımı taraması benim de ona masaj yapmam gözlerimin içine bakarken ya da Bişeyler yaşarken sadeve zevk değil aşkınıda tüm bedenimde hissediyorsam. bana sevdam diye seslenen. beni koruyan ezdirmeyen kiramayan. bir adamı neden adayıyım
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 iyi günler diliyorum
- +1 yıl
bencede sen cevabını aldın
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 ısrarla söylüyorum aldatacaksin
- +1 yıl
ya seni bilmem de benim ahlakı değerime ve dinime göre bu yanlış ayıp günah bunun için yapmam en başında
- +1 yıl
eşim ayrıca beni cinsel olarak mutlu ediyor neden aldatiyim saçma ermese bile aldatmam o ayrı
Cevap sahibi+1 yıl@betulgunes1 yasa ve gör
- +1 yıl
😂😂 nasıl bir hayatta yaşıyorsun sen babannem dedemi evliliğinin 5 yılında kaybetti babam 4 yaşındayken ve ondan sonra kimse ile evlenmedi amcam yengemi doğumda kaybetti ç hala resmiyle uyur ayrıca aslan gibi güçlü kocamı bırakıp başkasını ne yapıyım malmıyım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiy dolaş bizim de gözümüz gönlümüz açılsın
00 Yorumla
+1 yılNe türlü açık ama
011 Yorumla
Soran+1 yılişte mini etek giymeme göbeği açık giymeme kızıyor o gün kız isteme günü üzerimde beyaz mini bir elbise vardu omuzları açık içeri girdi bana bakmaya başladı ama millerin içinde bişey demedi
- +1 yıl
Tahrik edici elbiseler giyiyosun demek ki
Soran+1 yılya dediki by gün kız istemede seni o elbiseyle görünce ben kocan olmama rağmen etkilendim. dedi
çeketini bacaklarıma örttü hep gözü damadın kuzenlerinde idi bana bakıyorlarmı diye. ama ben haksızdam kendimi dizeltirim ben nasihat almak için sorudm- +1 yıl
Özele gelsene bir
Soran+1 yılne gerek var burdan söyleyin
- +1 yıl
Bildiğin gibi giyin kimseyi takma
Soran+1 yılyarum saate gelir. konuşcam
- +1 yıl
Söyle itiraz ederse soyun kaç
Soran+1 yılya giymicem diyicem artık. hak verdim ona
- +1 yıl
Nasıl giyiniyosun ki merak ettim
Soran+1 yılini etek ve göbeği açık giyerdim evelendiğimden beri giyemiyorum o ayrı sonra işte aluşverişe gidince mini elbiseler almıyor bende onu kandırıyordum sadece sana giyivem diye öyle alıyor annesi gile kız isteme vardı bende o minı elbiseyi giyince tepesi attı. izin vermiyor göbeği açık giymeme. en güzel halimle bnei bir tek o görücekmiş o nedenle kıskanıyor bende ona hak verdim
bence ikna etmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladam bahsizmis yaaa.
01 Yorumla- +1 yıl
neden
+1 yılEşin hakli
00 YorumlaGiyme sende
09 Yorumla- +1 yıl
nefsime yeniliyorum
- +1 yıl
yok her konusa kendimi duruyorum ama kıyafetleri görünce gözüm dönüyor kocama diyorum iştr bu mini elbiseyi alalım sadeve senin yanında giycem sonrw onu kandırıyrorum 😂 ama artık dikkat edicem
- +1 yıl
yani eşimle özelimiz işte biribirimizi memnnun ediyoruz ama evliliğimiz cinsellik üzerine değil aşk üzerine kurulu yani bazen depresyona girdiğimde 2 hafta birlikte olmak istemediğim oluyor anlayış gösteriyor.
- +1 yıl
1 yıl 2 ay dır evliyiz. öyle işte ben kocamı mutlu ediyorum normal zamanda o da bana anlayışlı oluyor zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence giymelisin
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026